Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για δοκιμαστικό site

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι δεν εννοώ άλλες κατηγορίες, εννοώ άλλα μέρη που κατοχυρόνονται site, κατάλογοι στο νετ κοκ

ΑΑΑ στο fb, σε άλλες μηχανές αναζήτησης (Yahoo,Bing κλπ), παρόμοιο site με το δικό σου. (αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου προτείνω)

Δημοσ.

Το google αργεί να περάσει την καταχώρηση; γιατί την έχω κάνει εδώ και μια βδομάδα και δεν με βλέπω στα search results :/

Δημοσ.

Το google αργεί να περάσει την καταχώρηση; γιατί την έχω κάνει εδώ και μια βδομάδα και δεν με βλέπω στα search results :/

Αργεί...

Δημοσ.

Κοίτα και το robots.txt εάν έχεις, για να βεβαιωθείς ότι επιτρέπεται στα bot να ψάξουν τη σελίδα σου.

Αυτό δεν έχω ιδέα τί είναι

Δημοσ.

Αυτό δεν έχω ιδέα τί είναι

Στο Root Directory της Joomla θα δεις απλά ένα αρχείο robots.txt. Just download it και πείραξε το :-)

Επίσης, μη ξεχάσεις να αλλάξεις Favicon στο Template σου. Όσο αναφορά το Background, θα το προτιμούσα ένα κλειστό γκρι παρά μαύρο.

Δημοσ.

Στο Root Directory της Joomla θα δεις απλά ένα αρχείο robots.txt. Just download it και πείραξε το :-)

Επίσης, μη ξεχάσεις να αλλάξεις Favicon στο Template σου. Όσο αναφορά το Background, θα το προτιμούσα ένα κλειστό γκρι παρά μαύρο.

thnx! θα το ψάξω το robots και το favicon.

Επειδή το template αυτό με παιδεύει λίγο αν ξέρει κανείς κάποιο template free που να ταιριάζει για portal αυτού του στυλ... you re welcome... :/

Edit: άλλαξε το favicon ;) με παιδεύει το backround... θέλω η φωτογραφία που έχω τώρα πάνω πάνω να μην μένει πάνω όταν κάποιος κάνει scroll στο site προς τα κάτω αλλά να ακολουθεί... δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά, θέλω να φαίνεται πάντα η εικόνα και όχι το κόκκινο χρώμα πιο κάτω.

επίσης το robots.text έχει αυτό:

User-agent: *

Disallow: /administrator/

Disallow: /cache/

Disallow: /components/

Disallow: /images/

Disallow: /includes/

Disallow: /installation/

Disallow: /language/

Disallow: /libraries/

Disallow: /media/

Disallow: /modules/

Disallow: /plugins/

Disallow: /templates/

Disallow: /tmp/

Disallow: /xmlrpc/

Δημοσ.

Καμία πρόταση για το τί να κάνω με το robots??? :P έχω αρχίσει πάντως να με βλέπω δειλά δειλά στο google.

Δημοσ.

Καμία πρόταση για το τί να κάνω με το robots??? :P έχω αρχίσει πάντως να με βλέπω δειλά δειλά στο google.

Σιγά σιγά θα βγεις και πρώτος, ειδικά αν έχεις και πρωτότυπο όνομα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγγες θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω με τους σωστούς όρους οπότε θα το πώ απλά:

θέλω οι χρήστες που κάνουν register να μπορούν να φτιαξουν ένα μικρό προφίλ τους. 1-2 φωτογραφίες, κάποια βασικα στοιχεία και 2-3 λινκς (προσωπικό site κοκ) δεν θέλω να έχουν "τοίχο" δεν θέλω να κάνουν friend requests κοκ ούτε να στέλνουν μηνύματα και status updates. Μόνο αυτό που είπα παραπάνω + να υπάρχει ένα search εργαλείο όποιος θέλει να ψάξει έναν από αυτούς να τον βρέι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...