naruto14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγώ την connor the hunter φιγούρα από ότι φαίνεται θα την πάρω από zavvi μιας και δεν την βρίσκω σε κανένα άλλο κατάστημα και όποτε μου έρθει. επιτέλους σήμερα ήρθε και η χρεωστική
Uberalles_gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κάτι ανάλογο έτυχε και σε εμένα. Έκανα την παραγγελία μου στις 24/9, την έστειλαν στις 18/10 (!) και μόλις σήμερα ήρθε. Στο μεταξύ, επειδή νόμιζα ότι κάπου χάθηκε, είχα ζητήσει την Παρασκευή refund και έτσι μου έστειλαν και δεύτερο δέμα. Όταν με το καλό έρθει, προς Δεκέμβρη μεριά, θα το επιστρέψω. Μπορεί να αργούν λίγο αλλά είναι άκρως εξυπηρετικοί. Αν κάποιος δε βιάζεται στην παραγγελία του, το zavvi είναι ό,τι πρέπει. Και ποια είναι η διαδικασία για την επιστρφοή; Θα πληρώσω κάτι; Είναι χρονοβόρα;
Vole Maulder Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ως προς τη γενική γνώμη γι' αυτούς. Εξυπηρέτηση δε σημαίνει μόνο απαντώ σε μέιλ και σου λέω "ό,τι θέλετε, εδώ είμαστε, στείλτε μας". Εξυπηρέτηση είναι και να κάνεις σωστά ό,τι υποτίθεται πως προσφέρεις. Καλή εξυπηρέτηση δεν είναι να γράφεις στο σάιτ "διαθέσιμο εντός 24ωρών" και να το στέλνεις, χωρίς καμία ειδοποιήση κι εξήγηση, 10 μέρες αργότερα και να κάνει άλλες 20 να σου έρθει. Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες ορισμένων δεν τους αφήνουν πολλές επιλογές, αλλά όχι και να λέμε και μπράβο στα παιδιά που απαντούν στα μέιλ. 1
extasy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Και ποια είναι η διαδικασία για την επιστρφοή; Θα πληρώσω κάτι; Είναι χρονοβόρα; Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ως προς τη γενική γνώμη γι' αυτούς. Εξυπηρέτηση δε σημαίνει μόνο απαντώ σε μέιλ και σου λέω "ό,τι θέλετε, εδώ είμαστε, στείλτε μας". Εξυπηρέτηση είναι και να κάνεις σωστά ό,τι υποτίθεται πως προσφέρεις. Καλή εξυπηρέτηση δεν είναι να γράφεις στο σάιτ "διαθέσιμο εντός 24ωρών" και να το στέλνεις, χωρίς καμία ειδοποιήση κι εξήγηση, 10 μέρες αργότερα και να κάνει άλλες 20 να σου έρθει. Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες ορισμένων δεν τους αφήνουν πολλές επιλογές, αλλά όχι και να λέμε και μπράβο στα παιδιά που απαντούν στα μέιλ. Περιμένω να μου απαντήσουν αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει από την Site: http://www.zavvi.com...o''>πολιτική τους, δε χρεώνεσαι κάτι. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση, επειδή ως επί το πλείστον παραγγέλνω παιχνίδια διετίας, δεν έχω πρόβλημα να περιμένω ένα μήνα εφόσον τα βρίσκω ακόμα και στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμα και όταν καθυστερούν να τα στείλουν, σε ενημερώνουν και έτσι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις την παραγγελία. Γούστα είναι αυτά, εμένα προσωπικά με βολεύει το zavvi.
ReaperX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παρήγγειλα κι εγώ χτες 5 παιχνίδια που τα είχε σε προσφορά και άμεσα διαθέσιμα και τρόμαξα όταν μετά στο καλάθι μου έβγαζε dispatch ημερομηνίες από σήμερα μέχρι και τις 20/11!!Διαφορετικές για το καθένα. Ευτυχώς βέβαια σήμερα τα έστειλαν όλα τελικά,μου έρχονταν 1-1 email απ το πρωί μέχρι το απόγευμα (χαζό σύστημα τελείως) Να δούμε τώρα πότε θα έρθουν...
Vole Maulder Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Να ενημερώσω πως παραγγελία για Γλασκόβη, ενώ άργησαν 3 μέρες να τη στείλουν, έφτασε την τελευταία μέρα του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης.
naruto14 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Να ενημερώσω πως παραγγελία για Γλασκόβη, ενώ άργησαν 3 μέρες να τη στείλουν, έφτασε την τελευταία μέρα του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης. Αυτό σημαίνει πως άρχισε να "ξυπνάει" το zavvi?
Vole Maulder Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί ξύπνημα η παράδοση μετά από 8 εργάσιμες εντός Βρετανίας. Πάντως δεν καθυστέρησε, πέρα από το ότι έλεγε διαθέσιμο εντός 24 ωρών και το έστειλε 3 μέρες μετά. Από το amazon οι παραγγελίες κάνουν συνήθως 1-2 μέρες να έρθουν. Δεν ξέρω όμως πού έχει αποθήκες το καθένα, απλώς πληροφοριακά το λέω. Να δούμε πότε θα έρθουν και του ReaperX αυτά που παρήγγειλε.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί ξύπνημα η παράδοση μετά από 8 εργάσιμες εντός Βρετανίας. Πάντως δεν καθυστέρησε, πέρα από το ότι έλεγε διαθέσιμο εντός 24 ωρών και το έστειλε 3 μέρες μετά. Από το amazon οι παραγγελίες κάνουν συνήθως 1-2 μέρες να έρθουν. Δεν ξέρω όμως πού έχει αποθήκες το καθένα, απλώς πληροφοριακά το λέω. Να δούμε πότε θα έρθουν και του ReaperX αυτά που παρήγγειλε. Εγώ από ότι φαίνεται θα την πάρω από εκεί την φιγούρα. Μήπως ξέρετε αν και το thehut είναι στην ίδια κατάσταση τώρα?
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Τελικά την φιγούρα την παρήγγειλα από Amazon.co.uk που την βρήκα πάλι διαθέσιμη. 33 ευρώ σύνολο. μια χαρά
citiz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εγω παραγγελία με dispatched date 19/12 δεν έχω παραλάβει ακόμη. Τους έστειλα και e-mail να τους ενημερώσω.
Merdock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γύρω στις 20/1 θα σου έρθει. Τους τελευταίους μήνες όσες φορές έχω παραγγείλει από εκεί πάντα κάνουν 30-35 μέρες να έρθουν. 1
Uberalles_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να ρωτήσω παιδιά υπάρχει διαφορά μεταξύ του http://www.amazon.com/ και του http://www.amazon.co.uk/ ;;;
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να ρωτήσω παιδιά υπάρχει διαφορά μεταξύ του http://www.amazon.com/ και του http://www.amazon.co.uk/ ;;; Ναι το πρώτο είναι αμερικάνικο και το δεύτερο βρετανικό. Εσύ καλύτερα να κοιτάς να αγοράζεις από το δεύτερο.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή θέλω να πάρω ένα παιχνιδάκι, έχει πάρει κανείς τίποτα τώρα πρόσφατα από zavvi;; Γιατί την προηγούμενη φορά έκανε 1 μήνα για να έρθει. Μήπως έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Ναι το πρώτο είναι αμερικάνικο και το δεύτερο βρετανικό. Εσύ καλύτερα να κοιτάς να αγοράζεις από το δεύτερο. Εντέλει αγόρασα ένα παιχνίδι από το βρετανικό που μου πρότεινες. Βέβαια, είχε 11 λίρες το παιχνίδι και 3,5 λίρες μεταφορικά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από Uberalles_gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα