Προς το περιεχόμενο

Thomson tg 865v8 ως access point?

kosmas81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα router ενσύρματο-baudtech,αυτό που δινε παλιότερα ο ΟΤΕ- και τώρα θέλω να βάλω πάνω στον όροφο ένα ασύρματο thmson που μου δωσε πάλι ο ΟΤΕ και να το βάλω να λειτουργήσει ως access point.Δηλαδή να μη μπαίνει σε τηλεφωνική γραμμή παρά μόνο με ethernet na συνδέεται με το αλλο router και να μεταδίδει internet ασύρματα. Γίνεται?Και αν γίνεται τι ρυθμίσεις χρειάζομαι?

Δημοσ.

αν θες το thomson να παιρνει ασυρματα απο το baudtec και να δινει ασυρματα η με καλωδιο πρεπει να υποστηριζει το baudtec wds.το Thomson υποστηριζει αλλα πρεπει και το baudtec.χλωμο το κοβω.αν θες να ενωσεις αυτα τα δυο με καλωδιο και να ΔΙΝΕΙ το thomson ασυρματα απλα τα ενωνεις κλεινεις τον dhcp απο το thomson και εισαι οκ.ετσι και αλλιως το Thomson εχει 192.168.1.254 και το baudtec Νομιζω 192.168.1.1 οποτε δεν θα χρειαστει να αλλαξεις Ip.αν τωρα κανω λαθος για τις Ip απλα πρεπει και τα δυο να ειναι στο ιδιο class δικτυo 192.168.1.χ απλα να εχουν διαφορετικη Ip το ενα αποτο αλλο.

Δημοσ.

φιλοι μου για να μην ανοιγω καινουριο θεμα να ρωτησω: μπορω να αλλαξω την κεραια του v8 για να βελτιωσω το σημα του?

Δημοσ.

to g ειναι 54mbps.oxi 65.το v8 παιζει σε draft n Οποτε σηκωνει θεωρητικα 150 mbps.αν και σε ρουτερ το max που ειχα δει ηταν 65 αλλα δεν ξερω αν ο αλλος ειχε stickaki που να ηταν n.

Δημοσ.

Interface Type: 802.11b/g/n

Actual Speed: 65 Mbps

Band: 2.4G Hz

μηπως δεν ειναι τελικα 150??

οπου και αν ψαξω για specifications ακομα και στο Manual λεει 802.11n δεν λεει ουτε αν ειναι draft ουτε αν ειναι 150 ουτε τιποτα.ελεος.κρυφο μυστικο της thomson??

Wireless Specifications

Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 1x1 access point

Wi-Fi CERTIFIED®

WPA(2)™-Personal , WEP™

Wi-Fi Multimedia (WMM®)

Wi-Fi Protected Setup (WPS™)

Up to 4 BSSIDs (virtual AP) support

Security and service segregation per SSID

Dynamic rates switching for optimal wireless rates

Dynamic automatic channel selection

RX/TX switched diversity

Δημοσ.

τι να πω.το ειχα δει και εγω στο v8 αλλα λεω απλα θα το βγαζει αυτο σαν κανα bug επειδη δεν βλεπει N συσκευη.απο οτι θυμαμαι το draft Που λενε οτι φοραει ειναι 150 και το κανονικο νομιζω 300 Mbps/το 65 απο που βγαινει δεν ξερω.

Δημοσ.

με στικακι n που ειχα σε υπολογιστη δε θυμαμαι τι εβγαζε..μαλλον 65..δεν ειμαι σιγουρος!τωρα με g στο λαπτοπ μου βγαζει 65 στο μενου..λιγα πραγματακια που ειχα διαβασει ελεγαν για "μερικως n" λογω της μιας κεραιας 1x1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...