vagelis81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Παιδια μολις εγκατεστησα το παιχνιδι .Καλο φαινεται αλλα εχω μια απορια.Σε μερη οπου οι "κακοι" ειναι πολλοι οταν με εντοπιζουν τρεχω για να κρυφτω.Ηθελα ομως να ρωτησω εκει που ειμαι κρυμμενος εχω τροπο να βλεπω ποιοι με πλησιαζουν και που ακριβως; Ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Sniper Elite V2 – Free On Steam For The Next 24 Hours 3
cpttony Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Sniper Elite V2 – Free On Steam For The Next 24 Hours Ειναι μονιμο, αν το κατεβασω? Και ονλινε? (εχει ατομα?)
gildo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι φίλε το κρατάς για πάντα.Δεν έπαιξα multiplayer αλλα ειδα οτι είχε αρκετό κόσμο μέσα. 1
cpttony Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ναι φίλε το κρατάς για πάντα.Δεν έπαιξα multiplayer αλλα ειδα οτι είχε αρκετό κόσμο μέσα. Ξερεις, που εμφανιζονται τετοιου ειδους προσφορες μεσα στο steam? καλα που το ειδα εδω, αλλιως με τιποτα!
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ξερεις, που εμφανιζονται τετοιου ειδους προσφορες μεσα στο steam? καλα που το ειδα εδω, αλλιως με τιποτα! Η συγκεκριμένη φαινόταν και στην αρχική σελίδα του καταστήματος Steam, εκεί που φαίνεται και το Midweek Madness, για παράδειγμα.
gildo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Συνήθως στην αρχική σελίδα.Εγω παιδιά στην τύχη το ειδα οταν μπήκα το πρωί για λίγο στο steam.Μας είχε προλάβει ο φιλος και το είχε γράψει ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα