nazlos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλησπερα ο πατερας μου εχει καταθεσει τα χαρτια του για συνταξη απο τον νοεμβριο εχει συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζεται κ θα εξαγορασει τον καιρο που ηταν στον στρατο,προωρη ειναι η συνταξη του!Ειναι στα σκαλια κανενας νομος που θα αλλαξει το συνταξιοδοτικο?Κ θελω να μαθω αν παιρνει εναντι καποιο ποσο αφου δε θα εχει κανενα αλλο εισοδημα,μεχρι να του βγει η κανονικη συνταξη.
Pantelwolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ναι μετά από κανα δυο μηνες ξεκινά η χορήγηση ενός ποσοστού (μεγάλου) της σύνταξης και τα υπόλοιπα θα τα πάρει αναδρομικά. Αφού έχει κάνει τα χαρτιά του δεν έχει πρόβλημα γιατί έχει κατοχυρώσει το δικαίωμα τώρα που ο νόμος είναι σε ισχύ.
nazlos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Καλησπερα ο πατερας μου εχει καταθεσει τα χαρτια του για συνταξη απο τον νοεμβριο εχει συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζεται κ θα εξαγορασει τον καιρο που ηταν στον στρατο,προωρη ειναι η συνταξη του!Ειναι στα σκαλια κανενας νομος που θα αλλαξει το συνταξιοδοτικο?Κ θελω να μαθω αν παιρνει εναντι καποιο ποσο αφου δε θα εχει κανενα αλλο εισοδημα,μεχρι να του βγει η κανονικη συνταξη. Νομιζω εχω ακουσει οτι θα παιρνει το 70% της συνταξης του σαν εναντι αλλα δεβ ηξερα αν ειναι σιγουρο,οχι μονο εγω ουτε ο ιδιος γι αυτο κ ρωταω...
nazlos Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Νομιζω με τον παλιο νομο επαιρνες ενα μικρο ποσο γυρω στα 500 ευρω ενω τωρα με τον καινουριο νομο λεει οτι θα παιρνεις το 70% της συνταξεως σου τωρα το διαβασα!Αρα ο νομος που θα βγει τωρα συμφερει πιο πολυ τον πατερα μου.Αν γνωριζει κανεις επι του θεματος ασ ενημερωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.