Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για κάποιο παιχνίδι να ξεκινήσω

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι το Mass Effect 2 είναι πατάτα, απαράδεκτο και πισωγύρισμα,

θα πρότεινα κανά Super Mario Bros ή κανά Tetris αν και μπορεί να σου φανούν δύσκολα.

Το κακό είναι ότι δεν έχουν καλούς πυροβολισμούς αλλά και πάλι μάλλον θα γουστάρεις.

Δεν ειπα εγω ποτε κατι τετοιο. Μαλλον θα με μπερδεψες με καποιον αλλο χρηστη.

Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι το Mass Effect 2 είναι πατάτα, απαράδεκτο και πισωγύρισμα,

θα πρότεινα κανά Super Mario Bros ή κανά Tetris αν και μπορεί να σου φανούν δύσκολα.

Το κακό είναι ότι δεν έχουν καλούς πυροβολισμούς αλλά και πάλι μάλλον θα γουστάρεις.

αυτη ειναι η αποψη μου , δε χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι

το συγκεκριμενο παιχνιδι το επαιξα απο την αρχη μεχρι το τελος , εκανα σχεδον τα παντα που θα μπορουσα να κανω (αρα πιστευω οτι δικαιουμαι να εχω μια αποψη, εστω και λανθασμενη) και κατεληξα στο συμπερασμα οτι δε μου αρεσε.

θα πρεπει να απολογηθω για αυτο? :rolleyes:

αν ηθελα να παιξω shooter υπαρχει και το gow , το οποιο εχει περισσοτερη δραση

αυτη η "κονσολοποιηση" και απλοποιηση των παιχνιδιων για να μπορουν να τα παιξουν και οι διανοητικα αναπηροι με βρισκει αντιθετο και αν το 3 κινηθει στα ιδια επιπεδα gameplay απλα θα το προσπερασω

ΥΓ εχω παιξει και mario και tetris και παρολο που δεν ειχαν πιστολιδια τα ειχα απολαυσει πολυ περισσοτερο στα νιατα μου.. δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το επιχειρημα σου, αλλα σιγουρα δεν περιμενω περισσοτερη δραση απο ενα rpg (που υποτιθεται οτι ειναι το mass effect) για να με εντυπωσιασει.

και αυτο ηταν το μονο πραγμα στο οποιο ηταν καλυτερο το 2 απο τον προκατοχο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...