Uberalles_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 1 μήνα έχω κάνει την παραγγελία και ΑΚΟΜΑ να έρθει... Ότι να ναι... Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα από εκεί....
ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα εγω δεν εχω κανενα θεμα με το Zavvi. Ναι οκ μπορει να αργει λιγο να ερθει αλλα εδω που βρισκομαι ειναι το μοναδικο καταστημα το οποιο δεν χρεωνει μεταφορικα τη στιγμη που κατι Amazon με κοπανανε κατι 20άευρα μεταφορικα για πλακα. Βρηκα παιχνιδι που ηθελα στο PSV μεταχειρισμενο στο Amazon στα 8 ευρω και με κοπανησε αλλα 15 μεταφορικα. Το κοστος ανεβαινει επισης αναλογικα με το βαρος. Μου εχει τυχει να βαλω στο ιδιο πακετο 3 παιχνιδια (εκ των οποιων το ενα το Xenoblade Chronicles μαζι με το pro-controller που σημαινει αυξηση βαρους) και πανω στα 70 ευρω τελικη τιμη των παιχνιδιων εφαγα και 25 ευρω νταβα για μεταφορικα. Zavvi και παλι zavvi και ας αργει και λιγο παραπανω. Δεν θα πεθανω αν αργησει μερικες μερες παραπανω το πακετο μου.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα εγω δεν εχω κανενα θεμα με το Zavvi. Ναι οκ μπορει να αργει λιγο να ερθει αλλα εδω που βρισκομαι ειναι το μοναδικο καταστημα το οποιο δεν χρεωνει μεταφορικα τη στιγμη που κατι Amazon με κοπανανε κατι 20άευρα μεταφορικα για πλακα. Βρηκα παιχνιδι που ηθελα στο PSV μεταχειρισμενο στο Amazon στα 8 ευρω και με κοπανησε αλλα 15 μεταφορικα. Το κοστος ανεβαινει επισης αναλογικα με το βαρος. Μου εχει τυχει να βαλω στο ιδιο πακετο 3 παιχνιδια (εκ των οποιων το ενα το Xenoblade Chronicles μαζι με το pro-controller που σημαινει αυξηση βαρους) και πανω στα 70 ευρω τελικη τιμη των παιχνιδιων εφαγα και 25 ευρω νταβα για μεταφορικα. Zavvi και παλι zavvi και ας αργει και λιγο παραπανω. Δεν θα πεθανω αν αργησει μερικες μερες παραπανω το πακετο μου. Στο amazon για αγορές άνω των 25 λιρων είναι δωρεαν τα μεταφορικα
Vole Maulder Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Πού είσαι και βάζει τέτοια μεταφορικά; Επίσης, όπως είπε ο Ναρούτο, άνω των 25 λιρών είναι δωρεάν. Εγώ σε δυάδες τα έπαιρνα πάντα τα παιχνίδια, γι' αυτό το λόγο, όποτε έπαιρνα από amazon.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Στην Ελλαδα ναι, Κυπρο οχι. Κύπρο δεν στέλνει δωρεάν άνω των 25 λιρών το amazon? Μην ξεχνάς πως πρέπει τα προϊόντα που βάζεις στο καλάθι να λένε super save delivery.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω για παραγγελείες άνω των 35 λιρών είναι δωρεάν τα μεταφορικά στο amazon, εκτός κι αν χαμήλωσαν κι άλλο το όριο.
naruto14 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 25 λίρες μόνο σε προϊόντα με την ένδειξη Super Save Delivery.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μονο για συγκεκριμενες Ευρωπαικες χωρες οπου η Κυπρος δεν ειναι μεσα σε αυτες οπως η Ελλαδα. Γι αυτο και τετοιες εξωφρενικες τιμες μεταφορικων.
naruto14 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μονο για συγκεκριμενες Ευρωπαικες χωρες οπου η Κυπρος δεν ειναι μεσα σε αυτες οπως η Ελλαδα. Γι αυτο και τετοιες εξωφρενικες τιμες μεταφορικων. Μάλιστα. Τσέκαρε και το shopto.net.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μάλιστα. Τσέκαρε και το shopto.net. Τα ιδια, στην καλυτερη των περιπτωσεων εχω +13 ευρω καπελο για μεταφορικα.
naruto14 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τα ιδια, στην καλυτερη των περιπτωσεων εχω +13 ευρω καπελο για μεταφορικα. Ξέρω παιδιά από Κύπρο που αγοράζουν από shopto.net και έχουν μόνο 3 ευρώ μεταφορικά. Εσύ γιατί έτσι?
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το γιατι δεν το ξερω αλλα ετσι ειναι. Απο τη στιγμη που η Κυπρος δεν εμφανιζεται στις επιλεγμενες ευρωπαικες χωρες τοτε εχεις καπελο μεταφορικων. Το Zavvi την εχει μεσα στην Κυπρο και ετσι δεν πληρωνω μια για μεταφορικα, οτι βλεπω πληρωνω και τελειωνω.
dkmaster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα με το zavvi δεν είναι πως αργεί μονάχα λίγες ημέρες πλέον. Έχω παραγγείλει και εγώ κάποιες φορές και έκαναν 1 μήνα. Πλέον το έχουν παρακάνει. Φίλος περιμένει 2.5 μήνες το red dead redemption και το μόνο που του λένε είναι πως έχει φύγει και να κάνει λίγο υπομονή και θα το παραλάβει.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εκανα χτες παραγγελία για Σκοτία. Αναμένουμε αποτελέσματα. Αν κάνουν κι εδώ τα ίδια ας το κλείσουν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα