Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορητης καμερας με motion detector

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορειτε να μου προτεινετε και να μου πειτε τη γνωμη σας για να αγορασω

μια φορητη καμερα παρακολουθησης με λειτουργια motion detection,εγγραφη δεδομενων

σε καρτα μνημης,τροφοδοσια μπαταριας.

Θελω να την τοποθετω ειτε μεσα στο αυτοκινητο ειτε εξω απο αυτο και να καταγραφει

οταν ανιχνευει κινηση.

Υπαρχει καμερα αυτων των χαρακτηριστικων ή αναζητω james bond gadget?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναζητω james bond gadget?

Αυτό.

Κάμερες με ανιχνευτή κίνησης μέσω εικόνας (όπως μάλλον θες) είναι συνήθως οι ΙΡ κάμερες που στήνονται για συστήματα ασφαλείας και όντως, αν είναι συνδεδεμένες με υπολογιστή/ειδικό καταγραφικό, μπορούν να καταγράψουν, ενεργοποιήσουν alarm κτλ αυτόματα.

Υπάρχει αυτό που θες. Ένας φίλος μου ειδικός στο θέμα μου είπε μόλις σήμερα ότι θα έπαιρνε αυτό που περιέγραψες (για το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του) με 32 Ευρώ. Εαν δε μπορείς να το βρεις μόνος σου, στείλε μου ένα μύνημα να τον ρωτήσω τι και πως.

PCharon δεν θα με βολευε ip camera απ'οτι βλεπω.

sargus ρωτησε τον φιλο σου και ενημερωσε μας σε παρακαλω γιατι με ενδιαφερει,αν θες βαλε και εδω

καποιο λινκ για καποιον που ψαχνει το ιδιο.

Σου στελνω και π.μ

Αν υπαρχει και καποια αλλη ιδεα δεκτη...

Ζήτησε κάμερα με λειτουργία stand by + motion detect. Η ανίχνευση κίνησης γίνεται με διάφορους τρόπους τεχνικά, όπως θερμικές ακτίνες/υπέρηχοι/ανάλυση εικόνας μέσω λογισμικού. Στην περίπτωση που περιγράφει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο τρίτος τρόπος (όπως γίνεται και στις κάμερες ασφαλείας), οπότε η κάμερα ουσιαστικά θα είναι συνέχεια on, άρα αν η συσκευούλα δεν είναι σχεδιασμένη εξ' αρχής για τη χρήση που περιγράφει δε θα είναι ιδιαίτερα χρηστική. Τέλος μετράει και το εύρος του φακού, διότι ένας μη ευρυγώνιος φακός θα πιάνει κίνηση μόνο σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πρακτικά, υπάρχουν κάποια θέματα για να εφαρμοστεί σωστά η ιδέα...

Η ενσταση σου ειναι ως προς την αυτονομια της μπαταριας λογω του οτι θα ειναι συνεχεια on?

Για τον φακο λεει, Lens: 120 degree.

Θεωρειται ευρυγωνιος?

Για τον φακο λεει, Lens: 120 degree.

Θεωρειται ευρυγωνιος?

Ναι.

Η ενσταση σου ειναι ως προς την αυτονομια της μπαταριας λογω του οτι θα ειναι συνεχεια on?

Ναι, φοβάμαι η μπαταρία θα είναι το κύριο πρόβλημα, αν θες να το αφήνεις αρκετά μόνο του. Αν δέχεται ρεύμα από τη USB μια λύση θα είναι να βάλεις εξωτερική μπαταρία μεγαλύτερη (έχουν βγάλει οι κινέζοι κάτι τέτοιες φορητές με μερικά Ah που δίνουν σε USB).

Σαν πρωτη σκεψη ειναι να μενει κανενα 8ωρο το βραδυ,μπορει να μην χρειαστει να δουλεψει και παραπανω,

ΕΝΑΝ πουστη θελω να πιασω και τιποτα αλλο.

Πιστευω στην αρχη δεν θα εχω θεμα με την μπαταρια γιατι θα ειναι καινουρια,

οταν αρχισει να κλανει καποια μοντα θα κανω.

Επειδη δεν βλεπω να παιζει κατι αλλο και δεν ειναι και εξωφρενικη η τιμη της προχωραω σε αγορα.

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Οποιαδηποτε αλλη ιδεα δεκτη.

Αν είναι για κανά 8ωρο, με καμιά μόντα θα παίξεις άνετα.

Οποιαδηποτε αλλη ιδεα δεκτη.

Ρίξε κι εδώ μια ματιά, έχει μπόλικες. Πολλές έχουν τα χαρακτηριστκά που θες. Οι τιμές ποικίλλουν, κατ'ελπίδα θα πέσεις σε κάτι της προκοπής να κάνεις τη δουλειά σου. Πάντως ελάχιστες τέτοιες αναφέρουν χρόνο μπαταρίας και στα σχόλια όπου αναφέρονται σε αυτό δεν είδα πολύ καλά λόγια

νομιζω μια καμερα με zoom αν βλεπεις το αυτοκινητο απο το σπιτι σου θα ηταν οτι επρεπε.αλλιως αν ειναι σε καμμια πιλοτη βρες απο καπου ρευμα και βαλε μια καλη webcam να στελνει wifi στο pc(υπαρχουν προγραμματα για motion detect rec)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...