Προς το περιεχόμενο

Zavvi.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Στο Full Name τι να βάλω;; π.χ Λατοβίου 87, Ψυχικό, Αθήνα;;

Στο full name λογικα βαζεις το ονομα σου (ονομα και επιθετο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό μου ακούγεται για αυτό ρώτησα.. Και όλα τα στοιχεία που θα συμπληρώσω θα είναι στα Αγγλικά;;;

Την έκανα εντέλει την παραγγελία και περιμένω τώρα!!!

Επεξ/σία από Uberalles_gr
Δημοσ.

μακριά απο Zavvi kai theHut! οι μ*λάκες δεν ξέρω με τι σκατά κάνουν αποστολή. αλλά αργεί ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Νόμιζα ότι φτένε τα ΕΛΤΑ μας, αλλά δε γίνεται απο play.com και amazon.uk να παίρνεις το δέμα μέσα σε 1 εβδομάδα. και το zavvi να το περιμένεις λες και ερχεται απο hong kong.

Φοβερές τιμές, δε λέω. αλλά δεν αξίζει τον κόπο.

περίμενα την άλλη φορά 5εβδομάδες παιχνίδι για το χβοχ!!!! α σιχτίρι, και σου βγάζουνε το λάδι για να σου κάνουν refund.

Δημοσ.

Από την τελευταία μου παραγγελία από ζαβι έστειλε το παιχνίδι με μια ταχυδρομική εταιρεία με έδρα τον Αγ. Δημήτριο ( κάπου εκεί ) και άργησε όντως πάρα πολύ αλλά ήρθε...Γενικότερα κάνει 2 εβδομάδες περίπου. Άρα μην τα ρίχνουμε και στα ελτά όλα :P

Δημοσ.

τα παλικαρια δεν παίζονται. με μουλάρι κανουν τις αποστολές.

Να πω ότι έμενα στο αγ. Ορος, παει στα κομμάτια. κέντρο αθήνα ειμαι γ*μώ το μπελά μου, με τους άχρηστους!

καλύτερα να τα πληρώνεις λίγο παραπάνω και να σου έρχονται. αν και πλέον και το amazon uk έχει φοβερές τιμές. μακριά απο thehut + zavvi παιδιά! θα το φωνάζω συνέχεια!!

Δημοσ.

στο ευχομαι. εγώ επειδή κουράστηκα να έυχομαι να μου έρθει, και επειδή κουράστηκα να αλλάζω μαιλ μεταξυ μας για να μου δώσουν πίσω τα λεφτά, τους εκοψα μαχαίρι. θέλω να αγοράζω απο το Internet και να είμαι σίγουρος ότι θα το παραλάβω.

Δημοσ.

ναι, και μου κάνανε refund. αφου περάσανε 40 μέρες. και αλλάξαμε 5-6 μαιλ. μεταξύ μας, και αυτοί όταν τους λες κάτι, απαντάνε κάθε 2 μέρα. προφανώς για να κερδίζουν χρόνο.

Δημοσ.

Καλά, σε φίλο μου έγινε το ίδιο, του ξανάστειλαν τα παιχνίδια (δύο ήταν), έλαβε 2 παιχνίδια μετά από 1 βδομάδα από τότε που τα ξανάστειλαν και μετά από κάνα μήνα έσκασαν άλλα δύο. Προφανώς τα πρώτα που έλαβε ήταν αυτά που περίμενε ήδη ένα μήνα, όχι αυτά που ξανάστειλαν. Δεν την παλεύουν τα άτομα πλέον. Κρίμα, κι έχει καλές τιμές. Τώρα που ανέβηκα Σκοτία θα τους δοκιμάσω κι από εδώ να δω πόσο θα κάνουν και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

και εκεί το ίδιο καραγκιόζηδες πρέπει να είναι. αυτοί πουλάνε και μέσα στο play.com και στο amazon uk. αν δεις το rating τους θα καταλάβεις. πρέπει το κατάστημα να το έχουν αναλάβει και να το τρέχουνε υπάλληλοι ελληνικού δημοσίου.

Δημοσ.

και εκεί το ίδιο καραγκιόζηδες πρέπει να είναι. αυτοί πουλάνε και μέσα στο play.com και στο amazon uk. αν δεις το rating τους θα καταλάβεις. πρέπει το κατάστημα να το έχουν αναλάβει και να το τρέχουνε υπάλληλοι ελληνικού δημοσίου.

και στο ebay.co.uk εχω δει σε καποιες αγγελιες απο διπλα γραφει zavvi και εχει και το λογοτυπο τους.

Δημοσ.

^ εννοείται, και το thehut έχει μπει sto ebay. μπορεί να έχουν υψηλά ποσοστά ratings. αλλά δες τον τελυταίο μήνα πχ πόσα negatives έχουν πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...