Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Η/Υ τα φωτα σας!!!

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια...μιας που ερχοντε γιορτες εχωντας εξοικονομησει και καποια χρηματα σκεφτομαι να προβω σε μια αναβαθμιση του υπολογιστη μου...οσο πιο γρηγορα απαντησετε τοσο πιο γρηγορα θα κανω την αγορα(ισως με τις πασχαλινες αγορες ανεβουνε οι τιμες καποιων προιοντων...ο υπολογιστης μου αποτελειται απο τα εξης κομματια... coolermaster centurion 534 case/amd phenom x4 965 cpu/ asrock m3aghx790/128 mobo/kingston 4gb value ram 1333mhz/seagate baracuda 1tb hdd 7200rpm/ 5770 crossfire gpu/thermaltake toughpower 750 watt psu/ acer p235h monitro 1920x1080 full hd monitor/

σκοπευω να δωσω 400 ευρω και θελω να αναβαθμισω στον τομεα των γραφικων 6950/6970 και σε γρηγοροτερες μνημες μεχρι 1600 καθως η μητρικη δεν υποστιριζη παραπανω...μια καλουτσικη ψυκτρα οπως η Hyper212 θα με βολευε καθως η cpu ανεβαζει θερμοκρασιες με το stock cooler...η ενσταση μου ειναι κατα ποσο θα δω διαφορες σε παιχνιδια (παιζω ολουςσ τους νεουσ τιτλους) καθως και στο μεγεθος του κουτιου μου...θα χωρεσει την 6950/6970 η την 6950 1 gb version ? εχω σκεφτει τα εξης: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-9-9-9-24-CMZ8GX3M2A1600C9.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6950-PCI-Express-GDDR5-1GB-11188-01-40G.htm

αν με καποια μοντα χωραει η 6970 να μην παρω μνημες και ας περιμενω λιγακι τα adobe AE/PHOTOSHOP/NERO να φορτωνουνε περισσοτερη ωρα και ας αργουνε ...επισης αν εχετε να προτεινετε αυστηρα με αυτο το χρηματικο ποσο μια εναλακτικη αναβαθμιση στον τομεα γραφικων μνημης κουτι μοβο να τα συνδιασετε καπως ουτοσωστε να δω διαφορες σσυγκριτικα με τωρα στους τομεις που προανεφερα θα χαρω πολυ να τα τσεκαρω. η αγορα μπορει να γινει απο πλαισιο eshop visionstudio.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Που δεν σε καλυπτει ρε συ αυτος που εχεις τωρα?μεχρι και οι 5770 σε crossfire αντεχουν καλα στα παιχνιδια ακομα.πολυ καλα θα ελεγα(σε αυτα που αξιοποιουν και τις 2).

καλυτερα παρε μονο τα παρακατω cpu cooler CoolerMaster Hyper 212 Plus και εναν ssd OCZ 120GB Vertex II OCZSSD2-2VTXE120G και κρατα τα υπολοιπα λεφτα στην ακρη για οταν ερθουν οι bulldozers αν και παλι δεν ξερω εαν θα αξιζει να αναβαθμισεις.

Με μνημες 1600 σε συγκριση με τις δικες σου,οι διαφορα που θα δεις ειναι πολυ μικρη.Ισως εαν εβαζες αλλα 4 giga ιδιες.

Με τον cooler ανεβασε και λιγο τον επεξεργαστη και εισαι οκ.

Δημοσ.

Που δεν σε καλυπτει ρε συ αυτος που εχεις τωρα?μεχρι και οι 5770 σε crossfire αντεχουν καλα στα παιχνιδια ακομα.πολυ καλα θα ελεγα(σε αυτα που αξιοποιουν και τις 2).

καλυτερα παρε μονο τα παρακατω cpu cooler CoolerMaster Hyper 212 Plus και εναν ssd OCZ 120GB Vertex II OCZSSD2-2VTXE120G και κρατα τα υπολοιπα λεφτα στην ακρη για οταν ερθουν οι bulldozers αν και παλι δεν ξερω εαν θα αξιζει να αναβαθμισεις.

Με μνημες 1600 σε συγκριση με τις δικες σου,οι διαφορα που θα δεις ειναι πολυ μικρη.Ισως εαν εβαζες αλλα 4 giga ιδιες.

Με τον cooler ανεβασε και λιγο τον επεξεργαστη και εισαι οκ.

+1 στον Θανο!

Δημοσ.

σε καποια παιχνιδια οπως gta Και wow δεν μπορς να τα παιξω φουλ επισης ...οσον αφορα το μεγεθος του κουτιου μου και την 6950/6970? επειδη ξερω οτι εχουνε 27.8 κατι εκατοστα μακρος και επειδη πηρα εχθες το μετρο και αρχισα να μετρας λεω μηπως χωρανε και με καποια μοντα ...η 6950 1 gb νομιζω χωραει ανετα οσον αφορα τις επιδοσεις θα δω διαφορα απο τις 5770 crossfire?με την 1Gb version

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-HD-5850-Xtreme-PCI-Express-GDDR5-1GB-11162-15-20G.htm αν πηγενα σε crossfire το τροφοδοτικο θα τις σηκωνε? το κουτι θα τις χωραγε?

Δημοσ.

Το σύστημα σου όπως είπε και ο Θάνος είναι αξιοπρεπέστατο. Το κουτί σου με στρίμωγμα μπορεί να χωρέσει.

Ποια οθόνη έχεις ;

Δημοσ.

Το σύστημα σου όπως είπε και ο Θάνος είναι αξιοπρεπέστατο. Το κουτί σου με στρίμωγμα μπορεί να χωρέσει.

Ποια οθόνη έχεις ;

εχω την acer p235h full hd 1920x1080 resolution

Δημοσ.

Για μένα αν θέλεις να αναβαθμίσεις το σύστημα σου προτείνω.

1)Αγορά της 6950 αφού δεν σε ικανοποιούν οι δυο 5770

2)Αγορά μια ψήκτρας και Overclock στα 4ghz

3)Αγορά ενός ssd

Δημοσ.

την 1 γιγα η την 2 γιγα γιατι εχουνε και διαφορα στις επιδοσεις ελαχιστα σημαντικη διαφορα στο μηκος...για ψυκτρα θα παω για την 212 και ssd τον 50αρι vertex λογικα

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι...λειαν συντομως θα ποσταρω με το καινουριο υλικο πανω!

Δημοσ.

Άποψή μου xtonyx, άσε τον ssd για την ώρα και πάρε ένα καλύτερο και μεγαλύτερο κουτί.

Υ.Γ Εκτός βέβαια αν μπορείς να τα πάρεις και τα δύο(κουτί και ssd),πουλώντας τις 5770 + τα 400 ευρώ που είναι να δώσεις.

Δημοσ.

Άποψή μου xtonyx, άσε τον ssd για την ώρα και πάρε ένα καλύτερο και μεγαλύτερο κουτί.

Δεν έχεις και άδικο να έχει και καλύτερη ροη ο αέρας

Δημοσ.

μηπως ξερετε αν πλαισιο και visionstudio μπορουβνε να παρουνε τις 5770 μου κανα 100ρικο μιας που το ενα εξ αυτων διαθετει και στοκ και να ωγαλουνε την διαφορα απο τις αγορες?

ετσι θα μπορουσα να χτυπησω αυτο ας πουμε :http://www.multirama.gr/products/product?pid=0409651&catid=020700

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...