NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Λοιπόν φτιάχνω ένα site και πατάει πάνω σε table έχω ένα td για το μενού άλλο ένα για το κείμενο και θέλω άλλο ένα για διάφορα Modules... Όμως όταν το κείμενο δεν είναι πολύ μου κολλάει το Module στο κείμενο πως κάνω το td να κολλάει τέρμα δεξιά
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Λοιπόν φτιάχνω ένα site Το ξέρουμε!! πως κάνω το td να κολλάει τέρμα δεξιά ><td align="right">Κείμενο</td>
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Το ξέρουμε!! ><td align="right">Κείμενο</td> χχεχεχεχεχε Έτσι το έχω κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα...
dewn735 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Κάτι θα έχεις κάνει λάθος. Μήπως το έχεις ορίσει μέσα σε κανένα css;
Themis-T Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Έχεις καμιά εικόνα να δούμε περί τίνος πρόκειται; Μπορείς να ορίσεις και το πλάτος σε όλα τα <td> μήπως κάνει κάτι. ¨ Π.χ. ><td align=right width=35>
varemarious Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 γράψε το κώδικα σου να δούμε πού είναι το λάθος
elis88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις και με CSS, δηλαδή: ><td style="text-align:right;">Κειμενο</td>
NiKoS WSN Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δεν το έχω βάλει σε ψσσ και ούτε έχω κάνει λάθος (επειδή είμαι με το κιν δεν μπορώ να σας τονξ δώσω) αλλά το έβαλα στον αριστερό τδ αυτό που ήθελα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.