Προς το περιεχόμενο

Zavvi.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αν πάρεις ένα παιχνίδι απο Αγγλία παράδειγμα θα πρέπει να κάνεις λογαριασμό (account) στο αγγλικό psn store και να κατεβάσεις το αγγλικό DLC διότι εάν κατεβάσεις το DLC του παιχνιδιού απο τον Ελληνικό λογαριασμό (account) σου..πολύ απλά δεν θα λειτουργεί κι ας είναι για το ίδιο παιχνίδι..Και προφανώς τα λεφτά σου θα πάνε χαμένα. blink.gif Δεν ισχύει αυτό για όλα τα παιχνίδια βέβαια αλλά προσοχή πρίν αγοράσεις ένα DLC απο το psn store να διαβάζεις όλες τις πληροφορίες-οδηγίες.

Δεν μπορείς να έχεις ένα αγγλικό για ότι αγοράζεις από εξωτερικό και ένα ελληνικό για αυτά που αγοράζεις από Ελλάδα?

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορείς να έχεις ένα αγγλικό για ότι αγοράζεις από εξωτερικό και ένα ελληνικό για αυτά που αγοράζεις από Ελλάδα?

Μπορείς αν έχεις κατοικία στην αγγλία η αν δηλώσεις ψεύτικη. :wacko:

Δημοσ.

Αξιοπιστο καταστημα και φοβερες τιμες.Ναι τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.Ο χρόνος παραδοσης στην Ελλαδα ειναι περιπου 7-8 εργασιμες ημερες.Τοσο κανει σε μενα.

Στο site λέει "...If your delivery address is outside of the United Kingdom and Guernsey you may be subject to import duties and taxes (including VAT)..." σχετικά με αυτό πληρώνεις τίποτα στο τελώνιο ή κάτι ανάλογο ?

Επίσης αν βάλω ευρώ σε προπληρωμένη κάρτα για παράδειγμα, γίνεται καμία χρέωση για την μετατροπή σε λίρες Αγγλίας ?

Δημοσ.

Απο τοτε που εβαλε και επιλογη πληρωμης με paypal τοτε το καταστημα εγινε για εμενα το καλυτερο. Αγορασα το Warhammer 40k Retribution collectors και Batman Arkham Asylum (PS3) στην τιμη των 38 λιρων μαζι και τα δυο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.. επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο Post μήπως έχει αλλάξει τίποτα? μήπως έχει κανείς κανένα παράπονο? τα μεταφορικά συνεχίζουν να είναι δωρεάν ? ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αγοράσω σύντομα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν 2 εβδομάδες από εκεί το FIFA 2012 και το Red Dead Redemption για PS3 και ήρθαν σε 4-5 μέρες.Όλα άψογα και ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα κάτι από το zavvi.Όσο για τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά ήταν 1.20 ευρώ. Πάντως εγώ μάλλον θα τους εμπιστευτώ και σε μελλοντικές αγορές μου.

Δημοσ.

Χαλαρα και σημερα το μαγαζι της επιλογης μου. Αγορασα 7 παιχνιδια τον τελευταιο μηνα σε πολυ χαμηλες τιμες εκτος απο το Dark Souls και το Zelda preorder που πληρωσα full τιμη καινουργιου.

Red Dead Redemption + undead nightmare

Tomb Raider trilogy

Vanquish

Metroid Other M

Xenoblade Chronicles

Ολα αυτα στα 70 ευρω. Εμφανιστηκαν εντως 15ημερου ολα στην πορτα μου. Το μαγαζι απλα τα σπαει.

Δημοσ.

Εμφανιστηκαν εντως 15ημερου ολα στην πορτα μου. Το μαγαζι απλα τα σπαει.

με το ταχυδρομείο ήρθαν ? πλήρωσες και έξοδα αποστολής?

Δημοσ.

με το ταχυδρομείο ήρθαν ? πλήρωσες και έξοδα αποστολής?

Με το ταχυδρομειο ερχονται και τα εξοδα αποστολης ειναι περιπου 1.2Ε ανα αντικειμενο...

Παντως ειναι της υπομονης δηλαδη μπορει ερθει σε 5 εργασιμες μπορει και σε 15...

Δημοσ.

Χαλαρα και σημερα το μαγαζι της επιλογης μου. Αγορασα 7 παιχνιδια τον τελευταιο μηνα σε πολυ χαμηλες τιμες εκτος απο το Dark Souls και το Zelda preorder που πληρωσα full τιμη καινουργιου.

Red Dead Redemption + undead nightmare

Tomb Raider trilogy

Vanquish

Metroid Other M

Xenoblade Chronicles

Ολα αυτα στα 70 ευρω. Εμφανιστηκαν εντως 15ημερου ολα στην πορτα μου. Το μαγαζι απλα τα σπαει.

Οι αγορές σε Ελλάδα δεν περιορίζονται στα 30 ευρώ?

Δημοσ.

Οι αγορές σε Ελλάδα δεν περιορίζονται στα 30 ευρώ?

Όχι λογικά. Εμένα η παραγγελία μου έβγαινε 68 ευρώ περίπου κ όλα ήταν κανονικά. Επίσης δεν θυμάμαι αν το 1.20 στα μεταφορικά πήγαινε στο σύνολο ή ανά παιχνίδι. Νομίζω στο σύνολο αλλά θα το ξαναδώ λίγο για σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...