leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Γεια χαρα παιδία! Θέλω κάθε φορα που ανοίγω μια σελίδα την σελιδα (π.χ leonidas.asp) να βάλω μεσα στην σελίδα μια αντίστροφη μέτηρηση ή ενα χρονόμετρο. Η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Θέλω κάθε φορά που θα ανοίγει αυτη η σελίδα , η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Ξερετε τίποτα?? edit: Το βρήκα <table><tr> <td width="150" height="45" bgcolor="000000" id="ctdncell"> <center><font color="ff0080" size="+2"> <div id="ctdntext">---</div> </font></center></td> </tr></table> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=255; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; ctdntext.innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script>
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Είδες με λίγο γούγλη όλα βρίσκονται.. ή σχεδόν όλα
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Γεια χαρα παιδία! Θέλω κάθε φορα που ανοίγω μια σελίδα την σελιδα (π.χ leonidas.asp) να βάλω μεσα στην σελίδα μια αντίστροφη μέτηρηση ή ενα χρονόμετρο. Η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Θέλω κάθε φορά που θα ανοίγει αυτη η σελίδα , η αντίστροφη μέτρηση να είναι 10 λεπτά. Ξερετε τίποτα?? edit: Το βρήκα <table><tr> <td width="150" height="45" bgcolor="000000" id="ctdncell"> <center><font color="ff0080" size="+2"> <div id="ctdntext">---</div> </font></center></td> </tr></table> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=255; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; ctdntext.innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script> Πρώτον το script είτε το βάλεις είτε όχι το ίδιο κάνει (πρώτον από όσα ξέρω μου φαίνεται λάθος δεν ειναι <script language="javascript"> αλλά <script type="text/javascript">) δεύτερον ότι είναι μέσα στο script είναι ως comment <----> και 3ον εγώ που το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα εσένα σου κάνει;
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Α ρε Nikos... 90% javascript ξέρεις είπες σε άλλο post σου..... Είσαι σίγουρος για αυτά που λες; Φίλε leonidas_fs, εδώ είσαι > <div id="ctdncell"> <div id="ctdntext">---</div> </div> <script language="JavaScript"> <!-- var cdtr=600; function tick() { var ccpt=((511-cdtr).toString(16)).substring(1,3); document.getElementById('ctdncell').bgColor=ccpt+ccpt+ccpt; document.getElementById('ctdntext').innerHTML=(cdtr==0?'Time is up.'(cdtr>=60)? (Math.floor(cdtr/60)+' min '):'')+(cdtr%60)+' sec'); if (cdtr>0) { cdtr--; if (cdtr<0) cdtr=0; setTimeout('tick()',(1500-((new Date())%1000))); }} tick(); //--> </script>
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μα όντως 90% βγάζω και δεν έχω δει πουθενά κάτι για το script το δεύτερο όντως έκανα λάθος μπερδεύτικα με την html για το script όμως μπορείς να μου πεις που το λέει;
leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οχι ρε παιδιά μια χαρα δουλεύει! το script το βρήκα ψιλο έτοιμο και το ψιλο-τροποποίησα ετσι οπως ήθελα. Παντως και μονο του μια χαρά δουλευει! edit : Φίλε Νίκο βάλτο στο μέσα στο Body της σελίδα σου, και μετά πάτα Προεπισκόπηση. Σίγουρα θα στο βγάλει.
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οχι ρε παιδιά μια χαρα δουλεύει! το script το βρήκα ψιλο έτοιμο και το ψιλο-τροποποίησα ετσι οπως ήθελα. Παντως και μονο του μια χαρά δουλευει! edit : Φίλε Νίκο βάλτο στο μέσα στο Body της σελίδα σου, και μετά πάτα Προεπισκόπηση. Σίγουρα θα στο βγάλει. εκεί το έβαλα.. θα ξαναδοκιμάσω...
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 90% βγάζεις;; Που βρε;; Τεσπα.. leonidas_fs, αυτό που πόσταρες δεν δουλεύει. έκανες κάποιες μικροαλλαγές και παίζει
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 90% βγάζεις;; Που βρε;; Τεσπα.. leonidas_fs, αυτό που πόσταρες δεν δουλεύει. έκανες κάποιες μικροαλλαγές και παίζει w3schools.com (και λέω με την πρώτη-δεύτερη γιατί μετά βγάζω 100? αφού έχει τα ίδια)
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 w3schools.com (και λέω με την πρώτη-δεύτερη γιατί μετά βγάζω 100? αφού έχει τα ίδια) Ααααα... πέστο ντε! uberalles, πάντα το είχα απορία, υπάρχει κάποιος λόγος που χρησιμοποιούνται αυτές οι γραμμές; > <!-- //-->
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση dewn ότι σε πιο παλιούς explorer το έβλεπε ως commnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.