Προς το περιεχόμενο

WD HD Media Player Elements Play Multimedia Drive 1TB (WDBACC0010HBK)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα φίλοι.

Λέω να το πάρω, ποια ή γνώμη σας;

Western Digital HD Media Player Elements Play Multimedia Drive 1TB (WDBACC0010HBK)

θέλω να βλέπω .mkv με ελληνικούς υπότιτλους από USB stick 16GB ή από εξωτερικό σκληρό δίσκο WD Passport 500GB. Θα συνδεθεί με HDMI σε μια LCD Panasonic 42",

Από ΠΛΑΙΣΙΟ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελληνικούς υπότιτλους παίζει, DTS όμως όχι, οπότε στα περισσοτερα mkv απλά δεν θα έχεις ήχο. Προτίμησε το live χωρίς δίσκο, και σύνδεσέ το με έναν εξωτερικό και είσαι έτοιμος...

Ελληνικούς υπότιτλους παίζει, DTS όμως όχι, οπότε στα περισσοτερα mkv απλά δεν θα έχεις ήχο. Προτίμησε το live χωρίς δίσκο, και σύνδεσέ το με έναν εξωτερικό και είσαι έτοιμος...

χμμμμ, με έβαλες σε προβληματισμό τώρα..

Όντως στο manual λέει: DTS: OXI / DOLBY DIGITAL: NAI

Είσαι σίγουρος ότι δε θα ακούω τίποτα από τα .mkv που θα του φορτώσω; Μήπως το ότι λέει Dolby Digital "NAI", μήπως σημαίνει ότι τουλάχιστον μπορώ να ακούω stereo?

Δε μ'ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος, από δικάναλο ενισχυτή θα ακούω.

Είναι δυνατόν η WD να έβγαλε ένα μοντέλο που δεν παίζει ήχο από ταινίες .mkv?

Είμαι σιγουρότατος, καθότι παθών και μαθών....

Το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει διαφορετικο τσιπάκι απο το αντίστοιχο WD live που κάνει αποκωδικοποίηση DTS, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο (μιας του να υποστηρίζεις mkv χωρίς dts είναι τουλάχιστον ηλίθιο).

Αφού ούτως ή άλλως θα συνδέσεις δικό σου εξ. σκληρό δίσκο ή usb επάνω του, πήγαινε για το live!

Είμαι σιγουρότατος, καθότι παθών και μαθών....

Το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει διαφορετικο τσιπάκι απο το αντίστοιχο WD live που κάνει αποκωδικοποίηση DTS, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο (μιας του να υποστηρίζεις mkv χωρίς dts είναι τουλάχιστον ηλίθιο).

Αφού ούτως ή άλλως θα συνδέσεις δικό σου εξ. σκληρό δίσκο ή usb επάνω του, πήγαινε για το live!

Όπου και να έψαξα δεν μπορώ να το βρω το live HD, έχει εξαντληθεί και δεν ξέρουν πότε θα ξαναέρθει....

Όπου και να έψαξα δεν μπορώ να το βρω το live HD, έχει εξαντληθεί και δεν ξέρουν πότε θα ξαναέρθει....

Το βρήκα στο public και θα πάω να το πάρω σε λίγο.

Να σε ρωτήσω, στην είσοδο USB που έχει μπορώ να βάλω και USB stick 16GB που να περιέχει αυτό κάποιες ταινίες και να τις βλέπω ή μόνο εξωτερικό σκληρό δίσκο δέχεται;

εσύ έψαχνες media player pvr με δέκτη για ψηφιακά και τώρα πας για απλό?

τότε πάρε ένα σοβαρό μηχάνημα μακριά από wd.

δες για mede8er , acryan, xtreamer. αν θες πιο φτηνό και το himedia HD300A με 80€ μια χαρά τα παίζει όλα.

εσύ έψαχνες media player pvr με δέκτη για ψηφιακά και τώρα πας για απλό?

τότε πάρε ένα σοβαρό μηχάνημα μακριά από wd.

δες για mede8er , acryan, xtreamer. αν θες πιο φτηνό και το himedia HD300A με 80€ μια χαρά τα παίζει όλα.

Αγόρασα τελικά χθες το WD TV Live Plus HD με 100 ευρώ, το συνέδεσα στην TV, το συνέδεσα και με το router, έκανα και αναβάθμιση στο firmware, του έβαλα και έναν WD Passport 500GB και μέσα σε 5 λεπτά έπαιζε HD ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, έτσι απλά και γρήγορα. Απλό πραγματάκι και αθόρυβο, κάνει τη δουλίτσα του και ούτε φαίνεται ότι υπάρχει. Μπράβο του!

Το μόνο - αρκετά - ενοχλητικό που διαπίστωσα είναι τα λαμπάκια που έχει μπροστά είναι πολύ δυνατά με έντονο λευκό φως (!!) με αποτέλεσμα να σε τυφλώνουν το βράδυ. Για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα τα έβαψα μπλε με ένα μαρκαδόρο και τώρα είναι ΟΚ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω το WD Elements Play 1TB και τελευταία στιγμή - κυριολεκτικά - ένα παιδί από το forum μου είπε ότι δεν έχει DTS και μπράβο του που με ειδοποίησε, γλύτωσα 150 ευρώ.

Τελικά, δεν αγόρασα Media Player με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και ψηφιακό δέκτη:

1ον) για οικονομία (αφού η TV μου γράφει προγραμματιζόμενα ή μη, τα ψηφιακά προγράμματα σε έναν εξωτερικό 2.5" που της έχω συνδέσει) και

2ον) λέω να περιμένω κανά εξάμηνο μέχρι να βγουν καινούργια μοντέλα, να ωριμάσουν κι΄άλλο και να πέσουν και λίγο οι τιμές.

Thanks!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...