vtiiii Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Όταν ανοίγουμε κάποια παιχνίδια από το iphoneμας και τα κλίνουμε με το το home κουμπί το στρογγυλό, έχω την εντύπωση ότι τα κρατεί στην μνήμη γιατι βλέπω την παταρια να πέφτει πιο γρήγορα .αν Κάνο restart είναι όλα καλα, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καθαρίζει την μνήμη χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε restart το iphone..
aekoupoli Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Πατα το home button 2 φορες γρηγορα κ θα δεις ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες κ μπορεις να της κλεισεις απο εκει εντελως
vtiiii Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το έκανα και αυτό που μου έδειχνε ήταν τι προγράμματα είχα γενικά μεσα στο iphone μου.αν τα έσβηνα θα τα διέγραφε τελείως .εγώ απλώς θέλω να γίνετε το κινητό όπως είναι όταν κάνεις restart..
aekoupoli Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 οταν το πατησεις 2 φορες σου δειχνει ποια προγραμματα τρεχουν εκεινη την στιγμη,αν τα σβησεις απο εκει δεν σβηνονται εντελως απλα σταματανε να λειτουργουν σε μενα αυτο κανει τουλαχιστον σε 4.2 Μαλλον εχεις πιο παλιο firmware για δοκιμασε πατημενο για 8-10 δευτερολεπτα το home button
ThanosA Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 αν το κανεις jailbreak μπορεις να βαλεις το SBSettings που εχει και την επιλογη για Reboot και για να σου ελευθερωνει μνημη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.