phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πολύ καλύτερη, όχι, δεν είναι. Ελαφρώς καλύτερη, ναι.
rafail1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 H 570 είναι λίγο μπροστά σε επιδόσεις άλλα στα άλλα είναι αρκετά πίσω (κατανάλωση ρεύματος ,μεγάλες θερμοκρασίες ) σε σχέση με την 6950
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ^^ Επειδή τις έχω και τις 2 μπορώ να σου πω οτι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Με την 6950 2 gb ήμουν 40 βαθμούς idle και 81-82 βαθμούς στο Crysis 2 και τώρα με την GTX570 είμαι με 36 βαθμούς idle και 68-69 βαθμούς στο Crysis 2. Για κατανάλωση δεν έχω εργαλείο να μετράω οπότε δεν μπορώ να πω. Εννοείται πως αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω λεφτά πας σε Nvidia GTX570 και αφήνεις ξεκλειδώματα και μαλ@κίες αλλιώς πάς καρφωτά σε GTX480 την οποία άνετα σηκώνει το psu σου και είναι πιό γρήγορη και πιό απροβλημάτιστη από 6950.. όσο για θερμοκρασίες της 480 μην σε προβληματίζει..με ένα profile από Evga Precision είσαι αρχηγός! Υπόψην ότι τις έχω δοκιμάσει όλες τις παραπάνω γιαυτό στο λέω. Προσωπικά από την 6950 δεν έμεινα ικανοποιημένος, οπότε αν θες τη γνώμη μου πάρε nvidia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(ξεκλειδώματα, drivers...)
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πληροφοριακά πριν είχα 5970 και την πούλησα για να παω σε 6950 cf αλλά δεν πήρα αυτά που περίμενα και είπα να πάω σε Nvidia. Τώρα το fanboy μάλλον είσαι εσύ φίλε μου που όλη μέρα+νύχτα εδώ λες σε όλους να πάρουν 6950 χωρίς να την έχεις καν δοκιμάσει. Προτείνεις κάτι δηλαδή στον άλλον μόνο και μόνο βασιζόμενος στο τι βλέπεις στο νετ. Και επειδή εγώ του λέω ότι έτυχε αυτό το διάστημα να της έχω δοκιμάσει και τις 3 και κατέληξα σε 570/480 με λες fanboy..
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Συγγνώμη που δεν τη δοκίμασα και την προτείνω. Το τελευταίο κομμάτι της τελευταίας πρότασης του προηγούμενου post σου όμως, δείχνει κάποια πράγματα.
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δε νομίζω ότι δείχνει κάτι. Εννοείται ότι δεν είμαι fanboy αλλά ακόμα και αν θες να με δεις σαν fanboy, μάλλον προς τη μεριά της AMD είμαι αν σκεφτείς ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχω πάρει όλες τις κάρτες τις(4870,5870,5970,6950). Το θέμα είναι ότι η 6950 δεν είναι τόσο απροβλημάτιστη όσο νομίζεις σχετικά με το ξεκλείδωμα της. Έτσι πίστευα και γω βασικά γιαυτό και τις πήρα απλώς στην πορεία είδα ότι καλύτερα να έχεις 1 κάρτα κανονική(όχι unlocked ή οτιδήποτε άλλο) με ότι συνεπάγεται στην τιμή παρά 1 με tweaks και διάφορα άλλα κόλπα προκειμένου να φτάσει την δύναμη της πρώτης.. Να στο θέσω και αλλιώς, για μένα καλύτερα να πάρει 6970 παρά 6950 και να περιμένει να την ξεκλειδώσει..από τη στιγμή κιόλας που είναι διατεθιμένος να δώσει 300 ευρώ. Αν έλεγε 250 τότε δεν σήκωνε κουβέντα το θέμα, ούτε πρόκειται να έλεγα να πάρει 560ti. Απλώς στα 300 ευρώ πιστεύω καλύτερα GTX570 και το κεφάλι του ήσυχο όσον αφορά επιδόσεις.
starmanwarz Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αγγελε δεν ξερω αν εισαι fanboy η οχι και δεν με ενδιαφερει κιολας,παντως με εψησες για την 570 Ειναι καπως ακριβη (αυτες που μου αρεσαν ειναι η MSI Twin Frozr και Asus DirectCU II,περιπου 350 και 2)αλλα αν οντως αξιζει μαλλον ειμαι ετοιμος να κανω την υπερβαση.Θα το σκεφτω μερικες μερες ακομα.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εννοείται πως αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω λεφτά πας σε Nvidia GTX570 και αφήνεις ξεκλειδώματα και μαλ@κίες ! Μαλακιες λεει....ουουου.μαλακια δηλαδη που πολλοι την πηραμε και την ξεκλειδωσαμε σε 6970 ετσι?και γλυτωσαμε κανενα κατοσταρικο. Και επισης μαλακια που οταν αγορασα τον επεξεργαστη μου ειχε 85 euros και ξεκλειδωσε σε τετραπυρηνο μαζι με Overclock και γλυτωσα και απο εκει κανενα 80αρι τοτε. Αμα ειναι να παω να τα δωσω αυτα τα λεφτα πισω ρε συ να μην εχω και τυψεις.Η να τα πουλησω οσο οσο και να παω να τα παρω ξανα αλλα ξεκλειδωτα απο το εργοστασιο. Πως παει η παροιμια? Του χαριζουνε αλογο και το κοιταει στα δοντια?Καπως ετσι τελος παντων. Θα εχει σοου το θεμα απο εδω και περα.
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μαλακιες λεει....ουουου.μαλακια δηλαδη που πολλοι την πηραμε και την ξεκλειδωσαμε σε 6970 ετσι?και γλυτωσαμε κανενα κατοσταρικο. Και επισης μαλακια που οταν αγορασα τον επεξεργαστη μου ειχε 85 euros και ξεκλειδωσε σε τετραπυρηνο μαζι με Overclock και γλυτωσα και απο εκει κανενα 80αρι τοτε. Αμα ειναι να παω να τα δωσω αυτα τα λεφτα πισω ρε συ να μην εχω και τυψεις.Η να τα πουλησω οσο οσο και να παω να τα παρω ξανα αλλα ξεκλειδωτα απο το εργοστασιο. Πως παει η παροιμια? Του χαριζουνε αλογο και το κοιταει στα δοντια?Καπως ετσι τελος παντων. Θα εχει σοου το θεμα απο εδω και περα. Μαζί με σένα την πήρα και εγώ αν διάβασες πιό πάνω. Αν σε σένα δουλεύει μια χαρά μπράβο δεν είπε κανείς να πας να την πουλήσεις. Απλώς το παλικάρι αν δεν θέλει να μπλέκει με διάφορα και επειδή έχει budget τα 300 ευρώ είπα να πάει σε GTX570 που θα έχει τις επιδόσεις της 6950 ξεκλείδωτης και δεν θα ασχοληθεί με unlocking,overclock κλπ. Είναι και μια άλλη παροιμία που λέει αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει.... Λοιπόν starmanwars εδώ είσαι: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23120&cat=5
starmanwarz Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Χμμμ Palit?Δεν την εχω ακουσει ποτε αυτη τη μαρκα,ισως να ειναι καλυτερα να παω στην Msi/Asus για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Βασικά μια χαρά είναι η Palit, έχει βγάλει πολύ καλές υλοποιήσεις στο παρελθόν, για τη συγκεκριμένη δεν έχω άποψη βέβαια.
LouCi4er Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δε νομίζω ότι δείχνει κάτι. Εννοείται ότι δεν είμαι fanboy αλλά ακόμα και αν θες να με δεις σαν fanboy, μάλλον προς τη μεριά της AMD είμαι αν σκεφτείς ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχω πάρει όλες τις κάρτες τις(4870,5870,5970,6950). Το θέμα είναι ότι η 6950 δεν είναι τόσο απροβλημάτιστη όσο νομίζεις σχετικά με το ξεκλείδωμα της. Έτσι πίστευα και γω βασικά γιαυτό και τις πήρα απλώς στην πορεία είδα ότι καλύτερα να έχεις 1 κάρτα κανονική(όχι unlocked ή οτιδήποτε άλλο) με ότι συνεπάγεται στην τιμή παρά 1 με tweaks και διάφορα άλλα κόλπα προκειμένου να φτάσει την δύναμη της πρώτης.. Να στο θέσω και αλλιώς, για μένα καλύτερα να πάρει 6970 παρά 6950 και να περιμένει να την ξεκλειδώσει..από τη στιγμή κιόλας που είναι διατεθιμένος να δώσει 300 ευρώ. Αν έλεγε 250 τότε δεν σήκωνε κουβέντα το θέμα, ούτε πρόκειται να έλεγα να πάρει 560ti. Απλώς στα 300 ευρώ πιστεύω καλύτερα GTX570 και το κεφάλι του ήσυχο όσον αφορά επιδόσεις. Συμφωνω με οσα λες,ειναι καλυτερα να εχεις μια καρτα χωρις tweaks και ενδεχομενα προβληματα.Αλλα μην ξεχνας οτι 1)Δεν σου εγγυατε κανενας οτι η καρτα θα δουλευει 100% απροβληματιστα(μετα το ξεκλειδωμα εννοειτε).Αλλωστε ο κατασκευαστης πουθενα δεν ειπε παρτε 6950 και φλασαρετε τες.Ειναι 100% ρισκο και επιλογη του καθενος το τι θα κανει.2)Το οτι δεν σου δουλεψε εσενα και το οτι εμεινες καταευχαριστημενος απο την 570 εμενα δεν μου λεει τπτ.Οπως δεν λεει τπτ σε παρα πολλους που τους καηκαν οι καρτες(για τις 570 μιλαω).Μην προσπαθεις να παρουσιασεις την 570 ως τελεια καρτα,ποσο μαλλον την 480 (καπου ειπες οτι ειναι πιο απροβληματιστη απο την 6950,ελεος,μην μας τρελανεις εντελως).
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως αυτήν πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σκεφτόμουν και γω για Twin Frozr II αλλά δεν νομίζω ότι τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Για αυτό καλύτερα μείνε και συ κοντά στο budget(300e). Όσο για θερμοκρασίες της Palit το έγραψα και πιό πάνω. 36 idle - 69 load σε Crysis 2 με 99% load και overclocked στα 800/1600/2000. Τα 2 ανεμιστήρια της δεν ακούγονται καθόλου και τα έχω στο auto. Συμφωνω με οσα λες,ειναι καλυτερα να εχεις μια καρτα χωρις tweaks και ενδεχομενα προβληματα.Αλλα μην ξεχνας οτι 1)Δεν σου εγγυατε κανενας οτι η καρτα θα δουλευει 100% απροβληματιστα(μετα το ξεκλειδωμα εννοειτε).Αλλωστε ο κατασκευαστης πουθενα δεν ειπε παρτε 6950 και φλασαρετε τες.Ειναι 100% ρισκο και επιλογη του καθενος το τι θα κανει.2)Το οτι δεν σου δουλεψε εσενα και το οτι εμεινες καταευχαριστημενος απο την 570 εμενα δεν μου λεει τπτ.Οπως δεν λεει τπτ σε παρα πολλους που τους καηκαν οι καρτες(για τις 570 μιλαω).Μην προσπαθεις να παρουσιασεις την 570 ως τελεια καρτα,ποσο μαλλον την 480 (καπου ειπες οτι ειναι πιο απροβληματιστη απο την 6950,ελεος,μην μας τρελανεις εντελως). Το 1) μάλλον δεν πάει σε μένα γιατί αυτό υποστηρίζω και γω, ότι αν την παίρνεις για να την κάνεις 6970 μπορεί να πέσεις έξω. Και ειδικά από τη στιγμή που το budget είναι στα 300 ευρώ και όχι στα 220. 2) Τέλεια κάρτα δεν είναι καμία και ισχύει αυτό που λες ότι επειδή δεν με ικανοποίησε εμένα δεν είναι καλή(παρεπιπτόντος μια χαρά μου δούλεψε εμένα, κανονικά ξεκλείδωσε και όλα). Όσο για την 570, εγώ βασικά γιαυτό προτίμησα custom υλοποίηση και όχι reference..αυτό πρότεινα και στο παιδί για να είναι οκ. Τώρα όσον αφορά την 480 όπως και την 470, τις δοκιμάσαμε και τις 2 με φίλο μου και είναι πολύ καλές αντίθετα με όλα τα τέρατα που ακούγονται..νταξει το μόνο θεματάκι είναι η θερμοκρασία τους που 90αρίζει αρκετά εύκολα αλλά και αυτό λύνεται με custom profile και χωρίς πολύ θόρυβο από το fan. Από κει και πέρα τι να σου πω, μπορεί να μας τύχανε πολύ καλά κομμάτια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μην κολλάτε στις μάρκες μια χαρά είναι όλες. Τώρα όσον αφορά την 480 όπως και την 470, τις δοκιμάσαμε και τις 2 με φίλο μου και είναι πολύ καλές αντίθετα με όλα τα τέρατα που ακούγονται..νταξει το μόνο θεματάκι είναι η θερμοκρασία τους που 90αρίζει αρκετά εύκολα αλλά και αυτό λύνεται με custom profile και χωρίς πολύ θόρυβο από το fan. Από κει και πέρα τι να σου πω, μπορεί να μας τύχανε πολύ καλά κομμάτια. Quote for truth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.