Προς το περιεχόμενο

Συνταξη θα ψηφιστει καινουριος νομος;

nazlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ο πατερας μου εχει καταθεσει τα χαρτια του για συνταξη απο τον νοεμβριο εχει συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζεται κ θα εξαγορασει τον καιρο που ηταν στον στρατο,προωρη ειναι η συνταξη του!Ειναι στα σκαλια κανενας νομος που θα αλλαξει το συνταξιοδοτικο?Κ θελω να μαθω αν παιρνει εναντι καποιο ποσο αφου δε θα εχει κανενα αλλο εισοδημα,μεχρι να του βγει η κανονικη συνταξη.

Δημοσ.

Ναι μετά από κανα δυο μηνες ξεκινά η χορήγηση ενός ποσοστού (μεγάλου) της σύνταξης και τα υπόλοιπα θα τα πάρει αναδρομικά. Αφού έχει κάνει τα χαρτιά του δεν έχει πρόβλημα γιατί έχει κατοχυρώσει το δικαίωμα τώρα που ο νόμος είναι σε ισχύ.

Δημοσ.

Καλησπερα ο πατερας μου εχει καταθεσει τα χαρτια του για συνταξη απο τον νοεμβριο εχει συμπληρωσει τα ενσημα που χρειαζεται κ θα εξαγορασει τον καιρο που ηταν στον στρατο,προωρη ειναι η συνταξη του!Ειναι στα σκαλια κανενας νομος που θα αλλαξει το συνταξιοδοτικο?Κ θελω να μαθω αν παιρνει εναντι καποιο ποσο αφου δε θα εχει κανενα αλλο εισοδημα,μεχρι να του βγει η κανονικη συνταξη.

Νομιζω εχω ακουσει οτι θα παιρνει το 70% της συνταξης του σαν εναντι αλλα δεβ ηξερα αν ειναι σιγουρο,οχι μονο εγω ουτε ο ιδιος γι αυτο κ ρωταω...

Δημοσ.

Νομιζω με τον παλιο νομο επαιρνες ενα μικρο ποσο γυρω στα 500 ευρω ενω τωρα με τον καινουριο νομο λεει οτι θα παιρνεις το 70% της συνταξεως σου τωρα το διαβασα!Αρα ο νομος που θα βγει τωρα συμφερει πιο πολυ τον πατερα μου.Αν γνωριζει κανεις επι του θεματος ασ ενημερωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...