googlebro Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδιά.Έχω το εξής θέμα,θέλω να παίζουν τα 5,1 ηχεία μου αλλά έχω κάρτα ήχου 2,1.Έχω λάπτοπ άλλά αποκλείω την εξωτερική 5,1 κάρτα γιατί θέλω να τη βγάλω τζαπέ!Γίνεται αγοράζοντας δύο τέτοια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752606 να κάνω δουλειά ? Σημειοτέον ότι δε με νοιάζει να παίζουν στερεοφωνικά. *Υστερόγραφο,εναλακτική λύση είναι να μου χαρίσει κάποιος από σας μια κάρτα ήχου(προτιμώ καινούργια )
Tompgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Θα δουλέψουν τα 5.1 ηχεία σου μ αυτό αλλα δεν θα έχεις πεντακάναλο ήχο.
yiannis_1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ποια 5,1 ηχεία έχεις και πόσα βύσματα βγάζουν τα ηχεία? Σε logitech 5,1 που εχω τα βύσματα των ηχείων είναι 3. Πράσινο - front left right Μαυρο center - sub Πορτοκαλί - rear left-right Η εταιρεία δίνει μαζί με τα ηχεία ενα ορθογώνιο adaptor με είσοδο για τα τρία βύσματα και έξοδο rca Κόκκινο - Ασπρο που με ενα mini jack σε rca καλώδιο μπορείς να το συνδέσεις στο πράσινο speakers out του laptop. Φυσικά με αυτό το setup δεν εχεις 5,1 αφού όλα τα δεξια παίζουν το ίδιο ομοίως και τα αριστερά. Κάτι τέτοιο δηλαδή.
googlebro Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 @Yiannis , αυτά τα ηχεία έχω κι εγώ ! οπότε παραγγέλνω mini jack...Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.