dimitrisak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα και θα τρελαθω!Λοιπον:εχτες εκτυπωσα με μαυρο μελανι ενα κειμενο και βγηκε κανονικα!Σβηνω τον εκτυπωτη και σημερα τον ανοιγω να εκρυπωσω και μου βγαζει σφαλμα στο μαυρο μελανι!λεει πως δεν ειναι συμβατο με τον εκτυπωτη μου πανω στην lcd οθονη!τα μελανια ειναι αυθεντικα και δουλευαν μια χαρα!τι γινεται τι να κανω? Αααααα επισης ο εκτυπωτης το κανει αυτο και στην φωτοτυπια!οχι μονο απο το pc! Ευχαριστω πολυ!
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 πολύ πιθανόν να τα έπαιξε το μελανάκι. κι εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. εκεί που δούλευε κανονικά πάω να κάνω μια εκτύπωση και ξαφνικά έβγαζε σφάλμα στο μελάνι. βγάλε και ξαναβάλε το μελάνι μήπως και έφαγε κανένα κόλλημα
dimitrisak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 το εκανα αυτο!πολλες φορες!!!λες να παω να παρω μελανι!απλα δεν θελω να δωσω λευτα για μελανι αν φταιει ο εκτυπωτης!
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 το πιο πιθανό να φταίει το μελάνι. πάρε το μελάνι και πήγαινε σε ένα κατάστημα που γεμίζουν μελάνια και πες τους να το δοκιμάσουν. αν δε δουλεύει πάρε ένα άλλο. απλά εκεί θα έχουν εκτυπωτή να το δοκιμάσουν το είχα κάνει μια φορά και με εξυπηρέτησαν και μάλιστα μου είχαν δώσει κι ένα άδειο να δοκιμάσω αν το αναγνωρίζει ο εκτυπωτής μου. τελικά είχε χαλάσει το μελάνι μου.
dimitrisak Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 οκ φιλε ευχαριστω πολυ θα το κανω αυτο και θα postαρω!
dimitrisak Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 πηρα καινουριο μελανι και ειναι ολα οκ!ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.