Προς το περιεχόμενο

Στην Ελλάδα από τις 11 Απριλίου τα αυτοκίνητα της Google

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στην αρχή μόλις είδα "Στην Ελλάδα από τις 11 Απριλίου τα αυτοκίνητα της Google"

έμεινα, γτ αυτό που κατάλαβα είναι πως η google τώρα, θα πουλάει και αυτοκίνητα

Έτσι όπως το πάει δεν νομίζω ότι θα αργήσει πολύ αυτή η μέρα :mrgreen: :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάει....θα τους καταστρλεψουμε και αυτούς. Θα έρθουν με όρεξη για δουλειά και σε λιγο καιρό τους βλέπω να να έχουν αράξει το βαν-ακι σε καμιά παραλία με φραπεδούμπες στο χέρι και να λιάζονται και να παίζουν ρακέτες.

WELCOME TO GREECE GOOGLE NOOBS :D

Σωστός ο παίκτης!

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι το φωτογραφικό υλικό που θα συγκεντρωθεί δεν θα χρησιμοποιηθεί για το Street View, αφού μετά τις ενστάσεις που είχε διατυπώσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Τα σαινια τα δικα μας εδω περα απαγορεψανε το ελληνικο street view??

οχι οτι εκπλησσομαι,σε μια ξεφτυλισμενη χωρα οπως η Ελλαδα οπου θετει ολικη απαγορευση μεχρι και στα βιντεογκειμς δεν περιμενα κατι λιγοτερο.

τελικα δεν υπαρχει ελπιδα ε;

μα ούτε εγώ περιμένω ότι δεν θα γίνει αυτό, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα

Για πλάκα το πα :P Επειδή η google εισέρχεται πάντου και δεν νομίζω ότι θα αργήσει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς με νέα προϊόντα και προγράμματα που τώρα ούτε που μας περνάν απ' το μυαλό

Το καλο ειναι οτι θα λειτουργησει επιτελους το google navigation και ας ελπίσουμε οτι στα maps θα σου δίνει και δρομολόγια λεωφορείων οπως στην υπόλοιπη Ευρώπη...

Για τα λεωφορεία δεν λειτουργεί, αλλά για driving/walking δουλεύει μια χαρά. Δεν θέλει flash ένα .apk είναι το περνάς και Install. Εάν έχει custom Rom κάνε uninstall το maps που έχει ήδη και βάλε το πρώτο Link αλλιώς ένα από τα άλλα 2.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887

Τα σαινια τα δικα μας εδω περα απαγορεψανε το ελληνικο street view??

οχι οτι εκπλησσομαι,σε μια ξεφτυλισμενη χωρα οπως η Ελλαδα οπου θετει ολικη απαγορευση μεχρι και στα βιντεογκειμς δεν περιμενα κατι λιγοτερο.

τελικα δεν υπαρχει ελπιδα ε;

Δε νομίζω ότι είναι απαγορευμένο. Είχε σταματήσει για 8 μήνες μέχρι να αποφασίσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Link).

Υπάρχει και ελληνική προσπάθεια αντίστοιχη του Google Street View, αν και τώρα που μπήκα στη σελίδα τους μοιάζει παρατημένη.

Καμία σχέση δεν έχει η απαγόρευση του gaming με την αναβολή της καταγραφής των δρόμων από το google street view. Νομίζω υπάρχει θέμα ιδιωτικότητας και δεν είναι τόσο απλό να φωτογραφίσουμε τα πάντα και να τα βγάλουμε στα ιντερνετ.

Μονο Αθηνα και μεγαλες πολεις μαλλον θα περασουν, οποτε νομιζω οτι τωρα δεν υπαρχει προβλημα, με τα ασυρματα...

Τελικά η Google είπε 11 Απρίλη και το τήρησε.. Μόλις πέτυχα αμάξι με το σύστημα στην οροφή στην περιοχή Βούλγαρη-Καλαμαριά Θεσσαλονίκης..

2rrs2g0.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=-T7nBXF2kb4

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Σημερα το πρωι κατα τις 10+ το εν λογω αυυτοκινητακι ηταν στη θεσσαλονικη στη Καραμανλη και πηγαινε προς Παπαναστασιου

Θα με δω με μωσαϊκό στο Google :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λολ. Προχθές πέρασε ένα googlαμαξο έξω απο την γειτονία μου την ώρα που πήγαινα προς το σπίτι μου. Θα με δείχνει τώρα στο google street view όταν το ξεκινήσουν στη χώρα μας η κάνουν μοντάζ;

χαχα

(να πάρει! με Γκούγκλαραν!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...