Προς το περιεχόμενο

Dell XPS L701x

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λες snowtoos, πραγματικά η γελοιότητα της ελληνικής dell είναι απεριόριστη. Έχω απηυδήσει, έχω ψάξει όλους τους τρόπους και ο μοναδικός για να πάρω το laptop που θέλω είναι με παραγγελία μέσω τρίτου και παραλαβή του laptop σε άλλη χώρα της ευρώπης και μετά αποστολή του σε μένα ... Αν έχει κάποιος λύση στο πρόβλημά μου ας την μοιραστεί στο forum.

φιλος μου που ηθελε να κανει configuration αγορασε απο αμερικη και του ηρθε σπιτι του με αυτες τις ενδιαμεσες εταιριες....χωρις προβλημα ειπε κι ολας να του βαλουν χαμηλοτερη τιμη, πληρωσε τελωνειο αλλα η τιμη ηρθε τελικα καλυτερ απο την ελλαδα και παλι...myus λεγοταν η εταιρια νομιζω!και νομιζω η εγγυηση ισχυει...ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος!

επειδη καποιος φιλος που το πηρε ειπε οτι αν το ζορισεις,ακουγεται θορυβος απο τον ανεμιστηρα,εσυ εχεις διαπιστωσει κατι τετοιο?

κοιτα ο sandy bridge ειναι τρομερος επεξεργαστης...θερμαινεται πολυ δυσκολα!!οντως οταν θερμαινεται ακουγεται ο ανεμιστηρας...αλλα οχι κατι σπουδαιο και οχι για πολυ ωρα!30 δευτερα το πολυ!δε με ενοχλει καθολου εμενα!και χρησιμοποιω πολυ βαριες εφαρμογες για επεξεραγια ηχου!!!!και χωρις ανεμιστηρες χωρις τιπποτα...ειναι πολυ καλο το σασι αυτου του λαπτοπ...

τωρα παλευω να κανω επεκταση εγγυησης...ας πουμε εγω ηθελα 4 χρονια εγγυησης...το αγορασα με 2 και τωρα με μαιλ πρεπει να μου δωθει προσφορα για την επεκταση και να βαλω τα χρηματα στο λογαριασμο τους...αφου περιμενα ποση ωρα στο τηλεφωνο να κανω το αιτημα...εστω...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και το έχω ήδη αναφέρει σε αυτό το topic εμένα πάντως ακούγεται ο ανεμιστήρας αλλά οκ δεν με ενοχλεί, είναι αναλόγως τι αντέχει να ακούει ο καθένας.

Δημοσ.

Κάποιες ερωτήσεις παιδιά γιατί περιμένω να φύγει το desktop που έχω βάλει στις αγγελίες για να πάρω το εργαλείο μας :D

1. Μπορώ να του βάλω ssd?

2. Μπορώ όταν θα πάω στα Multirama ή στο Public να τον πάρω να τους ζητήσω πριν τον πάρω να μου βάλουν άλλα 2gb ram να πάει στα 8?

3. Αν δε μπορώ να του βάλω ssd μπορώ να του βάλω πρόσθετο hdd?

Δημοσ.

Κάποιες ερωτήσεις παιδιά γιατί περιμένω να φύγει το desktop που έχω βάλει στις αγγελίες για να πάρω το εργαλείο μας :D

1. Μπορώ να του βάλω ssd?

2. Μπορώ όταν θα πάω στα Multirama ή στο Public να τον πάρω να τους ζητήσω πριν τον πάρω να μου βάλουν άλλα 2gb ram να πάει στα 8?

3. Αν δε μπορώ να του βάλω ssd μπορώ να του βάλω πρόσθετο hdd?

Για το 1) ναι. Για το 2) υποθέτω και ίσως σε χρεώσουν εργατικά. Κάτι άλλο που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Η Dell είναι η αλήθεια πως έχει κάνει μια μικρή "λαμογιά". Τα μοντέλα που δεν είναι 3D έχουν 2 slots για μνήμη και τα 3D μοντέλα έχουν 4 slots για μνήμη. Αυτό σημαίνει πως αν το πάρεις με 6GB μνήμη μπορεί να έχει 4+2 υποθέτω (δεν το γνωρίζω) οπότε δεν θα γίνετε να βάλεις άλλα 2GB, πρέπει να βγάλεις εντελώς τα 2GB και να προσθέσεις 4GB. Εξαρτάται πως θα έρθει από την Dell. Για το 3) μπορείς να βάλεις ό,τι δίσκο θες με προσοχή γενικά γιατί έχω δει κάτι videos όπου ο ssd δεν είχε αρκετό ρεύμα αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Δημοσ.

εγγυηση δε χανει με αλλαγες σκληρου και ραμ?παντως μου ειπαν απο την dell οτι αν θελω κατι να μου μπει εχτρα πχ ο δεκτης τηλεορασης μπορουν να μου το κανουν αυτοι....και μου εδωσε και ενα τηλεφωνο να παρω ωστε να δωσω το αιτημα οπως εκανα και με την εγγυηση!και να μου στειλουν μετα προσφορα...και εφοσον το λαπτοπ αυτο ερχεται και με την εγγυηση την τελεια της δελλ λογικα θα ερχεται ο τεχνικος σπιτι σ να σου βαζει οτι θες....ΥΠΟΘΕΤΩ!

αν καποιος θελει το τηλεφωνο που μου εδωσαν πειτε μ!δεν εχω χρειαστει κατι επιπλεον ακομη και δεν εχω καλεσει εγω...

Δημοσ.

εγγυηση δε χανει με αλλαγες σκληρου και ραμ?παντως μου ειπαν απο την dell οτι αν θελω κατι να μου μπει εχτρα πχ ο δεκτης τηλεορασης μπορουν να μου το κανουν αυτοι....και μου εδωσε και ενα τηλεφωνο να παρω ωστε να δωσω το αιτημα οπως εκανα και με την εγγυηση!και να μου στειλουν μετα προσφορα...και εφοσον το λαπτοπ αυτο ερχεται και με την εγγυηση την τελεια της δελλ λογικα θα ερχεται ο τεχνικος σπιτι σ να σου βαζει οτι θες....ΥΠΟΘΕΤΩ!

αν καποιος θελει το τηλεφωνο που μου εδωσαν πειτε μ!δεν εχω χρειαστει κατι επιπλεον ακομη και δεν εχω καλεσει εγω...

Δεν γνωρίζω, ρώτα το, όταν μου είχε χαλάσει δίσκος από επιτραπέζιο Dell υπολογιστή μου έστειλαν καινούριο και τον έβαλα μόνος μου επειδή τους είπα ότι ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...