Προς το περιεχόμενο

Εκανα σωστα που προπαρηγγειλα την 5850?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οο ποτε εκανες τη παραγγελια και ποτε ελαβες το συγκεκριμενο mail ?

εμενα παντως την επομενη μερα μου τηλεφωνησαν και επιβεβαιωσαμε την παραγγελία

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες εχω μια 5770 ,με Ε[email protected] ,corsair 750 και την γνωστη 23αρα της dell..

Τελευταία τα βρίσκει σκουρα η 5770 σε υψηλα settings και στην native αναλυση της dell.Aξιζει να παω στην 5850 ή με τρεναρει τοσο ο Ε6400 ωστε δεν θα δω διαφορα?

Δημοσ.

Χθες την παραγγελία, σήμερα το mail.

Και εγώ το Σάββατο την έκανα αλλά άλλο mail μου στείλανε.... :cry:

Δημοσ.

Παιδες εχω μια 5770 ,με Ε[email protected] ,corsair 750 και την γνωστη 23αρα της dell..

Τελευταία τα βρίσκει σκουρα η 5770 σε υψηλα settings και στην native αναλυση της dell.Aξιζει να παω στην 5850 ή με τρεναρει τοσο ο Ε6400 ωστε δεν θα δω διαφορα?

Με τον επεξεργαστή που έχεις δεν σε παίρνει για καλύτερη VGA.

Δημοσ.

Έχει κανείς νέα όσον αφορά τις παραγγελίες για τις κάρτες;

Έχω ένα κακό προαίσθημα... :fear: :shock: :fear:

ειναι νωρις ακομα στις 14/4 θα τις παραλαβουν μετα τις 14/4 θα αρχισουν τα οργανα

Δημοσ.

Ντάξει.. με πήρε τηλέφωνο μια κοπελίτσα από το πλαίσιο σήμερα και μου είπε ότι δεν έχει απόθεμα για να μου στείλουν , της λέω χαίρω πολύ :-D αφού θα έρθουν 14/4

Και απλά της είπα να μου κρατήσει ένα κομμάτι για να πάω να το πάρω και ότι γιαυτό έκανα την παραγγελία... Τώρα θα ξαναπάρω τηλ την πέμπτη ^_^ Δεν το αφήνω σε ησυχία μέχρι να την πάρω στα χέρια μου :-D

Δημοσ.

Και σε μένα κάτι παρόμοιο συνέβη.

με πειραν τηλεφωνο σημερα και μου είπαν οτι την στέλνουν σημερα :D ...αρα θα την εχετε αυριο με τα ελτα ειπαν :P ... αφου τους ειπα πρωτα να την στείλουν με τα ελτα .

Δημοσ.

Μάλλον θα την παρέλαβε από το κατάστημα, η κάρτα είναι από χθές στα ράφια του Πλαισίου( την είδα ιδίοις όμμασι).

Δημοσ.

Πάντως η τιμή της είναι απίστευτα καλή.

Με 260 ευρώ, τιμή μιάς 6950 2GB, έχεις 2 5850 σε Crossfire που έχουν την ίδια ή καλύτερη απόδοση από μία GTX580.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...