marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εχω ακομα και το κοινωνικοπολιτικο σεναριο για την τσοντα της πετρουλας, αν ενδιαφερεται κανεις. Εχω ακομα και το κοινωνικοπολιτικο σεναριο για την τσοντα της πετρουλας, αν ενδιαφερεται κανεις.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ποιος την μαμαει αυτη.τα ιδια σαβουρα με την τζουλια ειναι.η μια ελληνιδα χειροτερη απο την αλλη βγαζει ταινιες χχχ. και μετα ονομασαν την ταινια η τζουλια και οι 2 μαυροι.απνοια θα πρεπε να την ελεγαν την ταινια.κρατηστε την αναπνοη σας μην ξερασετε με το εκτρωμα.
Sellers Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Sellers ενδιαφερεσαι να γινεις πρωταγωνιστρια; Μέσα, μέσα, δεν λέω ποτέ όχι σε κάτι καινούργιο.
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ποιος την μαμαει αυτη.τα ιδια σαβουρα με την τζουλια ειναι.η μια ελληνιδα χειροτερη απο την αλλη βγαζει ταινιες χχχ. και μετα ονομασαν την ταινια η τζουλια και οι 2 μαυροι.απνοια θα πρεπε να την ελεγαν την ταινια.κρατηστε την αναπνοη σας μην ξερασετε με το εκτρωμα. Καλα αστην αυτη, το θεμα ειναι να φτιαξουμε κοινωνικοπολιτικη τσοντα. θα ναι και γαμω τις φασεις. Πρωτοπορια ftw.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 οκ saw 8 greek edition;death and torture to goverment.αντε θελει και ελληνικα για να μην το πιασει για greeklish.γρρρρ
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Oκ, πολιτικό πορνό με horror-splatter στοιχεια. Κλεισαμε;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 οκ αψογα.seχ και μετα βασαΝΗΣΤΙΚΟΣ(ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ) θανατος
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ηδη ερεθιστηκα. Και hardcore dubstep για soundtrack φυσικα. Χωρις πλακα, εγω θα το γυρνουσα αυτο ασυζητητι αν ειχα τωρα τη δυνατοτητα. Καυλωνω με κατι τετοια κουλα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 χαχα.δεν ερεθιζομαι για το πορνο κομματι αλλα για το πως θα σκοτωσουμε αυτους τους bastards
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αρρωστια, τσοντα και ψυχανωμαλια for the win. ΥΓ. Παει το τοπικ σου
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το τοπικ μου οκ τελειωσε ετσι και αλλιως.οι αποριες μου λυθηκαν.να ειστε καλα.οποτε δνε με πειραζει.οκ βγηκε σε dvd και κανεις δεν θα το φερει.οποτε οκ ειμαι καλυμενος
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αφου βγηκε σε dvd θα ανεβει κανενα rip κατα 90% στο νετ, αν δεν εχει γινει ηδη.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σβηστα αυτα μην δουν οτι σηκωθηκε τετοιο Link oi mods.προσπαθησα να το κανω να μην φαινεται οτι το ψαχνω ετσι.
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Σβηστα αυτα μην δουν οτι σηκωθηκε τετοιο Link oi mods.προσπαθησα να το κανω να μην φαινεται οτι το ψαχνω ετσι. Καλα. Παντως δε νομιζω οτι ειναι παρανομο συμφωνα με τους κανονες του φορουμ αυτο που εκανα, δεν απαγορευεται να παραθετουμε τα ονοματα εκδοσεων των rips.
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 απλα το ειπα τυπικα.δεν δινεις link αρα ειναι οκ απλα .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.