Andreas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κ***keyboard. Υπάρχουν. Anyway εννοώ ο καθένας τον εαυτό του;Τι γίνεται την σήμερον ημέρα;
pappous_soulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εγώ πάντως έχω οικογένεια. Μια φορά στο σχολείο όμως μου τη χτυπήσανε.
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 θα μπορούσε να ήταν ωραίο θεματάκι για κουβέντα, αν ο τόπικ στάρτερ έκανε τον κόπο να γράψει 3-4 σειρές για αρχή...
Andreas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Έχετε γονιούς;Τους αγαπάτε;Σας αγαπούν;Νοιάζεστε;Ή είμαι overly-sensitive(να μην χαλώ την ψυχολογία μου άδικα); Κάτι άλλο ένας μου έπαιζε το έξυπνο(δεν έχει σχέση εντελώς με το θέμα αλλά συνδέεται).Και νευρίασα και ήθελα πράγματι να τον σπάσω στο ξύλο.Ένιωσε αδικημένος που νευρίασα και ήθελα να τον σπάσω στον ξύλο.
leftermann Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 εντάξει, το παίρνω πίσω. Ζητώ συγνώμη, έκανα λάθος.
FilipposMD Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κάτι άλλο ένας μου έπαιζε το έξυπνο(δεν έχει σχέση εντελώς με το θέμα αλλά συνδέεται).Και νευρίασα και ήθελα πράγματι να τον σπάσω στο ξύλο.Ένιωσε αδικημένος που νευρίασα και ήθελα να τον σπάσω στον ξύλο. Ήταν μέλος της οικογένειάς σου αυτός που ήθελες να πλακώσεις ή ζήτησες από την οικογένειά σου να σε βοηθήσει να τον πλακώσεις κι αυτοί σου γύρισαν την πλάτη;
Andreas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Όχι.Αλλά πάει και με αυτό λίγο. Σε άλλο πράμα αλλά συνδέουνται. Τέλος πάντων αυτό δεν τον έδειρα αλλά φοβήθηκε και δνε μου ξανάκανε τίποτε.Αλλά μου συμπεριφερθηκέ πολύ μειωτικά,σαν να είμαι αόρατος,του άξιζε να τον σπάσω.Αν κατάλαβες τι εννοώ.Κατάλαβες;
Andreas2 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ήταν μέλος της οικογένειάς σου αυτός που ήθελες να πλακώσεις ή ζήτησες από την οικογένειά σου να σε βοηθήσει να τον πλακώσεις κι αυτοί σου γύρισαν την πλάτη; http://books.google.com/books?id=577DZiOzWqEC&pg=PA64&lpg=PA64&dq=babied,pitied,condescending+tones&source=bl&ots=YvbRBHN7g-&sig=yUKu8N39K0ngpm5_b1c7bxUVJKA&hl=en&ei=52GcTcGTKdS1hAfJh9jcBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBUQ6AEwAA#v=onepage&q=babied%2Cpitied%2Ccondescending%20tones&f=false
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ρε συ Andreas2, υπάρχει διαγωνισμός για άτομα των οποίων τα topics γίνονται locked και θες να βγεις πρώτος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.