kairos247 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα A7X ωραίο site μπράβο για την προσπάθεια. αν και το μαύρο είναι <<ιδανικό χρώμα>> για MMA,όπως είπαν και πιο πάνω είναι κουραστικό και πιστεύω πως είναι πολύ τετραγωνισμένο το site (γωνίες)
billych Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καλησπέρα, όποιος έχει όρεξη ας δει to www.alldiscounts.gr θέλω κάποιο σχόλιο gia to εικαστικό (template) φιλικά βασίλης όποιος μπει στο κόπο ευχαριστώ
pamaxon Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Πολύ καλή η σελίδα σου,αυτά τα μικροθεματάκια που έχεις με λίγο πέδεμα θα τα βρεις.Σε λίγο καιρό θ'ανεβάσω και γω κάτι ανάλογο με πολεμικές τέχνες.Συνέχισε έτσι!
Xaralambos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπέρα, όποιος έχει όρεξη ας δει to www.alldiscounts.gr θέλω κάποιο σχόλιο gia to εικαστικό (template) φιλικά βασίλης όποιος μπει στο κόπο ευχαριστώ Εννοείται πως πρέπει να βρείς γραφίστα για τη σελίδα σου ο σχεδιασμός παραπέμπει σε σελίδα της δεκαετίας του 90.. geocities κτλ... Σχετικά με τη σελίδα για το ΜΜΑ : Δείχνει πολύ ωραία αλλά ίσως το άσπρο background στα πόστ να δείχνει έντονο όπως είπαν και ποιο πάνω κατά τ'άλλα είναι ωραία δουλειά .
A7X. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας! η αλήθεια είναι ότι ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος από CSS, HTML κοκ οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στο πόσο "τετράγωνα" είναι τα παράθυρα ή στο χρώμα των posts. Μονο το backround ολου του site και αυτό γιατί έχει μηχανισμό το ίδιο το template
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν θέλεις να πειράζεις τέτοιου είδους λεπτομέρειες στο παρουσιαστικό μίας σελίδας, δεν τη γλυτώνεις. Θα πρέπει να ασχοληθείς με CSS (και άρα, αναγκαστικά και με HTML).
NiKoS WSN Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 και... γίναμε official www.mmafight.gr κανα φράγκο βγάζεις ή μονο βάζεις;
gusretalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Από τώρα λες να βγάζει;Άμα είναι τόσο εύκολο να έχουμε όλοι από 1 ιστοσελίδα...
A7X. Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Χαχα ναι ισχύει αυτό που είπε ο gusretalis εξάλλου μέχρι στιγμής έχω βάλει μόνο 50 ευρώ για ένα χρόνο hosting και ένα χρόνο όνομα. Δεν θα πώ ότι δεν με απασχολεί αλλά για την ώρα με νοιάζει να κάνω καλή δουλειά να "μαζευτεί" ο κόσμος που γουστάρει ΜΜΑ και όλα θα ρθούν. Δεν περιμένω να ζήσω απο αυτό πάντως.
NiKoS WSN Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι και εγώ για πιο μετά λέω δεν λέω από τώρα. Εννοούσα άμα είναι η κανονική σου δουλεία και όπως είπες και εσύ να περιμένεις να ζήσεις από αυτήν
A7X. Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ερώτηση, τώρα πού το καταχωρώ; Εννοώ έκανα την αίτηση στο google και στο in.gr (όπου με δέχτηκαν στα internet media) αλλά που αλλού μπορώ να το καταχωρήσω;
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ερώτηση, τώρα πού το καταχωρώ; Εννοώ έκανα την αίτηση στο google και στο in.gr (όπου με δέχτηκαν στα internet media) αλλά που αλλού μπορώ να το καταχωρήσω; Πολεμικές τέχνες;, Αθλητικά Νέα, τίποτα τέτοιο...
A7X. Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πολεμικές τέχνες;, Αθλητικά Νέα, τίποτα τέτοιο... όχι δεν εννοώ άλλες κατηγορίες, εννοώ άλλα μέρη που κατοχυρόνονται site, κατάλογοι στο νετ κοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.