mitsakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παιδεία αγόρασα κάτι ηχεία hi-fi αλλά δεν πείρα ενισχυτή .... Απλά τα σύνδεσα με κάτι αλλά ηχεία που έχω που δίνουν 10 watt και ο ήχος ήταν πολύ χαμηλός και όχι καθαρός ..... Σε αντίθεση με αυτά που είναι συνδεδεμένα λέτε με ενισχυτή να φτιάξει ? τα ηχεία.... Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μα καλά τι περίμενες? Να καταφέρει ο ενισχυτακος των μικρών ηχείων που είναι της πλάκας να τρέξει αυτα τα ηχεία? Αν είναι δυνατόν? Εννοείται ότι με ένα σοβαρο ενίσχυση θα παίξουν σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 όχι απλά μου φάνηκε περίεργο επειδή το άλλο έπαιζε σε μεγαλύτερη ένταση με τα ίδια watt .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 όχι απλά μου φάνηκε περίεργο επειδή το άλλο έπαιζε σε μεγαλύτερη ένταση με τα ίδια watt .... Μα τα ηχεία που δείχνεις στο λίνκ λένε ότι είναι 60W ενώ εσύ μιλάς για 10W «Απλά τα σύνδεσα με κάτι αλλά ηχεία που έχω που δίνουν 10 watt » το 60 με το 10 πότε γίνανε το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 αυτό το έχω καταλάβει απλά είχα μια λανθασμένη αντίληψη ότι όταν δυο ηχεία ιδίας διαμέτρου στα ιδία watt παίζουν τα ιδία db .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γνωμη μου παντως ει9ναι πως δεν αξιζει να δωσεις λ7 για καινουργιο ενισχυτη πρωτα απ ολα γιατι θα ειναι σημαντικα ακριβοτερος απο αυτα και εν συνεχεια δεν το αξιζουν κιολας,ουτε τους αθλιους KODA δε θα σου προτεινα για αυτα edit:Οριστε ταιριαξε τα μ αυτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 έγινε και εγώ για κάτι τέτοιο το έβλεπα ευχαριστώ πολλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.