Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Η/Υ τα φωτα σας!!!

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xtonyx βάλτες σε αγγελία εδώ στο forum http://www.insomnia.gr/classifieds/ .

Υ.Γ Άποψή μου είναι ότι αν οι κάρτες έχουν εγγύηση κ.τ.λ, τα 100 ευρώ και για τις δύο είναι λίγα,πιστεύω μια ''δίκαιη'' τιμή και για σένα και για τον αγοραστή,είναι γύρω στα 70 ευρώ για την κάθε μία.

Δημοσ.

λες ε? κατι πηρανε τα αυτια μουθ και για τις 5850 στα 129 ευρα του πλαισιου ενα crossfire πιστευς θα εχει μεγαλυτερες επιδοσεις απο 6950 απλα εχω ενσταση στο τροφοδοτικο μου 60 αμπ στην +12 και σε σαιτ διαβασα οτι τραωανε 55-60 δλδ θα ειμαι οριακα χωρις να τισ κλοκαρω κιολασ εστω και χωρις τα ρευματα παραπανω...συμφωνω με σενα φιλε πανω αν αναλογιστεις οτι τις ειχα παρει 300 ευρα μια καλη τιμουλα θα ητανε τα 140 και για τις 2..κατι θα γινει φιλε μου

Δημοσ.

μαζι με ολο το συστημα...φυσικα τα τεστ θα γινανε με καποιον υπερχρονισμενο επεξεργαστη ...μακαρι να μην καταναλωνουνε τοσο φιλτατε...την λες για τουτη την επενδυση φανη βαση και του τροφοδοτικου μου? thermaltake toyghpower 750w crossfire/sli ready

Δημοσ.

μαζι με ολο το συστημα...φυσικα τα τεστ θα γινανε με καποιον υπερχρονισμενο επεξεργαστη ...μακαρι να μην καταναλωνουνε τοσο φιλτατε...την λες για τουτη την επενδυση φανη βαση και του τροφοδοτικου μου? thermaltake toyghpower 750w crossfire/sli ready

απο οτι λεει εδω

και απο προσωπικη χρηση μιας και εγω εχω το ιδιο θα σου ειναι μια χαρα, πεσμας τι θα ειναι τελικα ολο το συστημα να ξερουμε ομως.

Δημοσ.

παιδια ι μονη μου ενταση ειναι το μεγεθος της 6950 2 γιγα και το αν θα την χωραει το κουτι μου...απο την αλλη εφοσων εχω το οκ απο εσας για τις 5850 και το τροφοδοτικο σιγουρα καλυτερες σε επιδοσεις απο 6950 και τις χωραει και το κουτι μενει απλα να περιμενς λιγες μερουλες να ερθουνε στο πλαισιο...αν δωσω 250 ευρω και για τις 2 παιρνω και μια ψυκτρα και θα αφησω τν ssd για αργοτερα...αν προβω στην αναβαθμιση με 6950 παλι θα παρω την ψυκτρα που προτεινε ο φιλοσ ραφαηλ...το θεμα ειναι να προλαβω κιολας και κατα ποσο θα ισχυει ι διαθεσιμοτητα και ι τιμη που αναγραφετε τωρα στο πλαισιο...παρ ολα αυτα εισασταν κατατοπιστικοτατοι ολοι στις προτασεις σασ και σασ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Όντως αν ισχύει η τιμή της 5850 είναι καλή φάση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα χρειαστείς κάτι περισσότερο από 6950 για 1920*1080.

Δημοσ.

οπως και να χει λεω να περιμενω λιγες μερουλες να δω τι θα γινει με τις 5850 αν ισχυουνε δεν το σκεφτομαι πολυ θα παω για 5850+cooler+1 fan cm 120 και ο ssd αλλη φορα

Δημοσ.

αν αναλογιστω πως στο δικο μου Tt Shark η 6950 χωραει τσιμα-τσιμα και ειναι μεγαλυτερο case απο το CM 534 τοτε μαλλον η 6950 2GB δεν θα χωρεσει για σενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...