Feel me get in Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Είχα μια ιδέα για τη δημιουργία μίας σελίδας και έχω μια απορία. Υπάρχει κάποιος τρόπος (οποιοσδήποτε) έτσι ώστε να μπορώ να ελέγχω το volume ενός frame; Δεν μιλάω για embedded player με volume control, αλλά για όλους τους ήχους που παράγει μια σελίδα, με κάποιο είδος slider. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη καθώς το google δεν βοηθάει καθόλου. Ή απλά να μου πείτε ξερά ότι δεν γίνεται και να το παρατήσω Thanx προκαταβολικά
leukonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τι control θέλεις? Server control (αν ναι γλώσσα
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν μιλάω για embedded player με volume control, αλλά για όλους τους ήχους που παράγει μια σελίδα... Ποιους άλλους ήχους παράγει μία σελίδα και με ποιον άλλον τρόπο, αν όχι μέσω embedded media (ή σε HTML5 πλέον, με τα video και audio tags); Αναφέρεσαι π.χ. στο έκτρωμα που λέγεται bgsound tag... ;
Feel me get in Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ποιους άλλους ήχους παράγει μία σελίδα και με ποιον άλλον τρόπο, αν όχι μέσω embedded media (ή σε HTML5 πλέον, με τα video και audio tags); Αναφέρεσαι π.χ. στο έκτρωμα που λέγεται bgsound tag... ; χμου, μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ας πούμε ότι έχω 1 frame και μέσω iframe έχω μία σελίδα youtube. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ελέγχει ο χρήστης μέσω ενός slider (που θα τοποθετήσω σε ένα διαοφρετικό frame ) την ένταση του ήχου του "youtube frame", δηλαδή στην ουσία τον ήχο του βίντεο. Αν μπορείτε να δώσετε κάνα link για tutorial ή κάπου να πατήσω για να το πετύχω θα ήμουν ευγνώμων. Ή αν δεν καταλαβαίνετε ακόμα τι θέλω πείτε να το κάνω πιο ειδικό ακόμα
Feel me get in Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ. http://code.google.com/intl/el-GR/apis/youtube/js_api_reference.html Να 'σαι καλά, θα το τσεκάρω
leukonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Έκανα edit το post. Αν δεις το δεύτερο κάνει αυτό που θέλεις με τον ήχο.Καλή συνέχεια.
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δε νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο. Το iframe λογικά δε θα είναι «δικό του», δηλαδή δε θα σερβίρεται από το ίδιο domain με αυτό του parent window, αλλά από διαφορετικό domain. Οπότε, θα πέσει σε αυτήν την περίπτωση.
leukonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εφόσον είναι από το youtube το iframe γιατί ακριβώς χρειάζεται? Λέω μήπως τελικά δεν χρειάζεται καθόλου το iframe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.