Προς το περιεχόμενο

αλλαγή ασφαλιστικής;;;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια ερώτηση για ασφαλιστική αυτοκίνητου

Είμαι στην αγροτική καί φετος με ετσουξαν λίγο τα ασφάλιστρα (μεικτή) οπότε η εταιρία που με ασφαλίζει μου προτεινε allianz. Τα ασφάλιστρα ειναι λιγότερα καί μάλιστα με καλύτερη απαλλαγή. Απλά η αγροτική χρειάστηκε να με πληρώσει κα'να δύο φορές καί πληρωσε κανονικά καί εγκαίρως. Επειδή ακούω πολλά για ασφαλιστικές που κλεινουν ή δεν έχουν κεφάλαιο να καλύψουν τους πελάτες τους θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας για την εν λόγω εταιρία. Πάντως από τα λίγα που ρώτησα μου είπαν ότι είναι διεθνής κολοσσός καί γενικά πολύ καλύτερη από την αγροτική. Τι λέτε, είναι ρίσκο η αλλαγή;

Αν γαι κάποιο λόγο το thread θεωρείται ότι θα πάει προς διαφήμιση ή δυσφήμιση της μιας η της άλλης εταιρίας, καί υπάρχει κανένα νομικό θέμα με το φόρουμ, παρακαλώ να κλειδωθεί ή να σβηστεί. Ελπίζω πως δεν παίζει αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσωπικά μία εταιρεία που είναι συνεπής στις πληρωμές της και εντάξει στις υποχρεώσεις της, δεν θα την εγκατέλειπα, ιδιαιτέρως στις μέρες μας. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα.

Όσον αφορά το θέμα του λουκέτου, αυτά τα θέματα τα μαθαίνεις πάντα τελευταίος, συνεπώς αν είναι να το πάθεις, θα το πάθεις. (είμαι παθών από ΑΣΠΙΣ)

Δες την Any Time Online της Interamerican.

Προσοχή:

Στην Anytime δεν σου δίνει την κάλυψη της Νομικής προστασίας.

Εάν την θες είναι σου την δίνουν ξεχωριστά μόνο σαν ετήσια με 60 ευρώ.

Εγώ έχω Groupama Phoenix και όποτε την έχω χρειαστεί με κάλυψε.

Ακόμα και για δήλωση ήρθαν εκεί που ήθελα εγώ μέσα σε μία ώρα.

απο εθνικη και εγω καλυμενος μια χαρα.

και απο την General Union ημουν, αλλα τελικα εκλεισε. οποτε δεν το θεωρω ασφαλες κριτηριο. οι γονεις μου παντως τα εχουν Μινεττα και ειναι επισης πολυ ευχαριστημενοι σε 2 φορες που χρειαστηκε.

κι εγω εθνικη απο οταν εκλεισε η ασπιδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ειδικα εχοντας περασει τα αυτοκινητα στη διευθυνση του εξοχικου, εχοντας λιγοτερα ασφαλιστρα ;) ).

κατα τα αλλα...πιστευω εχετε ακουσει καποιοι οτι υπαρχουν 2 ασφαλειες στο κοκκινο το τελευταιο χρονικο διαστημα και μαλλον θα κλεισουν καθως εχουν σοβαρο προβλημα με τα αποθεματικα τους. γνωριζω την μια απο ανθρωπο μεσα στα πραγματα και θελοντας να βοηθησω να μην την ξαναπαθουν καποιοι οπως τοτε με την ασπιδα...εχει ελληνικο ονομα που αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε ΤΑ. καλο θα ειναι οσοι την εχετε, να κανετε του κουμαντα σας οσο ειναι νωρις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Στο μεταξύ διάβασα και αυτό για την Allianz. Είναι περσινό, αλλά πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα;

επίσης, ο πραγματογνώμονας που μου χρειάστηκε κάποια στιγμή συνεργάζεται με την εταιρία τουα αυτοκινήτου μου, όχι με την τωρινή ασφαλιστική μου. Αν χτύπα ξύλο ξαναχρειαστεί, θα έρθει πάλι ο ίδιος (επειδή πάλι μέσω της εταιρίας αυτοκινήτου μου θα ασφαλιστώ) ή η καινούρια ασφαλιστική θα στείλει άλλον; Δεν ξέρω αν είναι σαφές αυτό που ρωτάω.

Ναι, το ξέρω απλά δεν είμαι και πολύ σχετικός με το σπόρ (συνήθως τέτοια θέματα τα βάζω στο "αυτόματο"). Νομίζω ότι θα την εμπιστευθώ τελικά. Και αχρείαστη να είναι.

Για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι χρειάστηκα επισκευή κρυστάλλων και στην CarGlass μου είπαν ότι η Αγροτική είναι η μονη που δεν είναι συμβεβλημένη! :confused:

Anyway, γενικά πάντως πλήρωνε όποτε χρειάστηκε, απλά έχουν σφίξει τα πραγματα, και μαζί με αυτά και η τσέπη μου. Για αυτό το σκέφτομαι. Οποιαδήποτε συμβολή στο θέμα, καλοδεχούμενη.

Δες την Any Time Online της Interamerican.

Προσοχή:

Στην Anytime δεν σου δίνει την κάλυψη της Νομικής προστασίας.

Εάν την θες είναι σου την δίνουν ξεχωριστά μόνο σαν ετήσια με 60 ευρώ.

Εγώ έχω Groupama Phoenix και όποτε την έχω χρειαστεί με κάλυψε.

Ακόμα και για δήλωση ήρθαν εκεί που ήθελα εγώ μέσα σε μία ώρα.

ερωτηση κρισεως: τι ειναι αυτη η καλυψη και που την χρειαζομαι?

τι θα μου προσφερει σε περιπτωση ατυχηματος?

ειμαι ηδη ασφαλισμενος στην ιντεραμερικαν και κανοντας το wizard στο anytimeonline βγαινει κατα 100 ευρω το χρονο φθηνοτερα

δηλαδη ποια η διαφορα αυτου του προγραμματος

http://www.interamerican.gr/default.asp?pid=168&la=1

με το http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=80

???

ερωτηση κρισεως: τι ειναι αυτη η καλυψη και που την χρειαζομαι?

τι θα μου προσφερει σε περιπτωση ατυχηματος?

ειμαι ηδη ασφαλισμενος στην ιντεραμερικαν και κανοντας το wizard στο anytimeonline βγαινει κατα 100 ευρω το χρονο φθηνοτερα

δηλαδη ποια η διαφορα αυτου του προγραμματος

http://www.interamer...sp?pid=168&la=1

με το http://www.anytimeon...dex.asp?a_id=80

???

Αν για οποιοδήποτε λόγο πας κάποιον στα δικαστήρια ή αντίστοιχα πάει αυτός εσένα, έχοντας νομική προστασία αναλαμβάνει τα έξοδα η ασφαλιστική σου. Αν δεν έχεις, πληρώνεις

Έγω έβαλα μια φτηνή ασφαλιστική 360 Ευρώ το έτος, διάβασα ότι πέρσυ είχε χρεωκοπήσει αλλά φέτος μπήκε δυναμικά με νέο καφάλαιο, τώρα αν γίνει καμιά μαλ**κια .. εγώ θα την φάω ή ο άλλος που πρέπει να τον καλύψει η ασφάλεια μου ?

Εσύ θα την φας, γιατί ο άλλος αν δεν μπορεί να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική, θα κυνηγήσει εσένα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι περίπλοκες βασικά και μπλέκετε όλοι μαζί, υπαίτος, ζημιωθείς, ασφαλιστική.

αν κλεισει εχεις 1 μηνα απο επικουρικο.απλα θα πανε οι πληρωμες πολλους μηνες πισω .ολες οι ασφαλιστικες εχουν ενα κεφαλαιο(επενδυτικο) που μενει για να αποζημιωσει οσους χρωσταει(εκτος και αν εχουν μπλεχτει οι παντες π.χ. ασπις)

γνωμη μου

ειναι να πας στις μεγαλες

γιατι δεν προκειτε να εχουν προβλημα

οταν γινουν τα stress tests

το φθηνο σε αυτες τις περιπτωσεις

ποτε δεν ειναι καλο

αν θες κατι ρωτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...