kfoee Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλό το Gnome3 ..καιρός ήταν να βελτιωθεί λίγο το desktop το οποίο υστερούσε συγκριτικά με το υπόλοιπο λειτουργικό.. Βέβαια σαν το KDE4 δεν έχει κι ας λενε οτι θενε οι Macαδες και οι παραθυράκηδες... Τίποτα δε θα φτάσει πότε το KDE!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τίποτα δε θα φτάσει πότε το KDE!!!! Στον κόσμο του open-source software όλα γίνονται, για αυτό μην παίρνεις όρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerrak0s Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μα καλά τι Windows και @@κιες.Gnome 3 και τί άλλο να χρειαστώ ; Μόνο στα παιχνίδια εχει ενα πρόβλημα ακόμα το Linux , κατά τα άλλα άψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 εγώ έχω το ubuntu ultimate 2.9 με gnome 2.32 πως μπορώ να βάλω το gnome 3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εγώ έχω το ubuntu ultimate 2.9 με gnome 2.32 πως μπορώ να βάλω το gnome 3 ? Υπάρχει ppa αλλά είναι μόνο για το natty :-/ (ubuntu 11.04). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ειπα να τα βαλω τελεικα και εγω εκανα boot με dvd και οταν παω να ψαξω να βρω το yast δεν μου το βρεισκη δωστε μου σας παρακαλω οδηγιες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ξέρει κανείς αν το gnome3 τρέχει σε Debian 6 squeeze ;;; που είναι και η stable έκδοση αν δεν κάνω λάθος .... γιατί απ΄ ότι διαβάζω τρέχει μόνο στην "testing" !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 το πακέτο είναι το gnome-shell και δεν υπάρχει για το squeeze, είναι στο wheezy και πάνω για desktop χρήση πάντως αν είσαι με stable κακώς, καλύτερα πέρνα σε testing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Σ' ευχαριστώ φίλε ,μάλλον αυτό θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα