Προς το περιεχόμενο

Zavvi.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα με το zavvi δεν είναι πως αργεί μονάχα λίγες ημέρες πλέον. Έχω παραγγείλει και εγώ κάποιες φορές και έκαναν 1 μήνα. Πλέον το έχουν παρακάνει. Φίλος περιμένει 2.5 μήνες το red dead redemption και το μόνο που του λένε είναι πως έχει φύγει και να κάνει λίγο υπομονή και θα το παραλάβει.

Καταρχην κατι εδω ειναι λαθος. Αν περασουν 15 ημερες απο την ημερα της αποστολης και δεν το εχεις λαβει ακομα μπορεις να μαθεις τον αριθμο αποστολης και να κανεις track το πακετο σου. Δεν εχει λοιπον νοημα να περιμενει καποιος τοσο καιρο. Δευτερον αν σε περιπτωση δεν βρεθει μεσω tracking το πακετο μπορει να το δηλωσει σαν lost item και να στο ξαναστειλουν δωρεαν. Το ειχα παθει με το Metroid Other M. Το πακετο χαθηκε και μου το ξαναεστειλαν. Ολα αυτα μεσα σε διαστημα 25 ημερων.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

σήμερα παρέλαβα από zavvi και όλα μια χαρά.

Λοιπόν, όταν είχα κάνει την παραγγελία μου είχανε πει 10 εργάσιμες ημέρες για να έρθει Ελλάδα και άλλες 20 εργασίμες για να παραδοθεί στην οικία μου.

Στον μήνα σχεδόν που δεν μου έχει έρθει η παραγγελία, επικοινωνώ μαζί τους και μου λένε ότι θα το ξανά στείλουν δωρεάν.

Τους έστειλα πίσω και μια φόρμα συμπληρωμένη ότι διαβεβαιώνω ότι δεν παρέλαβα τίποτα.

Μέσα σε 5 ημέρες μετά την επικοινωνία μας το παρέλαβα. Βέβαια δεν ξέρω εάν είναι το 1ο δέμα που υποτίθεται δεν ήρθε ποτέ ή είναι το 2ο δέμα που μου στείλανε. Είμαι σε επικοινωνία μαζί τους για να δω τι από τα 2 ισχύει.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η άψογη και άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Λοιπόν, όταν είχα κάνει την παραγγελία μου είχανε πει 10 εργάσιμες ημέρες για να έρθει Ελλάδα και άλλες 20 εργασίμες για να παραδοθεί στην οικία μου.

Στον μήνα σχεδόν που δεν μου έχει έρθει η παραγγελία, επικοινωνώ μαζί τους και μου λένε ότι θα το ξανά στείλουν δωρεάν.

Τους έστειλα πίσω και μια φόρμα συμπληρωμένη ότι διαβεβαιώνω ότι δεν παρέλαβα τίποτα.

Μέσα σε 5 ημέρες μετά την επικοινωνία μας το παρέλαβα. Βέβαια δεν ξέρω εάν είναι το 1ο δέμα που υποτίθεται δεν ήρθε ποτέ ή είναι το 2ο δέμα που μου στείλανε. Είμαι σε επικοινωνία μαζί τους για να δω τι από τα 2 ισχύει.

30 εργάσιμες? Δεν πάμε καλά...

Δημοσ.

naruto14 έχεις να αντί προτείνεις κάτι;;

Δεν έχω εμπειρία πάνω στο eshop για αυτό ρωτάω.

Εννοείς να σου προτείνω κάποιο άλλο μαγαζί? amazon.co.uk, shopto.net, game.co.uk, play.com. Έχω ακούσει πως είναι πολύ καλά καταστήματα.

Δημοσ.

Amazon.co.uk και ebay.co.uk για ό,τι δε σε νοιάζει να είναι καινούργιο. Το κρίμα με το zavvi είναι πως πάντα είχε τις καλύτερες τιμές σε σχετικά παλιά παιχνίδια (σχετικά παλιά = έτος και πίσω). Ελπίζω να ανακάμψει κάποτε.

Στο game και τα θυγατρικά του εγώ δεν ξαναδίνω ούτε σεντ μετά τις μαλακίες της άνοιξης με τα pre-order.

Δημοσ.

Amazon.co.uk και ebay.co.uk για ό,τι δε σε νοιάζει να είναι καινούργιο. Το κρίμα με το zavvi είναι πως πάντα είχε τις καλύτερες τιμές σε σχετικά παλιά παιχνίδια (σχετικά παλιά = έτος και πίσω). Ελπίζω να ανακάμψει κάποτε.

Στο game και τα θυγατρικά του εγώ δεν ξαναδίνω ούτε σεντ μετά τις μαλακίες της άνοιξης με τα pre-order.

Για πες καποιες παραπάνω πληροφορίες γιατί δεν γνωρίζω επί του θέματος. Ποια είναι τα θυγατρικά του? Και τι παίχτηκε με τα preorders την άνοιξη?

Δημοσ.

εγω θα το πω πάλι. μακριά απο zavvi kai thehut! κάνουν μήνες να έρθουν τα πράγματά τους.

μονο play.com και amazon.uk και ας είναι πιο ακριβά.

Καλησπέρα και από εμένα,

χαλαρά είναι το πρώτο δέμα. Να είσαι σίγουρος. μετά απο 1 μήνα θα σου έρθει και το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα το πω πάλι. μακριά απο zavvi kai thehut! κάνουν μήνες να έρθουν τα πράγματά τους.

χαλαρά είναι το πρώτο δέμα. Να είσαι σίγουρος. μετά απο 1 μήνα θα σου έρθει και το άλλο.

Α και το thehut στα ίδια χάλια είναι? το game.co.uk?

Δημοσ.

to game co uk δεν το ξέρω. to zavvi είναι και αυτο του thehut group. είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι, και τους το εχω ρωτήσει.

πως απο το play.com kai to amazon.uk παραλαμβάνω εντός μίας εβδομάδας και απο αυτούς θέλει μήνες? Αρα αυτοί κάνουν κάτι λάθος και όχι τα ταχυδρομία τα δικά μας.

φυσικα και δε μου απαντήσαν άμεσα.παρα, thank for your cooperation,feel free to contact us. και κάτι παπαριές.

Δημοσ.

Για πες καποιες παραπάνω πληροφορίες γιατί δεν γνωρίζω επί του θέματος. Ποια είναι τα θυγατρικά του? Και τι παίχτηκε με τα preorders την άνοιξη?

Δε θυμάμαι ποια η σχέση ακριβώς, αλλά gameplay (rip), game και gamestation είναι ίδιος όμιλος. Αυτό που έγινε την άνοιξη ήταν το εξής. Είχα κάνει pre-order από ένα χρόνο πριν το Mass Effect 3 Collector's Edition. 2-3 βδομάδες πριν την κυκλοφορία αποφασίζουν να κλείσουν το σάιτ. Στέλνω μέιλ να ρωτήσω τι γίνεται με την προπαραγγελία, μου λένε ότι θα γίνει κανονικά κι ότι όλες μεταφέρονται στο gamestation. Μετά ανακαλύπτω ότι το gamestation δε στέλνει Ελλάδα. Τους το λέω, μου λένε "σωστά, η παραγγελία έχει ήδη ακυρωθεί, δε χρειάζεται να κάνετε κάτι" (;!). Εψαχνα να βρω να κάνω pre-order από αλλού το collector's edition και στο μεταξύ το game δηλώνει πως ακυρώνει όλες τις προπαραγγελίες του ME 3 κι ότι δε θα στοκάρει καν το παιχνίδι. Τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία αυτό, νομίζω. Και νομίζω πως κάτι παρόμοιο έγινε και με άλλα παιχνίδια, δε θυμάμαι με σιγουριά. Το θέμα είναι πως αυτό το ήξεραν σίγουρα νωρίτερα κι έπαιρναν παραγγελίες μέχρι τελευταία στιγμή.

Ανετα, αυτό έγινε πρόσφατα και σε εμένα. Απόρησα στην αρχή που ήρθαν τόσο γρήγορα και μετά από 5 βδομάδες έσκασαν άλλα δύο παιχνίδια. Τώρα τραβολογούν ένα φίλο μου 2 βδομάδες χωρίς να έχουν στείλει καν τα παιχνίδια, που ήταν και pre-orders, κάνοντας δύο μέρες να απαντήσουν σε κάθε μέιλ κι απαντώντας γενικότητες. Ποτέ ξανά.

Δημοσ.

@ikagura Επειδή έτυχε να κάνω εγώ τις συνεννοήσεις με το zavvi το μόνο που μου είπαν ήταν αυτό. Να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη και έπειτα αν χρειαστεί να το ξαναστείλουν. Πραγματικά είναι απογοητευτικό όσο καλή εξυπηρέτηση και να έχουν να κάνουν 1+ μήνα για να σου παραδώσουν ένα προϊόν.

Δημοσ.

Τότε καλύτερα Shopto.net που έχω ακούσει στα στέλνει μέσα σου έρχονται μέσα σε 3 μέρες με μόλις 3 ευρώ μεταφορικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Κάτι ανάλογο έτυχε και σε εμένα. Έκανα την παραγγελία μου στις 24/9, την έστειλαν στις 18/10 (!) και μόλις σήμερα ήρθε. Στο μεταξύ, επειδή νόμιζα ότι κάπου χάθηκε, είχα ζητήσει την Παρασκευή refund και έτσι μου έστειλαν και δεύτερο δέμα. Όταν με το καλό έρθει, προς Δεκέμβρη μεριά, θα το επιστρέψω. Μπορεί να αργούν λίγο αλλά είναι άκρως εξυπηρετικοί. Αν κάποιος δε βιάζεται στην παραγγελία του, το zavvi είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Αν καποιος δεν βιαζεται παιρνει απο Zavvi και τελειωνει. Το γεγονος οτι ολα τα αλλα μαγαζια μου χρεωνουν απιστευτα ποσα μεταφορικων και το Zavvi τιποτα ή μολις 1 ευρω (αναλογα) λεει πολλα. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...