Προς το περιεχόμενο

Sniper Elite V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι αρέσει σ' εσένα, δε σημαίνει οτι θα αρέσει και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Δεν είπα οτι δεν μου αρέσουν τα third person shooter, αλλά ο συνδιασμός TPS και sniping, δεν μου έκανε κλικ.

Κι εγώ τη γνώμη μου είπα παραπάνω, και όπως ο ίδιος λές, αν δεν σου αρέσει, δικαίωμά σου, δεν θα κάτσω να σου την αλλάξω.

Ξέρω να διαφωνώ, αλλά δεν γουστάρψ οταν θέλουν πλήρη αναφορά γιατί δεν μου άρεσε κάτι, και δε νομίζω πως σε πρόσβαλλα κάπου.

Τι σχέση έχει το γεγονός οτι έχω δύο κάρτες με τα γραφικά? Έχω δύο γιατί ηταν πιο οικονομικό να βάλω 2η απο το να αλλάξω αυτή που ήδη είχα.

Και δεν είπα οτι δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα γραφικά, είπα δεν είναι αυτό που θα κρίνει το αν μου αρέσει ένα παιχνίδι ή όχι.

Πραγματικά προσέχεις τι γράφω ή απλά έχεις όρεξη να μου την μπαίνεις..?

Δημοσ.

Ξέρω να διαφωνώ, αλλά δεν γουστάρψ οταν θέλουν πλήρη αναφορά γιατί δεν μου άρεσε κάτι, και δε νομίζω πως σε πρόσβαλλα κάπου.

Βρίσκεσε σε φόρουμ συζήτησεως των παιχνιδιών..λές δεν μου άρεσε..τι ποιό φυσιολογικό να σου ζητήσω να μου πείς τι δεν σου άρεσε απο το παιχνίδι μιας και εμένα μου άρεσε..;

Τώρα εάν εσύ δεν θέλεις να πείς τι δέν σου άρεσε..δεν νομίζω να σε ανάγκασε κάποιος και ούτε σου ζήτησε κάνεις πλήρη αναφορά όπως μας λές..

Δεν προσπαθεί κανείς να σου "μπεί" όταν λέει την άποψη του όσο διαφορετική κι αν είναι απο τη δική σου..εσύ το εκλαμβάνεις έτσι και κακώς..

Δημοσ.

Ευχαρίστως να το αναλύσω, αλλά με την αρχή που έκανες, δεν είχα καμία διάθεση.

Δεν με ρώτησες, απλά πήγες να μου την πείς.

Δημοσ.

Παιδιά εσάς σας εμφανίζει framde drops το παιχνίδι? Δεν ξέρω βασικά αν όντως είναι frame drops. Πάντως ενώ σε ultra και 1280χ1024 ανάλυση τρέχει 30fps με την κάρτα γραφικών μου ακόμα και στο low να το βάλω η εικόνα μου φαίνεται να κινείται σπαστά. Από ότι είδα το παιχνίδι έχει μικρές απαιτήσεις. Τι μπορεί να φταίει? :fear:

Δημοσ.

Κακό optimization και μη σωστή αξιοποίηση πόρων του συστήματος.

So what do you want to say? Δεν μπορώ να το παίξω απροβλημάτιστα? :fear: Οι απαιτήσεις είναι γελοίες! Μέχρι και το μέσα PC πρέπει να το παίζει που έχει Athlon x2 4200+ και 7600GS

Δημοσ.

Όχι, εκτός και αν κυκλοφορήσει κανένα update που διορθώνει κάποια θέματα του παιχνιδιού.

υγ : αν έχεις ενεργοποιημένο το vsync, απενεργοποίησέ το

Δημοσ.

Όχι, εκτός και αν κυκλοφορήσει κανένα update που διορθώνει κάποια θέματα του παιχνιδιού.

υγ : αν έχεις ενεργοποιημένο το vsync, απενεργοποίησέ το

Σε εσάς τρέχει κανονικά χωρίς ούτε ένα κολληματάκι? Είναι παράλογο μιας και καλύπτω άνετα και τα recommened requirements. <_<

Δημοσ.

Σε προηγούμενες σελίδες αναφέρω κι εγώ πως το παιχνίδι δεν τρέχει σωστά.. Και άλλα άτομα..

Ναι δεν είχα το χρόνο να τα διαβάσω. Άρα περιμένουμε για καινούργια έκδοση. Σε ευχαριστώ όπως και να χει! :)

Δημοσ.

Εμένα πάντως μια χαρά μου τρέχει σε 9800GT - C2D E8400 - 6GB RAM @ 1920x1080 - High - VSync ON...

Ούτε frame drops, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα. Οπότε έχω διαφορετική γνώμη, το παιχνίδι αξιοποιεί στο έπακρο το χαμηλό-μεσαίο hardware.

Δημοσ.

Σε εμένα έκανε αδικαιολόγητα κολλήματα/σκαλώματα κλπ..

Και δεν είπα πως όλοι είχαν θέμα.

υγ : η 9800 που έχεις ηταν απο τις τοπ κάρτες οταν βγήκε, όπως και η 4850 που έχω, γιατί όμως σε εμένα δεν τρέχει κανονικά αν εκμεταλλεύεται σωστά το υλικό..?

Δημοσ.

Άλλο τι ήταν και άλλο τι είναι για τα σημερινά παιχνίδια (μεσαία). Όσο για την ερώτησή σου, δεν γνωρίζω τι φταίει, απλά γράφω το τι ισχύει σε μένα και ποιά είναι η αίσθησή μου.

Μπορεί να μην αποδίδει τόσο καλά σε ATI/AMD κάρτες. Μπορεί κάτι άλλο, γιατί και το άλλο παιδί nvidia έχει. Απλά στο δικό μου σύστημα πάει τέλεια, γι' αυτό μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...