Προς το περιεχόμενο

Zavvi.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορειτε να βαλετε παντως σαν coupon το "INTER" και δεν πληρωνετε μεταφορικα (για πανω απο 35λιρες και εκτος απο σαβ/κα) αποτι λεει στο site.

Δημοσ.

μια ερωτηση , τα αφηνουν χημα στην εισοδο της πολικατοικιας;

δηλαδη, ερχονται σαν απλη αλληλογραφια;

Αν ειναι 1-2 παιχνιδια τοτε ναι ερχεται αλληλογραφια στο κουτι σου. Αν ειναι περισσοτερα εχεις χαρτακι να πας να τα παραλαβεις απο το ΕΛΤΑ της περιοχης σου.

Δημοσ.

Έχω και εγω μερικες ερωτήσεις.α)Μπορώ να επιλέξω να κάνω τις αγορές μου σε λίρες αγγλίας απο το zavvi?

β)Μεταφορικα για αγορες ανω 35£ είναι δωρεάν?...310x180-Z-WN-Delivery-2.jpg

γ)Σχετικά με το DLC, αν προ-παραγγείλω το ACR θα μπορώ να κατεβάσω από το PSN το DLC του?(σσ. το PSN acc μου ειναι ελληνικο).Ευχαριστω

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει παραγγείλει κανείς τον τελευταίο καιρό από εδώ; Οι χρόνοι παράδοσης πώς ήταν;

Με είχε συνηθίσει στο 10ήμερο (6-7 εργάσιμες) για 1-2 χρόνια και από Απρίλιο και μετά 3 φορές σε εμένα κι άλλες 2 σε ένα φίλο μου έχουν έρθει στις 15-20 εργάσιμες.

Συμβαίνει τίποτα παρόμοιο σε κανέναν άλλον;

Δημοσ.

Προτεινω και το καναδικο http://www.videogamesplus.ca . Ειδικα για Imports ειναι καταπληκτικο καταστημα (πολυ καλες τιμες βεβαιως καθως υπαρχει μεγαλο κερδος απο το convert σε euros απο το καναδικο δολλαριο).

Προτεινω και το καναδικο http://www.videogamesplus.ca . Ειδικα για Imports ειναι καταπληκτικο καταστημα (πολυ καλες τιμες βεβαιως καθως υπαρχει μεγαλο κερδος απο το convert σε euros απο το καναδικο δολλαριο).

εχει εξοδα αποστολη?

Δημοσ.

παιδιά το zavvi.com kai to aderfaki tou thehut.com έχουν γίνει επιοικώς απαράδεκτα! χρόνο αναμονής 1 μήνα σε πολές παραγγελείες!!

και δε φτένε τα δικά μας τα ΕΛΤΑ, γιατί δε γίνεται το play.com kai amazon.co.uk να κάνουν 7 μέρες.

εγώ το έκοψα, κρίμα για τις καλές τιμές που εχουν. πληρώνω 5-7 ευρώ παραπάνω και πάω amazon.uk

Δημοσ.

!!!! αυτο πρέπει να χάθηκε.

εγώ που γράφω ολη τη χρονιά σε excel πόσο κάνουν απο την ημέρα αποστολής. το amazon kai play.com στη μία εβδομάδα έχουν έρθει. στο zavvi kai thehut έχω αρχίσει και τους μισώ!

αν και επειδή δεν ψωνίζω στέλνουν κουπόνια εκπτωτικά 10% και προχτές τσίμπισα και αγόρασα το fifa13 με 33ευρώ. να δούμε αν θα έρθει....

Δημοσ.

Από zavvi κι εγώ πλέον αγοράζω μόνο πολύ καλές προσφορές που δε με νοιάζει πότε θα έρθουν, αρκεί να έρθουν κάποτε. Κρίμα, και ήταν καλό. Του amazon αν δεν έρθει ως την Παρασκευή μάλλον χαμένο θα το θεωρήσω, ναι. Ελπίζω. Γιατί αν αρχίσει κι αυτό τα ίδια να δούμε από πού θα αγοράζουμε μετά.

Δημοσ.

Κριμα και ειχα σκοπο να τσιμπησω καποια παιχνιδακια στο μελλον απο zavvi μιας και ειχε αρκετα καλες τιμες, αν ομως κανουνε τοσο καιρο να τα φερουν μαλλον δεν θα ψωνισω.

Αυτο το Play.com λεει τιποτα?ειναι γρηγορο?εχει καλες τιμες?πιο ακριβο απο zavvi?

Υ.Γ.εριξα μια ματια σε καποια παιχνιδια στο Play.com και δεν μου φανηκε ιδιαιτερα φθηνο, στα περισσοτερα παιχνιδια οι τιμες κιμενοντε στα ιδια λεφτα με την ελληνικη αγορα. :/

Δημοσ.

to play.com κατά καιρούς βγάζει κάτι κουλές προσφορές για ένα 24ωρο. είχα πάρει πχ το arkhαm city 20,50

είναι ακριβό αλλά πολύ σωστό μαγαζί. όπως και amazon uk

Από zavvi κι εγώ πλέον αγοράζω μόνο πολύ καλές προσφορές που δε με νοιάζει πότε θα έρθουν, αρκεί να έρθουν κάποτε. Κρίμα, και ήταν καλό. Του amazon αν δεν έρθει ως την Παρασκευή μάλλον χαμένο θα το θεωρήσω, ναι. Ελπίζω. Γιατί αν αρχίσει κι αυτό τα ίδια να δούμε από πού θα αγοράζουμε μετά.

τι αγόρασες? πωλητής ήταν το αμαζον ή τρίτος? γιατί βάζει και άλλους μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...