Προς το περιεχόμενο

Sniper Elite V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέμε κάτι, καλο είναι να το τεκμηριώνουμε, και όχι δεν αξίζει τα λεφτά στο steam για 4 ώρες game. Εμενα μου πήρε maximum 8 ώρες αλλα παίζω τελείως sneaky και στο elite που είναι κουραστικό στο τέλος. Επίσης δεν ξέρω τι λέει το story co-op. Άμα είναι καλο τότε ίσος να αξίζει τα 35 ευρώ.

το τελειωσες κιολας? :shock:

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν λέμε κάτι, καλο είναι να το τεκμηριώνουμε, και όχι δεν αξίζει τα λεφτά στο steam για 4 ώρες game. Εμενα μου πήρε maximum 8 ώρες αλλα παίζω τελείως sneaky και στο elite που είναι κουραστικό στο τέλος. Επίσης δεν ξέρω τι λέει το story co-op. Άμα είναι καλο τότε ίσος να αξίζει τα 35 ευρώ.

μονο 4 ωρες ειναι? Σημερα το ξεκινησα αρα μεχρι αυριο θα το εχω τερματισει. Αν ειναι τοσο μικρο τοτε δεν αξιζει! Σου προτεινω να αγορασει το Street fighter x teken στο steam που κανει και αυτο 35 ευρω αλλα εχει online και ειναι ενα πολυ καλυτερο παιχνιδι απο στο sniper elite!

Δημοσ.

και σε μενα παιζει κανονικα με ολα φουλ σε 1280χ1024

ωστε παιζεις φουλ με την 6870. Εγω ομως το παιζω φουλ με την GTX 560 TI που ειναι πιο δυνατη απο την 6870!!!

Σε 1280x1024 και με την 8800 που είχες το έπαιζες full..

Μόνο που το παλικάρι με την 6870 το παίζει σε διπλάσια (και άνω) ανάλυση.

υγ : οκ, έσκασες παραπάνω λεφτά, so what, το αξιοποιείς καλύτερα απο κάποιον που έχει χειρότερο υλικό? το αμφιβάλλω..

εδώ εγώ με 4850 που είναι χειρότερη απο την 6870 το τρέχω σε 1080p... και όχι, δεν το παίζεις full, αν δεν αλλάξεις οθόνη, δεν θα παίζεις κανένα παιχνίδι full..

35 ευρώ στο Steam τα αξίζει, ή να περιμένουμε να πέσει η τιμή?

Kαι απο μένα, δεν αξίζει.. Περίμενε να πέσει.

Δημοσ.

Α ρε Orokusaki, την είχα δεί την απάντησή σου και και δεν πρόλαβα να απαντήσω, επειδή έφευγα από το σπίτι.

Θα έγραφα οτι επειδή είσαι γενικά πολύ υπερενθουσιώδης, θα περίμενα να πεί τη γνώμη του και κανένας άλλος.

Τελικά αυτοεπιβεβαιώθηκα :P

Σήμερα βρε αθεόφοβε το ξεκίνησες, καλά καλά την διάρκειά του δεν ήξερες, και προτείνεις να σκάσει ο κόσμος 35 ευρώ να το αγοράσει???

Ξύλο που το θές.... :lol:

Δημοσ.

@panther_512

Κι εγώ μόνο τον πρόλογο έπαιξα (προχθές) και δεν σου το προτείνω.. :P

Ειδικά 35€ είναι πάρα πολλά..

Δημοσ.

Κρίμα γιατί γουστάρω τρελά sniper φάση.

Βαρέθηκα να παίζω Borderlands με τον Mordecai και Fallout New Vegas με sniper rifles.

Δημοσ.

E ενταξει! Τωρα βγήκε το παιχνιδι ! παλι καλα να λεμε γιατί υπάρχουν και κατι αλλες "μουφιες" που δινεις και 50 ευρώ και στο τέλος τα κλαις!

Δεν ειναι κακό το παιχνιδι!

Δημοσ.

Ρε σεις, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το παιχνίδι; Εκεί που παίζω, με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται αλλά δε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Έχω τελευταίους Catalyst, 4870. Να περιμένω για πατσάκι;

Δημοσ.

Ρε σεις, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το παιχνίδι; Εκεί που παίζω, με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται αλλά δε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Έχω τελευταίους Catalyst, 4870. Να περιμένω για πατσάκι;

Επειδη εχω και γω 4870, είμαι μια χαρα και εχω τους 12.3! Για κοιταξε την εκδοση;

Δημοσ.

Το ολόιδιο μου κάνει στο BF3 και μονο με "end process tree" ξεκολλάει και ναι το error είναι από drivers. Ριχτό ένα google μπας και είναι γενικό και υπάρχει easy fix.

Δημοσ.

Επειδη εχω και γω 4870, είμαι μια χαρα και εχω τους 12.3! Για κοιταξε την εκδοση;

Με τους 12.3 είμαι και εγώ. Δε ξέρω τι φταίει. Τα ίδια μου έκανε και στο Demo. Σκέφτηκα ότι θα έφτιαχνε στη τελική έκδοση, αλλά.

Το ολόιδιο μου κάνει στο BF3 και μονο με "end process tree" ξεκολλάει και ναι το error είναι από drivers. Ριχτό ένα google μπας και είναι γενικό και υπάρχει easy fix.

Μπα, έχω ψάξει παντού νομίζω, αλλά δε κατάφερα να βρω κάτι. Να ξανά εγκαταστήσω τους drivers;

Δημοσ.

Ρε σεις, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το παιχνίδι; Εκεί που παίζω, με πετάει στην επιφάνεια εργασίας, ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται αλλά δε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μόνο που το game κλείνει εντελώς!

Επίσης, να ΤΟΝΙΣΩ πως στο Steam πέφτει τρελό χακ και γι' αυτό δεν αγοράζω παιχνίδια από 'κει! Θεωρώ, πως το online τμήμα θα κρατήσει 2 μήνες..Μετά δε θα υπάρχουν σέρβερς.

Δημοσ.

διαβαζω ολων τα μυνηματα και λετε τα καλυτερα για το game

κανενας δεν λεει για την θολουρα-σκονη πως να το πω που εχει το game

δεν ενοχλει κανεναν σας?? μονο εγω την βλεπω??

υπαρχει τροπος να καθαρισει η εικονα??

παντος ειναι πολυ εκνεβριστηκη ειδικα σε καποιες πιστες κριβει ολα τα γραφικα

παντα για pc μιλαω

Δημοσ.

διαβαζω ολων τα μυνηματα και λετε τα καλυτερα για το game

κανενας δεν λεει για την θολουρα-σκονη πως να το πω που εχει το game

δεν ενοχλει κανεναν σας?? μονο εγω την βλεπω??

υπαρχει τροπος να καθαρισει η εικονα??

παντος ειναι πολυ εκνεβριστηκη ειδικα σε καποιες πιστες κριβει ολα τα γραφικα

παντα για pc μιλαω

Από το λίγο που έχω παίξει, δεν έχω διακρίνει κάποια θολούρα. Μήπως το έχεις σε χαμηλή ανάλυση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...