STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτη θα παρω και θατην ξεκλειδωσω σε 6970. Αφου με αποθησατε απ τον ποθο μου θα παω σε κατι πιο φτηνο. Αυτη δεν ξεκλειδωνει!!! Ειπαμε μοναχα reference κομματια π.χ. αυτη ή αυτη ή αυτη! Την τελευταια την εχω εγω και εχει ξεκλειδωσει μια χαρα!!!
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτη δεν ξεκλειδωνει!!! Ειπαμε μοναχα reference κομματια π.χ. αυτη ή αυτη ή αυτη! Την τελευταια την εχω εγω και εχει ξεκλειδωσει μια χαρα!!! Ναι το ειπαμε αλλα εχω χαζεψει απ το LOL
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Αυτη δεν ξεκλειδωνει!!! Ειπαμε μοναχα reference κομματια π.χ. αυτη ή αυτη ή αυτη! Την τελευταια την εχω εγω και εχει ξεκλειδωσει μια χαρα!!! Ναι,μονο εσυ την εχεις και την εχεις ξεκλειδωτη... Ειδικα το αυτη,αυτη,αυτη τα εσπασε.σαν πολυβολο ακουστηκε.
STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι,μονο εσυ την εχεις και την εχεις ξεκλειδωτη... Ειδικα το αυτη,αυτη,αυτη τα εσπασε.σαν πολυβολο ακουστηκε. ε παρε και αυτη και αυτη και αυτη και αυτη και αυτη να ησυχασεις... :D
rafail1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Από της 3 που σου πρότεινε ο STORM1978 που ξεκλειδώνουν πάνε η στην gigabyte η στην asus μην δώσεις παραπάνω για την msi
agelosLX Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Από το Πλαίσιο προσέξτε με τις Sapphire 2 Gb. Δεν σου στέλνουν αυτή που έχει στη φωτογραφία αλλά την άλλη με το κεντρικό ανεμιστήρα όπως είναι η 1 gb.
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Από της 3 που σου πρότεινε ο STORM1978 που ξεκλειδώνουν πάνε η στην gigabyte η στην asus μην δώσεις παραπάνω για την msi Γιατι?
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Επειδή κοστίζουν λιγότερο; Ναι βρε παιδι μου, ελεγα μηπως εχει κ τιποτα αλλο ! Δεν εχεις καταλαβει oτi δεν ξερω και πολλα?
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Όχι, δε νομίζω πως έχει τίποτ' άλλο. Νταξ, μην αγχώνεσαι στην πορεία μαθαίνονται όλα
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ναι βρε παιδι μου, ελεγα μηπως εχει κ τιποτα αλλο ! Δεν εχεις καταλαβει oτi δεν ξερω και πολλα? Θα καταφερεις να την ξεκλειδωσεις ομως???(με βοηθεια μεσω του φορουμ).η θα κανεις καμια πατατα που θα ειναι ευκολο να διορθωθει αλλα δεν θα μπορεις?
paulchro Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Θα καταφερεις να την ξεκλειδωσεις ομως???(με βοηθεια μεσω του φορουμ).η θα κανεις καμια πατατα που θα ειναι ευκολο να διορθωθει αλλα δεν θα μπορεις? Εχω διαβασει οτι ειναι πανευκολο. Απο υπολογιστες κατι ξερω. Τα τελευταια hardware μου εχουν ξεφυγει λιγο. Θα τα μαθω που θα παει.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Οκ τοτε αφου πιστευεις στο εαυτο σου (και στο φορουμ) τοτε προχωρα αφοβα. Και καλα διαβασες οτι ειναι πανευκολο.
STORM1978 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εχω διαβασει οτι ειναι πανευκολο. Απο υπολογιστες κατι ξερω. Τα τελευταια hardware μου εχουν ξεφυγει λιγο. Θα τα μαθω που θα παει. Προχωρα προχωρα σε θελει η 6950!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.