ditsikts Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Πως μπορώ να περάσω τον τελευταίο driver της nvidia γιατί έχω τη gts450 και δεν υποστηρίζετε από τον 190 που έχει στα αποθετήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ή βαζεις testing (ή unstable αναλογα με την εμπειρια που εχεις) που εχει τον 260, γιατι μεχρι να γινει backport o 260 στο stable... βρασε ρυζι Ή βαζεις, με δικη σου ευθυνη για οτι γινει, ενα repo απο testing, τον εγκαταθιστας απο εκει και μετα το κλεινεις. Ή εχεις μονιμα ανοιχτο το testing repo για να παιρνεις οποια update θες στα πακετα nvidia-* και τα υπολοιπα απο το stable, με apt-pinning. Γνωμη μου παντως ειναι, εφοσον μιλαμε για pc που προοριζεται για desktop χρηση, πως δεν υπαρχει λογος να μεινεις με stable. Και το testing μια χαρα ελεγμενο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ. Μιας και βγήκε το gnome 3 θα βάλω fedora 15 να το δοκιμάσω. Το testing το έχω δουλέψει απλά ήθελα να δω και το stable:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.