Προς το περιεχόμενο

kammenh gforce 2 mx 400

kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prin 2 meres pao klassika opos kathe proi pou xipnao na anoixo ton h/y .patao ta koumpia ekei alla tpt den anoigei .prospatho na xekinhso to pc me to restart alla pali tpt.anoigoto kouti elenxo ta kalodia ton leds ,ola ok ,ta bgazo ta xanabazo ,pali tpt .leo gia na mhn xekinai h kati pexthke me to psu h kati me thn vga.to periergo einai oti oles tois prohgoumenes meres to pc leitougouse kanonika.dene eixa kanena provlima oute me psu oute me tpt allo.E pao na dokimaso allo trofodotiko na do ti paizei kai molis pao na xekiniso to pc ola douleuoun!!!mono pou mesa se 3 sec apo thh vga bgikan spithes kai meta apeiros kapnos pou eixe vromouse tromera.epatha sok,ta klino ola bgazo thn vga kai blepo oti eixe kai sto meros pou efaptete me thn AGP karta ,tois xrysafies lourides dhl.pao na balo mia allh karta meta gforce 2 mx 200 ,alla kai pali den xekinai,meta thn bgazo entelos ,mhn mou kai kai h allh.pao to pc mazi me thn kammenh karta pano se ena magazi xoris na tous exo pei ti exei ginei ,kai thn allh mera pou xanapiga mou lene den eixe tpt kai os dia magias to pc mou leitourgouse kanonika me thn )kammenh )karta pano .apo oti eida den pnomizo na mou thn alaxan ,alla apo thn allh yiloxezomai na thn bgalo kai na thn xanavalo..mexri tora mou leitourgei kanonika.mipos xeretai ti mporei na ftei..

h mhtrikh einai mia qdi me AGP 8X,kai ta trofodtika pou dokimasa kai ta 2 einai kainurgia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...