Προς το περιεχόμενο

Παιδιά έχω πρόβλημα με τον ήχο μου

Ralou1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Κάτι έχει πάθει το laptop μου και δεν ακούγεται ήχος από τα ηχεία ενώ αν βάλω ακουστικά ακούγεται η μουσική σε ένα τραγούδι ενώ τα λόγια είναι πάρα πολύ χαμηλά και βαθιά.Έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις έκανα ενεργοποίησή την κάρτα ήχου δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Επανεξετάστηκαν και τα driver.Δεν ξέρω και πάρα πολλά από υπολογιστές.Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί χρειάζομαι το laptop για μια παρουσίαση στη δουλεία μου

Δημοσ.

Βάλε βγάλε μερικές φορές το βύσμα από τα ακουστικά μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα το κουμπίον που τα ενεργοποιεί.

Ποιο λαπτοπ έχεις; Τους drivers τους κατέβασες από το site του κατασκευαστή;

Δημοσ.

Βασικά από προχθές το έχω το πρόβλημα οπότε τα έχω βάλει και τα έχω βγάλει 100 φορές.Το πρόβλημα μου είναι γιατί δεν ακούγεται από τα ηχεία.Δεν έχω πειράξει kάτι και όσο για τα drivers δεν τα ενημερώνει μόνο του η κάνω λάθος? Έχω το dell vostoo και windows 7

Δημοσ.

Βασικά από προχθές το έχω το πρόβλημα οπότε τα έχω βάλει και τα έχω βγάλει 100 φορές.Το πρόβλημα μου είναι γιατί δεν ακούγεται από τα ηχεία.Δεν έχω πειράξει kάτι και όσο για τα drivers δεν τα ενημερώνει μόνο του η κάνω λάθος? Έχω το dell vostoo και windows 7

Ποιο dell vostro? Επίσης επάνω έχει μία ετικέτα με ένα κωδικό. Με αυτόν μπαίνεις στο site της dell και σου λέει ένα ένα τους drivers που είναι συμβατοί με το λαπτοπ σου. Πόσο καιρό το έχεις;

Στη διαχείριση συσκευών αν πας έχεις κανένα θαυμαστικό; Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά ή έκανες καμία εγκατάσταση κάποιου προγράμματος;

Δημοσ.

1.έλεγξε αν ηχεία/ακουστικά έχουν πρόβλημα π.χ. σε κάποιο στερεοφωνικό αν είναι οκ τότε

2.μπορεί να τα έχει «φτύσει» ή υποδοχή για τα βύσματα όλα στο ίδιο σημείο κολλάνε οπότε δεν είναι άσχετο

3.μπορεί να τα έπαιξε το ολοκληρωμένο του ήχου οπότε «για σας» το laptop,πάει για σέρβις.

Δημοσ.

Το Α860 είναι το μοντέλο. Εκείνη την ώρα που το έπαθε το είχε η μαμά μου και από ότι μου είπε δεν έκανε τίποτα απλά το άνοιξε και δεν ακουγόταν.Έκανα και επαναφορά συστήματος μήπως και εγκατέστησε κάτι αλλά τίποτα. Αυτό με την ετικέτα τι ενοεις?Πάνω στο laptop? Γιατί κάτι αυτοκόλλητα που είχε εδώ στο πληκτρολόγιο τα είχα βγάλει.Θαυμαστικό δεν έχει έκανα και scann και μου λέει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Μισό... Δεν έχει ένα ασπρόμαυρο αυτοκόλλητο να λέει επάνω service tag? Συνήθως έχει κεφαλαία γράμματα και αριθμούς.

Τι εννοείς έκανες σκαν;

Τεσπα για να μην χρονοτριβούμε μια και το θες για δουλειά σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε 2108129810 (dell support) πες τους το πρόβλημα και δες τι θα σου πουν. Μέχρι τις 5 είναι ανοικτά. Βέβαια θα πρέπει να βρεις το service tag σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...