Προς το περιεχόμενο

Msi 6950 twin frozr

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη θα παρω και θατην ξεκλειδωσω σε 6970.

Αφου με αποθησατε απ τον ποθο μου θα παω σε κατι πιο φτηνο.

Αυτη δεν ξεκλειδωνει!!! Ειπαμε μοναχα reference κομματια π.χ. αυτη ή αυτη ή αυτη! Την τελευταια την εχω εγω και εχει ξεκλειδωσει μια χαρα!!!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτη δεν ξεκλειδωνει!!! Ειπαμε μοναχα reference κομματια π.χ. αυτη ή αυτη ή αυτη! Την τελευταια την εχω εγω και εχει ξεκλειδωσει μια χαρα!!!

Ναι,μονο εσυ την εχεις και την εχεις ξεκλειδωτη... :P :P :P :P :P

Ειδικα το αυτη,αυτη,αυτη τα εσπασε.σαν πολυβολο ακουστηκε. :-)

Δημοσ.

Ναι,μονο εσυ την εχεις και την εχεις ξεκλειδωτη... :P :P :P :P :P

Ειδικα το αυτη,αυτη,αυτη τα εσπασε.σαν πολυβολο ακουστηκε. :-)

ε παρε και αυτη και αυτη και αυτη και αυτη και αυτη να ησυχασεις... :D :D :D

Δημοσ.

Από το Πλαίσιο προσέξτε με τις Sapphire 2 Gb. Δεν σου στέλνουν αυτή που έχει στη φωτογραφία αλλά την άλλη με το κεντρικό ανεμιστήρα όπως είναι η 1 gb.

Δημοσ.

Από της 3 που σου πρότεινε ο STORM1978 που ξεκλειδώνουν πάνε η στην gigabyte η στην asus μην δώσεις παραπάνω για την msi

Γιατι?

Δημοσ.

Επειδή κοστίζουν λιγότερο;

Ναι βρε παιδι μου, ελεγα μηπως εχει κ τιποτα αλλο !

Δεν εχεις καταλαβει oτi δεν ξερω και πολλα? :whistle:

Δημοσ.

Ναι βρε παιδι μου, ελεγα μηπως εχει κ τιποτα αλλο !

Δεν εχεις καταλαβει oτi δεν ξερω και πολλα? :whistle:

Θα καταφερεις να την ξεκλειδωσεις ομως???(με βοηθεια μεσω του φορουμ).η θα κανεις καμια πατατα που θα ειναι ευκολο να διορθωθει αλλα δεν θα μπορεις?

Δημοσ.

Θα καταφερεις να την ξεκλειδωσεις ομως???(με βοηθεια μεσω του φορουμ).η θα κανεις καμια πατατα που θα ειναι ευκολο να διορθωθει αλλα δεν θα μπορεις?

Εχω διαβασει οτι ειναι πανευκολο. Απο υπολογιστες κατι ξερω. Τα τελευταια hardware μου εχουν ξεφυγει λιγο. Θα τα μαθω που θα παει.

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι ειναι πανευκολο. Απο υπολογιστες κατι ξερω. Τα τελευταια hardware μου εχουν ξεφυγει λιγο. Θα τα μαθω που θα παει.

Προχωρα προχωρα σε θελει η 6950!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...