Προς το περιεχόμενο

Sniper Elite V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τερμάτισα 2 φορές συνεχόμενα, πόρωση το παιχνιδάκι!! :D

Την πρώτη φορά με συνεχές sniping και τη 2η με πιστόλι+σιγαστήρα αρχικά και trip bombs / mines / grenades + sniping για τα τελειώματα.

Υπήρχαν φορές που πετύχαινα 3πλό kill με μια σφαίρα σε ευθυγραμμισμένους εχθρούς...

Πάω να παίξω το 1 τώρα! :P

Δημοσ.

Βγήκε εχτές patch με διάφορα fix και 2 εξτρά multiplayer maps.

Γιά πείτε ποιό ήταν το καλύτερο shot σας; B)

Πιστεύω το καλύτερο μου ήταν όπως ερχόταν το φορτιγάκι πυροβόλησα τον οδηγό η σφαίρα δε σταμάτησε πέρασε στο πίσω μέρος και βρήκε σε ένα ακόμα απο αυτούς που κουβαλούσε στην καρότσα! :D

Δημοσ.

Το τερμάτισα αυτές τις μέρες και το βρήκα αρκετά καλό. Μάλλον ο σωστότερος χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι "ευχάριστο". Πολλή δράση, X-Ray kills, αρκετό replayability κτλ. Τη stealth διαδρομή, βέβαια, είναι λίγο δύσκολο να την ακολουθήσεις αλλά είναι και η πιο ενδιαφέρουσα.

Όσο για το καλύτερο kill, βολή από 240m, χωρίς aim assist, χωρίς ζουμ, σε sniper, στο δόξα πατρί. Epic B)!

Δημοσ.

Παιδες εχω μια απορια οταν πατας new game σε βαζει να διαλεξεις αναμεσα σε 4 επιλογες τις 2 πρωτες δεν τις θυμαμαι η 3 ειναι sniper elite και η 4 custom αυτο τι ακριβως ειναι?μηπως ειναι τι χαρακτηρα θες να εχεις στο παιχνιδι πχ ειδικευμενο στο sniper κλπ ή ειναι επιπεδο δυσκολιας παιχνιδιου (σαν να λεμε easy/normal/hard)?

Δημοσ.

Πολύ μέτριο παιχνίδι.. Και απο αξιοποίηση hardware, απλά ανέκδοτο.. Η 2η κάρτα ούτε για πλάκα δεν δούλεψε.

Δημοσ.

Πολύ μέτριο παιχνίδι.. Και απο αξιοποίηση hardware, απλά ανέκδοτο.. Η 2η κάρτα ούτε για πλάκα δεν δούλεψε.

Τα γραφικά του είναι υπέροχα δεν καταλαβαίνω τι λογική πως πρέπει να μου "κάψει" 2 κάρτες γραφικών για να με πείσει πως είναι καλό το παιχνίδι.. :rolleyes:

Δημοσ.

Τα γραφικά του είναι υπέροχα δεν καταλαβαίνω τι λογική πως πρέπει να μου "κάψει" 2 κάρτες γραφικών για να με πείσει πως είναι καλο το παιχνίδι..

Είπα κάτι για τα γραφικά του παιχνιδιού..? Είπα δεν εκμεταλλεύεται το υλικό που του παρέχεται.

Γιατί, το γραφικό είναι αυτό που θα με κάνει να πώ πως είναι καλό ένα παιχνίδι? Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι graphics whore. :rolleyes:

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική του να παρερμηνεύεις κάτι.

Και σιγά τα γραφικά που έχει..

Δημοσ.

Είπα κάτι για τα γραφικά του παιχνιδιού..? Είπα δεν εκμεταλλεύεται το υλικό που του παρέχεται.

Γιατί, το γραφικό είναι αυτό που θα με κάνει να πώ πως είναι καλό ένα παιχνίδι? Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι graphics whore. :rolleyes:

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική του να παρερμηνεύεις κάτι.

Και σιγά τα γραφικά που έχει..

Πές μας σε τι είναι μέτριο το παιχνίδι κατά τη γνώμη σου τότε γιατί το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό κατά τη γνώμη μου..

Συγνώμη αλλά δεν είμαι graphics whore όπως θέλεις να λές και να βάζεις ταμπέλες..λέω τη γνώμη μου.

Επίσεις πές μας με ποιό παιχνίδι το συγκρίνεις και λές ότι τα γραφικά του πως δεν είναι καλά; :rolleyes:

P.S Επειδή εκμεταλεύεται καλά το υλικό έχει τέτοια απόδοση και χρησιμοπιοί λιγότερους πόρους..

Και επίσεις ούτε είμαι αυτός που είχε ποτέ 2 κάρτες γραφικών..

Δημοσ.

Να πω εγω τη γνωμη μου με τα συν και τα πλην του παιχνιδιου!

+

1) Τα slow motion της σφαιρας που σε πορωνει περισσοτερο και η καταληξη του και ειναι βελτιωμενο απο το προηγουμενο παιχνιδι!

2) Το στησιμο του παιχνιδιου και η σχεδιαση του!

3) Καλος ο ηχος και η ανταποκριση του όπλου!

-

1) Τα cover ειναι ασχημα σε αρκετα σημεια και λογω της καμερας βγαινεις ανοητα εκτεθημενος !

2) Η μη ευχρηστια μη αμεσοτητα του να επιλεξεις grenade ή rock καθως καλιστα θα μπορουσαν με κουμπια από τα 1,2,3.... για πιο αμεσα!

Τα γραφικα ειναι ικανοποιητικα ή μετρια και δε το εβαλα ουτε στα + ουτε στα -!

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε, τι σε τι είναι μέτριο, δεν είναι για τα δικά μου γούστα. Third Person Shooting και sniping για μένα δεν πάνε μαζί.

Βλέπεις, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.. Οι απόψεις διίστανται.

Είπα εγώ πως είσαι graphics whore? Ποιός πήγε να μου βάλει ταμπέλα..? Κι εγώ τη γνώμη μου είπα, το παιχνίδι είναι μέτριο.

Έχω δεί κλάσεις ανώτερα γραφικά απο αυτό, ακόμα και τα Uncharted στο PS3 που έχει αρχαίο υλικό είναι πολύ ανώτερο. Και το Binary Domain που έβαλα πριν λίγο είναι ανώτερο.

Α ναί, βέβαια.. Εκμεταλλεύεται φοβερά το υλικό.. H 2η κάρτα δεν χρησιμοποιήθηκε κάν. Αν εκμεταλλευόταν το υλικό, θα δούλευε και η 2η.

Το παιχνίδι έχει θέμα με το Vsync, κι εσύ μου λές για εκμετάλλευση υλικού και παραπούνες?

Έχω εγώ όμως 2 κάρτες γραφικών και η μία δεν δούλευε.

Κι εγώ τη γνώμη μου λέω, αλλά προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα.

Ούτε για την Rebellion να εργαζόσουν..

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε, τι σε τι είναι μέτριο, δεν είναι για τα δικά μου γούστα. Third Person Shooting και sniping για μένα δεν πάνε μαζί.

Βλέπεις, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις.. Οι απόψεις διίστανται.

Είπα εγώ πως είσαι graphics whore? Ποιός πήγε να μου βάλει ταμπέλα..? Κι εγώ τη γνώμη μου είπα, το παιχνίδι είναι μέτριο.

Έχω δεί κλάσεις ανώτερα γραφικά απο αυτό, ακόμα και τα Uncharted στο PS3 που έχει αρχαίο υλικό είναι πολύ ανώτερο. Και το Binary Domain που έβαλα πριν λίγο είναι ανώτερο.

Α ναί, βέβαια.. Εκμεταλλεύεται φοβερά το υλικό.. H 2η κάρτα δεν χρησιμοποιήθηκε κάν. Αν εκμεταλλευόταν το υλικό, θα δούλευε και η 2η.

Το παιχνίδι έχει θέμα με το Vsync, κι εσύ μου λές για εκμετάλλευση υλικού και παραπούνες?

Έχω εγώ όμως 2 κάρτες γραφικών και η μία δεν δούλευε.

Κι εγώ τη γνώμη μου λέω, αλλά προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα.

Ούτε για την Rebellion να εργαζόσουν..

Μου αρέσει το παιχνίδι και τα γραφικά του και αυτό δεν θα το έλεγα ότι έχω κάποιο πρόβλημα...έλεος!

Όσο για το 3rd person shooter μπορεί να μη σου αρέσει αλλά δεν στο πούλησε κανείς το παιχνίδι για 1st person..

Στη rebellion δεν δουλεύω λέω τη γνώμη αν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου είναι αλλά μάθε να διαφωνείς χωρίς να προσπαθείς να προσβάλεις τους άλλους..έτσι απλά γιατί δεν συμφωνούν μαζί σου..

Δε σε ενδιαφέρουν τα γραφικά καθόλου αλλά έχεις 2 κάρτες θα μας τρελάνεις εντελώς..

Τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...