JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπερδεύτηκες μάλλον με το Sniper Ghost Warrior. Δεν μπερδεύτηκα, απλά υπέθεσα πως και αυτό θα είναι FPS..
klidpsol Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χαχαχα τα στριγμιότυπα με τα χτυπήματα τα σπάνε, splaterιά στο μεγαλείο της!Πρέπει να το δοκιμάσω επιγόντως, το είχα ξεχάσει τελείως ότι βγαίνει αυτές τις μέρες και έλιωνα στο world of tanks που είναι επίσης της ίδιας εποχής...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν μπερδεύτηκα, απλά υπέθεσα πως και αυτό θα είναι FPS.. το αγορασες αυθεντικο?
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 το αγορασες αυθεντικο? Εννοείται πως όχι, θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Και το πρώτο πάντως TPS ήταν. Δεν το έπαιξα το 1ο..
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εννοείται πως όχι, θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Δεν σαρεσουν τα TPS?
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μου αρέσουν, απλά ο συγκεκριμένο το θεωρώ μουφίτσα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 χαχαχα τα στριγμιότυπα με τα χτυπήματα τα σπάνε, splaterιά στο μεγαλείο της! Indeed. Απλά μην πας μετά κοντά στο πτώμα να δεις πως φαίνονται τα wounds απέξω γιατί είναι μέγιστο ψέμα. Γιατί να μην έχουμε SE V2 X-rays και Soldier of Fortune 2 κομμάτιασμα;
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εξαιρετικό και εκμεταλλεύται πλήρως το hardware! Αμφιβάλλω αν χρησιμοποιείται η 2η κάρτα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Να την κάνει τι την δεύτερη αφού το game είναι πανάλαφρο.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Να την κάνει τι την δεύτερη αφού το game είναι πανάλαφρο. Στα 1080p με όλα Ultra, 4xAA, 8xAF, χωρίς Motion Blur το τρέχω με 35-43fps. Χαλαρά θα μπορούσε να φτάσει 60fps αν δούλευε και η 2η, και με ενοχλεί το συγκεκριμένο γεγονός.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Αμφιβάλλω αν χρησιμοποιείται η 2η κάρτα.. Eχεις λάθος χρησιμοποιείται η δευτερη κάρτα απλά κλειδώνει στα 60 FPS και δέν είναι συνταρακτικές οι διαφορές, εγώ το δοκίμασα με την μία καρτα 5770 (έχω δύο σε crossfire) και ανέβαινε στα 45 με 50 FPS μόλις ενεργοποίησα το crossfire κόλλησε σταθερά στα 60 χωρίς σκαμπανεβάσματα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2012 από zvarthangalos
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παίζεις παιχνίδι του 12 με ωραιότατα γραφικά σε full setting με 4850. Αυτό θα πει "εκμεταλλεύεται πλήρως το hardware". Θα προτιμούσες να εκμεταλλέονταν και τις δύο κάρτες αλλά να είχες τα ίδια fps επειδή θα ήταν κακή πορτια? Να σου πω εγώ δεν ξέρω πόσα fps έχω, έχω πάψει να μετράω. Αφού παίζει τέλεια με όλα φουλ, είτε 55 είτε 105 το ίδιο μου κάνει.
ex3Lmei Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Παίζεις παιχνίδι του 12 με ωραιότατα γραφικά σε full setting με 4850. Αυτό θα πει "εκμεταλλεύεται πλήρως το hardware". Θα προτιμούσες να εκμεταλλέονταν και τις δύο κάρτες αλλά να είχες τα ίδια fps επειδή θα ήταν κακή πορτια? Να σου πω εγώ δεν ξέρω πόσα fps έχω, έχω πάψει να μετράω. Αφού παίζει τέλεια με όλα φουλ, είτε 55 είτε 105 το ίδιο μου κάνει. Τι εννοείς full; Και αν εχεις μια 4850 εγω που εχω 4870 γιατι τα εχω βάλει στο high και οχι στο ultra(προφανως γιατι κολλαει); Τελοσπαντων, για το παιχνιδι εχω να πω,όπως και στο προηγουμενο του 2005, πως του λείπει η επιλογη για FPS καθως αρκετες φορες λόγω του TPS βγένεις εκτεθημένος! Και στο κατω κατω sniper μιλαμε οπότε τα cover πρέπει να εχουν το πρώτο λόγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα