geo1st487 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλησπερα μετα απο καιρο παλι!! Εχω την εξης ερωτηση στο ιδιο project, εχω δημιουργησει μια απλη διεπαφη για την συνδεση σε μια συσκευη με connecτ, disconnect και αλλα διαφορα κουμπια χρησιμοποιοντας το SDK της συσκευης. Κανω κανονικα συνδεση με την συσκευη πατωντας το κουμπi connect και λαμβανω το σημα μου, ειναι μια συσκευη με αισθητηρια, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι λογο του οτι το σημα λαμβανεται μεσα απο ενα while loop τα υπολοιπα κουμπια ειναι σαν να μην λειτουργουν δηλαδη οταν μπαινει μεσα στον βρογχο δεν μπορω να βγω να κανω για παραδειγμα disconnect απο την συσκευη. Τα κουμπια δεν μου ανταποκρινονται λογο του οτι τρεχει ο βρογχος ασταματητα..!! Γνωριζει καποιος τι θα μπορουσα να αλλαξω? Ευχαριστω.. Σε VB απλως βαζεις μια DoEvents μεσα στο βρογχο και αυτο ηταν, τα κουμπια σου θα ανταποκρινονται κανονικοτατα χωρις να μπλεξεις με Threads. Ισως να υπαρχει καποια αντιστοιχη συναρτηση σε C++ Επισης εχω την εντυπωση οτι οταν εκτελεις ενα βρογχο η χρηση της cpu ανεβαινει στο 50% ή περισσότερο. Μπορει κανεις να μου το επιβεβαιωσει; Αν τελικα ισχυει αυτο στα projects της c++, αυτο σημαινει οτι αν εσυ τρεχεις το βρογχο για ωρες για να λαμβανεις μεσα απο αυτον το σημα, ο υπολιγιστης θα ανεβασει θερμοκρασια και γενικα δεν ειναι και οτι καλυτερο να δουλευει η cpu σε υψηλα ποσοστα για ωρες.
defacer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Σε VB απλως βαζεις μια DoEvents μεσα στο βρογχο και αυτο ηταν, τα κουμπια σου θα ανταποκρινονται κανονικοτατα χωρις να μπλεξεις με Threads. Ισως να υπαρχει καποια αντιστοιχη συναρτηση σε C++ Θα πρέπει όμως να ξέρουμε ότι η DoEvents είναι ο ορισμός της αρπα-κόλα λύσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (και για να καταλάβει κανείς τι συνεπάγεται πρέπει να ξέρει από threading σε βαθμό που δε θα χρειαζόταν την DoEvents εξαρχής, οπότε χρήση της DoEvents στην πράξη = αν μετά έχεις προβλήματα μη γκρινιάζεις). Ως εκ τούτου διαφωνώ εντελώς μ' αυτή την πρόταση.
vasgen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ακομη δεν τα καταφερα αλλα το δουλευω..
vasgen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Και ναι τα καταφερα, κολλησα αλλου ομως.. Θελω να χρησιμοποιωσω ενα List Control αντικειμενο το οποιο θα εχει την μορφη Table 2 στηλες και 10 γραμμες, η πρώτη στήλη θα ειναι static και θα περιοχη το ονομα της περιοχης απο την οποια περνω το σημα απο την συσκευη μου και η δευτερη θελω να κανει update συνεχως και να εμαφανιζει τις τιμες αυτου του σηματος.. Ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο?? Προσπαθησα να βγαλω ακρη μεσω αυτου του παραδειγματος αλλα δεν... void CListtDlg::OnLvnItemchangedList1(NMHDR *pNMHDR, LRESULT *pResult) { m_listctrl.SetExtendedStyle(LVS_EX_FULLROWSELECT | LVS_EX_GRIDLINES); CRect rect; m_listctrl.GetClientRect(&rect); int ctl=rect.Width()/10; m_listctrl.InsertColumn(0,"ORDERNO"); m_listctrl.InsertColumn(1,"MOLDNO",LVCFMT_LEFT,ctl); m_listctrl.InsertColumn(2,"OD TYPE",LVCFMT_LEFT,ctl); m_listctrl.InsertColumn(3,"ESTAB DATE",LVCFMT_LEFT,ctl); LPNMLISTVIEW pNMLV = reinterpret_cast<LPNMLISTVIEW>(pNMHDR); *pResult = 0; }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.