aslanG7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αναθεωρω την αποψη μου παράγγειλα mass effect 3 την δευτερα 3 σεπτεμβριου και μου ηρθε σημερα.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδες να ρωτησω εγω κατι επειδη ειμαι ασχετος. Θελω να παω να ανοιξω εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα καθαρα και μονο για παραγγελιες απο το ιντερνετ (amazon,ebay,zavvi κλπ). Τι πρεπει να κανω?Μου εχουν πει κατι γνωστοι μου οτι στην Κυπρου που ειχε ο ενας απο τους δυο οτι δηποτε παραγγελια και να ηθελες να κανεις πχ των 5-10Ε επρεπε να βαλεις υποχρεωτικα 30Ε μεσα αλλιως δεν σε αφηνε η τραπεζα να βαλεις λιγοτερα, ο αλλος ο γνωστος μου που εχει λογαριασμο στην Πειραιως μου ειπε οτι καθε φορα που θελει να κανει μια παραγγελια παει και βαζει στην τραπεζα οσα λεφτα θελει αυτος πχ αν κανει 10Ε βαζει 12-13Ε αναλογα και με τα μεταφορικα. Εχω ακουσει για κατι πρωπληρωμενες καρτες και κατι χρεωστικες, μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο τι παιζει με αυτες μπας και παω και βγαλω επιτελους αυτη την ριμαδοκαρτα και κανω καμια παραγγελεια απο εξωτερικο γιατι απο ελλαδα δεν συμφερει. επεισης αλλη μια απορια που εχω ειναι αν τον συγκεκριμενο λογαριασμο θα μπορω να τον χρησημοποιω σε οσα καταστηματα θελω (δλδ amazon,ebay,zavvi,play) και γενικα σε οσα θελω ή εχει καποιο οριο? Ειπα να γραψω την απορια μου εδω για να μην ανοιξω και αλλο τοπικ. Ευχαριστω προκαταβολικα.
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μα τον λογαριασμό σου δεν πρόκειται να τον δώσεις σε αυτά τα sites. Θα φτιάξεις paypal. Οπότε το χρησιμοποιείς σε όποιο site θες.
Merdock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Το Zavvi και το The Hut έχω παρατηρήσει και εγώ ότι αργούν πολύ. Πχ έχω παραγγείλει κάτι και από τα δύο και έχουν φύγει 21 Αυγούστου και ακόμα δεν έχουν έρθει ενώ κάτι πράγματα που πήρα από Book Depository στις 30 Αυγούστου ήρθαν μέσα σε 5-10 μέρες.
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με την Κύπρου δεν ισχύει, οτι ποσό θέλεις βάζεις. Απλά θα πάς σε ένα κατάστημα της Κύπρου (αν θέλεις να βγάλεις απο εκεί) και θα πείς πως ενδιαφέρεσαι για μια prepaid κάρτα. Μια ταυτότητα αν έχεις μαζί σου, θα σου την βγάλουν αμέσως. Να ξέρεις πως θα πληρώσεις και 5€ (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό). Για online αγορές όπως είπε και ο naruto θα κάνεις έναν PayPal λογαριασμό και είσαι κομπλέ.
naruto14 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με την Κύπρου δεν ισχύει, οτι ποσό θέλεις βάζεις. Απλά θα πάς σε ένα κατάστημα της Κύπρου (αν θέλεις να βγάλεις απο εκεί) και θα πείς πως ενδιαφέρεσαι για μια prepaid κάρτα. Μια ταυτότητα αν έχεις μαζί σου, θα σου την βγάλουν αμέσως. Να ξέρεις πως θα πληρώσεις και 5€ (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό). Για online αγορές όπως είπε και ο naruto θα κάνεις έναν PayPal λογαριασμό και είσαι κομπλέ. Υπάρχουν χρεώσεις για κάθε prepaid. Καλύτερα να τις δει ο kjtzemis στο site της τράπεζας που θα πάει.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με την Κύπρου δεν ισχύει, οτι ποσό θέλεις βάζεις. Απλά θα πάς σε ένα κατάστημα της Κύπρου (αν θέλεις να βγάλεις απο εκεί) και θα πείς πως ενδιαφέρεσαι για μια prepaid κάρτα. Μια ταυτότητα αν έχεις μαζί σου, θα σου την βγάλουν αμέσως. Να ξέρεις πως θα πληρώσεις και 5€ (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό). Για online αγορές όπως είπε και ο naruto θα κάνεις έναν PayPal λογαριασμό και είσαι κομπλέ. Δεν ξερω τι να πω, συγκεκριμενα το ατομο που μου το ειπε ειναι ξαδερφος μου και εχει στην κυπρου και θελει να παει στην πειραιως. επειδη εχω ακουσει οτι με τις πρωπληρωμενες καρτες εχω καποιες χρεωσεις γιατι να μην παω σε χρεωστικη η οποια δεν εχει χρεωσεις?βασικα δεν γνωριζω καν τι ειναι η χρεωστικη και τι η πρωπληρωμενη. :/ επεισης θα με βολευε περισσοτερο σε μια τραπεζα πειραιως μιας και ειναι πιο κοντα στο σπιτι μου, κυπρου ειναι στου διαολου την μανα. επεισης θα μπορω να βαλω πχ 50Ε μεσα να τα εχω και τα τα χρησημοποιησω μετα απο 1-2 μηνες για να μην πηγαινω καθε 3 και λιγο?υπαρχει καποιο προβλημα μηπως χασω τα λεφτα μου?
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Απ' όσο ξέρω, δεν ισχύει αυτό, προχθές έβαλα λεφτά. Οι χρεώσεις είναι απο μετατροπή ευρώ σε λύρα. Αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Προπληρωμένη πρέπει να έχεις ήδη τα λεφτά μέσα. Χρεωστική απλά κάνεις αγορές και μετά βάζεις τα λεφτά (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Αν σε βολεύει Πειραιώς, βγάλε απο εκεί, δεν θα υπάρχει θέμα. Τα λεφτά δεν χάνονται, όσο καιρό και να είναι μέσα.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι αλλο που μπορει ναναι και μ@λ@κι@. Αν κανω χρεωστικη δεν φτιαχνω λογαριασμο paypal? Παιζουν μεγαλες χρεωσεις στις προπληρωμενες?ειναι στανταρ δηλαδη η χρεωση σε καθε παραγγελεια ή παει αναλογος την τιμη αυτου που παρηγγειλες? Ξερεις αν στην πειραιως οταν θα παω να ανοιξω τον λογαριασμο μου ζητησουν να βαλω λεφτα στον λογαριασμο ή καποια εξτρα χρεωση οπως ειπες παραπανω 5Ε (στην κυπρου) για να ανοιξει ο λογαριασμος?
JohnVani18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αλλά καλύτερα να βγάλεις prepaid. Το μόνο επιπλέον που χρεώνεσαι, είναι για την μετατροπή απο ευρώ σε λύρα. Ο τύπος είναι αυτός : το ποσό του αντικειμένου μαζί με τα μεταφορικά επί 3,5 διά εκατό. Το αποτέλεσμα αυτό το προσθέτεις στο ποσό που βγαίνει (σε ευρώ). Λογικά κι εκεί θα σου ζητήσουν κάποιο ποσό για να σου βγάλουν την κάρτα, Όχι, δεν είναι αναγκαστηκό να βάλεις εκείνη τη στιγμή χρήματα, βάζεις όποτε θέλεις.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αλλά καλύτερα να βγάλεις prepaid. Το μόνο επιπλέον που χρεώνεσαι, είναι για την μετατροπή απο ευρώ σε λύρα. Ο τύπος είναι αυτός : το ποσό του αντικειμένου μαζί με τα μεταφορικά επί 3,5 διά εκατό. Το αποτέλεσμα αυτό το προσθέτεις στο ποσό που βγαίνει (σε ευρώ). Λογικά κι εκεί θα σου ζητήσουν κάποιο ποσό για να σου βγάλουν την κάρτα, Όχι, δεν είναι αναγκαστηκό να βάλεις εκείνη τη στιγμή χρήματα, βάζεις όποτε θέλεις. ωραια και κατι ακομη. μιας και δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να υπολογισω την λυρα σε ευρω (το zavvi,amazon.co.uk,ebay.co.uk λυρα αγγλιας δεν εχουν?) υπαρχει καποιος τροπος?καποιο προγραμμα?
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.xe.com/ ναι αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν η λυρα ειναι της αγγλιας.στην σελιδα που μου εδωσες να βαλω απο GPB British pound σε euro?
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ναί. Ωραια τωρα το δοκιμασα σε καποιες τιμες και ολα καλα. σε αυτο εδω που μου ειπες πριν: το ποσό του αντικειμένου μαζί με τα μεταφορικά επί 3,5 διά εκατό. Το αποτέλεσμα αυτό το προσθέτεις στο ποσό που βγαίνει (σε ευρώ). κανω το εξης? πχ 10λιρες +1.5λιρες τα μεταφορικα Χ 3.5 / 100 και μετα το ποσο αυτο θα το προσθεσω με το αντιστοιχο ποσο σε ευρω δλδ να το εχω μετατρεψει? μπερδευτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα