Προς το περιεχόμενο

Κάρτα sim 3G Vodafone σε άλλο usb stick?

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω σύνδεση Vodafine mobile broadband αλλά έχω ήδη ένα stickάκι Option στα χέρια μου, αυτό που έδινε κάποτε η Wind. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με την κάρτα sim της Vodafone ή δεν παίζει? Επίσης, μπορώ να το δοκιμάσω με την κάρτα sim του κινητού μου που έχει και πακέτo data 500MB/μήνα για να δω αν πιάνει?

Δημοσ.

Οι κάρτες SIM Vodafone Mobile Broadband δεν είναι κλειδωμένες, επομένως μπορούν να παίξουν, σε επίπεδο hardware, με οποιοδήποτε ξεκλείδωτο 3G stick.

Δημοσ.

Πως μπορώ να δοκιμάσω το stick που έχω για να δω αν είναι ξεκλείδωτο?

Είναι ένα Qualcomm 3G CDMA (Model: GIO205).

Δημοσ.

Αν το software που συνοδεύει το stick βρει δίκτυο Vodafone(με την καρτούλα SIM Vodafone τοποθετημένη), τότε κατά 99.999% είσαι οκ.

Αλλά μην ανησυχείς, ξεκλείδωτο θα είναι.

Θεωρώ δεδομένο πως στο σημείο που θα το χρησιμοποιήσεις, έχεις 3G/3G+ κάλυψη.

Δημοσ.

Ναι, βρήκε το δίκτυο και συνδέθηκε. Δεν ξέρω αν θα επρεπε να μπορεί να συνδεθεί και στο δίκτυο 3G αλλά μάλλον όχι, ε?

Η περιοχή που με ενδιαφέρει είναι το Ελληνικό, δεν είναι απομακρυσμένη περιοχή οπότε λογικά είμαστε εντάξει. Ωστόσο, επειδή στο νέο σπίτι είδα ότι δεν έχω καλό σήμα στο κινητό, τι μπορώ να κάνω για να βεβαιωθώ ότι θα έχω σήμα 3G?

Δημοσ.

Εγω ειχα στικακι wind και επειδη ειχα και καρτοκινητη wind με δωρεαν MB ειχα δοκιμασει να βαλω την sim του κινητου στο στικακι και εμπαινα μια χαρα στο ιντερνετ χωρις προβλημα!!! :rolleyes:

Βεβαια ειχα ρωτησει στην wind αν μπορω να το κανω αυτο και μου ειχαν πει :mrgreen: πως δεν γινεται και κατι τετοια..

Δημοσ.

Τότε θα δοκιμάσω ξανά... Το συσκεκριμένο φαίνεται λίγο παλιό, αν κρίνω και από τα setup files που περιέχει πρέπει να είναι του '08 και να είναι μέχρι 7.2Mbps.

Οι τωρινές κάρτες τι ταχύτητες πιάνουν?

Λοιπόν, έβαλα ξανά την κάρτα sim στο ασύρματο stickάκι και ζητάει username & password.

@marlia: πως είχες συνδεθεί, δε ζητάει username η Wind?

Δημοσ.

Μμμμ...εχει κανα χρονο και παρα πανω που το ειχα κανει και δεν θυμαμαι.

Εχω την εντυπωση πως δεν μου ζητουσε... :(

Δημοσ.

Οι τωρινές κάρτες τι ταχύτητες πιάνουν?

Αν και παίζει ρόλο η περιοχή που βρίσκεσαι η εταιρεία αναφέρει μέχρι 21Μps.

Δημοσ.

Η ταχύτητα δεν εξαρτάται από την κάρτα SIM αλλά από τον εξοπλισμό(3G modem)

και φυσικά την κάλυψη(δόμηση περιοχής, τύπος δικτύου, ισχύς σήματος, ώρες αιχμής κλπ...).

Η κάρτα σου λογικά είναι 3G(ας μην το αναγράφει στο πίσω μέρος της), παίζει κανονικά με 3G δίκτυα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...