Jorge79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω κάτι τέτοιο, αλλά θα ήθελα να μάθω 4-5 καλές εταιρίες που να στήνουν ιστοσελίδες (όχι προσωπικές αλλά εταιρικές). Έχω βρει αρκετές αλλά δεν ξέρω ποιές να εμπιστευτώ και ποιές όχι. Είχε κανείς κάποια εμπειρία με τέτοια εταιρία;
dewn735 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Jorge79, οι περισσότεροι σε αυτή την ενότητα ασχολούνται επαγγελματικά με το web design, ή βάζεις αγγελία ότι θες κάποιον να στη φτιάξει ή δε κάνεις τέτοιες ερωτήσεις! Κατά τ' άλλα, ισχύει ο κλασσικός μπούσουλας που ισχύει σε κάθε μορφή συνεργασίας: τους επισκέπτεσαι, συζητάς μαζί τους αυτό που θες να φτιάξεις, ακούς αυτά που θα σου αντιπροτείνουν, ζητάς να δεις προηγούμενες δουλειές τους (το επονομαζόμενο "portfolio"), σε ανάγκη ρωτάς και ανθρώπους που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί τους και αποφασίζει...
Jorge79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ...σε ανάγκη ρωτάς και ανθρώπους που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί τους και αποφασίζει... Για αυτό ακριβώς ρωτάω... Το ξέρω ότι εδώ οι περισσότεροι ασχολούνται με το web design ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, αλλα δεν ήξερα σε ποιό άλλο subforum να ρωτήσω. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.