ex3Lmei Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Να υπενθυμισουμε στο κόσμο ότι το πρώτο παιχνιδι ειναι το Sniper elite της Rebellion development κι αυτό που ήταν πολύ καλο! http://www.youtube.com/watch?v=urYY0vE2IBw και... http://en.wikipedia.org/wiki/Sniper_Elite
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν και το είχα παίξει όταν βγήκε το πρώτο, να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκε σαν remade...εκτος άμα δεν θυμάμαι καλά.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Βρίσκω την AI λίγο τραγική..αλλά είναι ευχάριστο παιχνίδι ως τώρα,στις 2ώρες που έχω παίξει.
ex3Lmei Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν και το είχα παίξει όταν βγήκε το πρώτο, να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκε σαν remade...εκτος άμα δεν θυμάμαι καλά. Και γω δε θυμαμαι... Περασαν και 7χρονια!
Tritton Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Βρίσκω την AI λίγο τραγική..αλλά είναι ευχάριστο παιχνίδι ως τώρα,στις 2ώρες που έχω παίξει. To AI είναι σε καλά επίπεδα και διαφέρει αρκετά αν το παίξεις σε "Cadet" απο τo "Elite" difficulty, αν το συγκρίνουμε π.χ με το Red Orchestra 2 όπου εκεί σου χαλάει εντελώς την εμπειρία. (Π.Χ το ΑΙ αναγνωρίζει τα πτώματα, προσπαθεί να βοηθάει τους τραυματίες κτλ.) Σαφώς και χοράει βελτίωση στις θέσεις κάλυψης που παίρνουν.
giorgos147 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όσον αφορά το θέμα της αναγνώρισης του χαρακτήρα μας ύστερα από πυροβολισμό με το sniper από την Α.Ι. Δεν έχω πρόβλημα που αν σκοτώσω κάποιον όλοι φωνάζουν "Sniper! Sniper!". Έχω πρόβλημα ότι γυρίζουν αμέσως και μου ρίχνουν. Ε, 1.000 μέτρα μακρυά, που στο καλό με είδαν αμέσως; Εκεί θέλει βελτίωση.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 To AI είναι σε καλά επίπεδα και διαφέρει αρκετά αν το παίξεις σε "Cadet" απο τo "Elite" difficulty, αν το συγκρίνουμε π.χ με το Red Orchestra 2 όπου εκεί σου χαλάει εντελώς την εμπειρία. (Π.Χ το ΑΙ αναγνωρίζει τα πτώματα, προσπαθεί να βοηθάει τους τραυματίες κτλ.) Σαφώς και χοράει βελτίωση στις θέσεις κάλυψης που παίρνουν. Εε ντάξει,εννοείτε ότι ανάλογα το επίπεδο αλλάζει..Αυτό που λες στη τελευταία πρόταση,εννοούσα..Δεν είναι δυνατόν να πυροβολώ και να συνεχίζουν την ίδια πορεία,τί είναι μπεεεεεε ; Όπως είπα είναι ευχάριστο game χΔ
Tritton Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εε ντάξει,εννοείτε ότι ανάλογα το επίπεδο αλλάζει..Αυτό που λες στη τελευταία πρόταση,εννοούσα..Δεν είναι δυνατόν να πυροβολώ και να συνεχίζουν την ίδια πορεία,τί είναι μπεεεεεε ; Όπως είπα είναι ευχάριστο game χΔ Ναί και κάποιες φορές κάνουν "prone" κάτω σε ανοιχτώ μέρος όπως π.χ στη μέση του δρόμου.. Το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και δεν είμoυν πολύ fan του sniping..και το multiplayer που παίζω αυτές τις μέρες μου άρεσε αλλά έχει μόνο 3 χάρτες..ευτυχώς ανακοίνωσε η εταιρία πώς θα βγάλει και άλλους με δωρεάν DLC.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ναί και κάποιες φορές κάνουν "prone" κάτω σε ανοιχτώ μέρος όπως π.χ στη μέση του δρόμου. Αυτό δεν είναι λάθος, νομίζω είναι κανονική τακτική όταν υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής/πυρά να hit the ground κατευθείαν, αλλά το ΑΙ αν θυμάμαι από το demo καθόταν μετά.
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Tωρα το τερματισα και εγω! Μου πηρε περιπου 4 ωρες να το τερματισω. δεν εχω παιξει τα προηγουμενα sniper αλλα αυτο ηταν τελειο παιχνιδι!!
DJ_Duker Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Είμαι στην τέταρτη αποστολή ως τώρα και πάει μια χαρά. Φυσικά δεν τίθεται λόγος για stealth σε αυτό το παιχνίδι. Αν με το που ξεκινάει η πίστα στα 10 μέτρα σου έχει ένα κεφάλι στο πιάτο, τι θα κάνεις, θα το αφήσεις; Headshot και με την μία το στρατόπεδο πάνω σου
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αν τον πυροβολήσεις με το πιστόλι που έχει σιγαστήρα κια μετά τον κουυβαλήσεις σε μέρος που δεν είναι ορατό, κανένα στρατ΄πεδο δεν σηκώνεται στο πόδι. Άριστο κατ εμέ το παιχνίδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Συμφωνώ έχει αρκετά καλο stealth αλλα σε μερικά σημεία δεν γίνετε να μην αποκαλυφθείς...εκτος άμα υπάρχει κάποια τόσο καβατζούα διαδρομή που δεν βρήκα.
klidpsol Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι τα σπάει!! http://www.youtube.com/watch?v=a3xxL6q-1lY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα