Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια Custom Windows Rescue Disk se USB αλα Ηiren.Πως;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθετω πως γνωριζετε το Ηiren Boot CD το οποιο παρεχει πληθος εργαλειων για την διασωση του υπολογιστη απο καποια απροβλεπτη καταστροφη,καθως και την δυνατοτητα να τρεχεις Live CD Win/Linux απο αυτο.

Ομως το Ηiren δεν με καλυπτει διοτι εχει πολλα αχρηστα εργαλεια που δεν χρησιμοποιω ενω δεν εχει καποια απαραιτητα για μενα που χρησιμοποιω καθημερινα.

Επομενως θα με βολευε καλυτερα να φτιαξω το δικο μου rescue disk το οποιο θα μπουταρει μια portable live cd εκδοση των Windows απο ενα USB stick η οποια και θα ειχε preinstalled καποια απο τα utilies που χρησιμοποιω,ακριβως οπως κανει και το Hiren.

Γνωριζει κανεις απο σας πως μπορω να πετυχω κατι τετοιο; καποιο σαιτ που να εχει σχετικο tutorial? η καποιο software που να δημιουργει τετοιου ειδους windows live cd με preinstalled τα υtilies που θελω.

Δημοσ.

Φιλε μου αυτο που εχω κανει εγω ειναι.

εκανα εγκατασταση στο pc Μου τα win 7 εγκατεστησα drivers και λοιπα απαραιτητα προγραμματα μονο .Μετα ανελαβε δραση το acronis true image οπου εκανα ενα image του δισκου μου και εν συνεχεια το τραβηξα και το εκανα restore sto flash Μου.Οποτε οποτε συμβει κανει χρησιμοποιω ως boot device to flash και bootαρω .

Δημοσ.

ναι αλλα εγω θελω το usb boot να δουλευει για ολους τους υπολογιστες που εχω.φανταζομαι οτι με τον δικο σου τροπο το usb stick θα bootarei μονο στο pc για το οποιο εκανες το installation αρχικα.η κανω λαθος; θα το δοκιμασω παντως.

Δημοσ.

α οκ φιλε καταλαβα τι εννοεις η δικη μ λυση ηταν για το συστημα μ μονο η η αλλη λυση ειναι Universal

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...