mikemilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 εχω εναν core 2 duo 6400 στα 2.13 με asus p5B μητρικη.... θελω να ανεβασω καπως την ταχυτητα γνωριζει κανεις να μου πει μεχρι ποσο περιπου παει σε mhz με το μαμα cooler???
John-lamia Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 με το μαμα κουλερακι παει ανετα στα 2,6. τον ειχα παρει οταν ειχε πρώτο βγει και τονειχα με μια mobo asrock vsta με chipset via και δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε!!!! εσυ με την asus θα εισαι ακομα ποιο σταθερος!!!! το θεμα ειναι να μην εχεις και τιποτα μνημες αγνωστης μαρκας και προέλευσης.
capitan Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τον εχω στα 2.7 με default voltage και ιδια mb με τη δικη σου. Παραπάνω θερμαίνεται πολύ σε μενα
mikemilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 τι εχεισ βαλει fsb? εγω καθοτι ασχετος το πηγα 366χ8 και δοθλευπσε στα 3.03ghz περιπου αλλα μετα δεν αναβε το pc... εμενε στην εικονα asus. εσυ ποσο το εχεις βαλει χ8 για να σου βγαλει 2.7????
mikemilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 το εκανα εβαλα 337χ8 δουλευει σταθερα στα 2700 !!! επαιξα παιχνιδια ετρεξα 3dmark σφερα παει καμια σχεση με πριν.... κατεβασα ενα προγραματακι το core temp και εχω θερμοκρασιες low 72 kai max 78 kai load 1%.... εχω την μαμα ψυκτρα ειναι ενταξει οι θερμοκρασιες η θα εχω προβλημα?????
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 72c σε idle ειναι αρκετά μεγάλη η θερμοκρασία πάντως,καλό θα ήταν να βγάλεις την ψήκτρα και να βάλεις καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να αγοράσεις και μια ψήκτρα αν αποφασίσεις να τον εχεις overclocked συνέχεια και για καθημερινή χρήση. Τρέξε και το OCCT που είπε ο phanispal να δούμε κατα πόσο ειναι σταθερό.
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Και ένα καλό καθάρισμα με την πρώτη ευκαιρία γιατί νομίζω θα ξεπεράσεις τους 80°C.
mikemilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 με το OCCT πως θα καταλαβω οτι δεν ειναι σταθερο το συστημα??? αν ανεβασει θερμοκρασια πανω απο 80 βαθμους στην χειροτερη τι θα γινει? θα παγωσει απλα το συστημα η θα γινει τιποτε αλλο??? ακουγα παντως το cooler να δουλειει full... επαιζα βαρια παιχνιδια περιπου 2 ωρες και δεν ειδα καποιο θεμα παντως.
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Θα βγάλει error κάποιος πυρηνας λογικά, ή θα δεις καμια BSOD, ή θα κολλήσει, κάτι τέτοιο. Το cooler μπορεί να δουλεύει στο full και επειδή είναι γεμάτο σκόνες, ρίξ' του μια ματιά.
mikemilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 και με τις θερμοκρασιες τι γινεται? υπαρχει περιπτωση να καει ? μηπως στο overclock επρεπε να πειραξω καιι τον πολλαπλασιαστη? γιατι μονο την ταχυτητα πειραξα το εβαλα δηλαδη 337χ8.
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν είναι ξεκλείδωτος (προς τα πάνω τουλάχιστον) ο πολλαπλασιαστής του επεξεργαστή σου, ώστε να τον αλλάξεις. Μπορείς να τον ρίξεις, αλλά έτσι θα πρέπει να ανεβάσεις περισσότερο το FSB, ώστε να είσαι στην επιθυμητή συχνότητα. Όχι, δε θα καεί, ή θα πετάξει error, ή θα κάνει shut down.
mikemilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αν δεν μου βγαλει error στο occt τον αφηνω ετσι?
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αν γενικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα αστάθειας, είσαι ΟΚ από θερμοκρασίες και θες να μείνεις τα 2.7°C, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.