Προς το περιεχόμενο

εχτρα εγγυηση για ενα χρονο με 19,90€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς μπορείς μόνο να πάρεις την επέκταση την ώρα της αγοράς της συσκευής. Δε γίνεται να την πάρεις μετά την αγορά (και προφανώς ΠΡΙΝ τη λήξη της αρχικής εγγύησης...)

Καλή κίνηση πάντως.

Δημοσ.

Ειδικά για τα mac νομίζω ότι είναι καλή κίνηση αν υπολογίσει κανείς πόσο κοστίζει η επέκταση εγγύησης!

Δημοσ.

Αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία νομίζω! Δηλαδή, για ένα notebook που έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια, μπορώ με 20 ευρώ να έχω ένα χρόνο παραπάνω; Αυτό καλύπτει ουσιαστικά σχεδόν όλη τη διάρκεια ζωής ενός notebook, γιατί σε τρία χρόνια όλο και κάτι καινούργιο και πιο δυνατό θα θέλεις να πάρεις :-)

Δημοσ.

Υπάρχει μαζί με την αγορά της εγγύησης κάποιο συμβόλαιο που να το πιστοποιεί και να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα?

Τους έχω φοβηθεί για να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Γράφει Tablet-PCs πάνω πάνω η σελίδα

Ειναι σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και η αντιστοιχη επεκταση...(κινητα, netbooks, laptops...)

Δημοσ.

Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο πόστ.

Η επέκταση γίνεται μόνο κατά τη διάρκεια της αγοράς.Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα να το κάνεις κάποια άλλη μέρα.

Μου το είπε πωλητής όταν παρέλαβα μια ξυριστική reminghton (από daily deal) λίγο πριν πληρώσω.

Το γραφω για να μην υπάρξουν τπτ παρανοήσεις και κατηγορούμε τζάμπα το κατάστημα.

Σε ακριβά προϊόντα πιστεύω αξίζει.

Δημοσ.

βεβαια η εγγυηση ειναι του καταστηματος κι οχι της εταιριας-αντιπροσωπειας, με οτι αυτο σημαινει..

οποιος εχει παρει επεκταση εγγυησης μουλτιραμα ξερει τι εννοω..

μετα για να κανεις χρηση συνηθως πρεπει να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...