themis_81 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μιας και πλησιζει ο καιρος της Αμερικης ... γνωριζει κανεις αν υπαρχει σε καποιο καταστημα demo μοντελο με antiglare οθονη για να ειμαι σιγουρος πριν την αγορα του 17 '' ?
dimgav Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Στο κατάστημα της Systemgraph υπήρχε πριν 5 μέρες που πήγα ένα 15άρι μοντέλο 2010. 17άρι δεν έχω δει κάπου.
themis_81 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Στο κατάστημα της Systemgraph υπήρχε πριν 5 μέρες που πήγα ένα 15άρι μοντέλο 2010. 17άρι δεν έχω δει κάπου. Thanks , θα περασω να ριξω μια ματια
Palp Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν θυμάμαι αν το είχες συζητήσει εδώ πριν αποφασίσεις σε anti-glare, αλλά αν θα χρησιμοποιείς το laptop σε εσωτερικούς χώρους περισσότερο είναι καλύτερα να αγοράσεις την glossy.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 και με την πρωτη ηλιαχτιδα θα φτιαχνεις το μαλλι σου...
Palp Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 και με την πρωτη ηλιαχτιδα θα φτιαχνεις το μαλλι σου... Αν δεν έχεις τον ήλιο μέσα στην ντουλάπα σου ώστε να σε λούζει με τις ηλιαχτίδες του όταν κάθεσαι στο κρεβάτι ή τον καναπέ, τότε η glossy είναι καλύτερη επιλογή.
Palp Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Και παραθυρα και μπαλκονοπορτες εχω αλλα δεν υπαρχει θεση (γραφειο, καναπες, κρεβατι) που να εχει το φως απο πισω. Τα χρωματα και το μαυρο ειναι καλυτερα σε glossy οποτε αν εισαι κυριως σε κλειστους χωρους χωρις ηλιαχτιδες θα την προτεινα.
The_Mentor Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 και με την πρωτη ηλιαχτιδα θα φτιαχνεις το μαλλι σου... Sorry, δεν προσφέρει η παρέμβαση τίποτα, αλλά... RESPECT στη δήλωση!!!
zizu10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Η glossy είναι μόνο για κλειστούς σκοτεινούς χώρους και επειδή μιλάμε για laptop και αναγκαστικά θα το χρησιμοποιήσεις και έξω (ειδικότερα τώρα που ανοίγει ο καιρός) ή σε χώρους με έντονο φωτισμό καλύτερα πάρε το glare...
themis_81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ουτως ή αλλως antiglare θα παρω , απλα ηθελα να την δω πρωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.