Προς το περιεχόμενο

ATi Catalysts 11.3

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στα παιχνίδια γιατί πάει Super?

Μόνο σε idle υπάρχει αυτό?

Ε μαλλον,γι' αυτο το λενε idle gpu usage bug.Διοτι σε idle παει το usage 100%,αρα bug.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω το εξής περιεργο με το ΑTI catalyst 11.3..Πάω στο device manager και μου δείχνει για κάρτα γραφικών

AMD RADEON HD 6900 Series ενώ πρίν του βάλω (δλδ με τους παλιούς) μου έδειχνε EAH6950 ...δεν έχω καταλάβει ακριβώς

γιατι έγινε αυτό..μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και να μου πεί αν είναι να κρατήσω αυτο η να το γυρίσω στο

παλιο?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω το εξής περιεργο με το ΑTI catalyst 11.3..Πάω στο device manager και μου δείχνει για κάρτα γραφικών

AMD RADEON HD 6900 Series ενώ πρίν του βάλω (δλδ με τους παλιούς) μου έδειχνε EAH6950 ...δεν έχω καταλάβει ακριβώς

γιατι έγινε αυτό..μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και να μου πεί αν είναι να κρατήσω αυτο η να το γυρίσω στο

παλιο?

απλα ειναι ποιο ομαδοποιημενοι. αντι να βγαλουν εναν driver για καθε καρτα, εβγαλαν driver για καθε επεξεργαστη. πχ, η 6950 με την 6970 εχουν ιδια gpu. βεβαια αυτο κατα την αποψη μου ειναι βλακια γιατι οι καρτες με τους ιδιους επεξεργαστες εχουν διαφορετικα χαρακτιριστικα σαν συνολο καρτων.....

το εχουν ξανα κάνει πάλι αυτο ποιο παλιά, αλλα μετα ξανα εβγαλαν drivers με επιλογη για το καθε μοντελο. συνήθως αυτο το κανουν για τις ποιο παλιες καρτες ( πχ 2χχχ series ). γιατι αμα καθισουν να βγαλουν καθε μηνα και απο εναν καινουριο driver για ολες τις καρτες, παλιές και καινούριες δεν θα προλάβουν με τιποτα. ακομα και μερα νυχτα να δουλευουν.

Δημοσ.

Άλλο πάλι αυτο...πάω να ανοιξω τον υπολογιστή και το ανεμιστηρακι τρεχει στο 60% ενώ κανονικά είναι 24%..τι άλλο θα δω..και έπρεπε να το βάλω εγώ στο 24% manual και μετα να το γυρίσω πάλι αυτοματο για να έρθει στα καλά του...του έχει συμβεί κανενός αυτο?

Δημοσ.

Άλλο πάλι αυτο...πάω να ανοιξω τον υπολογιστή και το ανεμιστηρακι τρεχει στο 60% ενώ κανονικά είναι 24%..τι άλλο θα δω..και έπρεπε να το βάλω εγώ στο 24% manual και μετα να το γυρίσω πάλι αυτοματο για να έρθει στα καλά του...του έχει συμβεί κανενός αυτο?

σε πολλες καρτες της ΑΤΙ με την εκκινηση ο ανεμιστηρας ανεβαζει στροφες για 2-3 δευτερολεπτα αλλα αμεσως πεφτουν στο φυσιολογικο (σχεδον πριν ξεκινησει το post) οτι εχεις ρυθμισει δηλαδη. εσενα δεν πεφτουν? ειναι ρυθμιση firmware αυτη και ειναι φυσιολογικη

Δημοσ.

σήμερα μου το έκανε πρώτη φορά..προχτεσ ειχα βάλει τους 11.3 CATALYST ..60% είναι πάρα πολυ και το pc ήταν κλειστό πριν μην πεις πχ οτι ήταν ζεστο απο πρίν και θυμηθηκε να τρέξει εκει..ούτως η άλλως το μέγιστο που πάει με το αυτόματο είναι 36% δεν το έχω δει παραπάνω.

Δημοσ.

αυτο το παρατηρησα και γω με τους 11.3 με το ανεμηστηρι στο auto.... δεν παει πανω απο το 36% ......

υπαρχει καποια εξηγηση πανω σε αυτο ? <_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...