Προς το περιεχόμενο

Volume control σε web page

Feel me get in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μια ιδέα για τη δημιουργία μίας σελίδας και έχω μια απορία.

Υπάρχει κάποιος τρόπος (οποιοσδήποτε) έτσι ώστε να μπορώ να ελέγχω το volume ενός frame; Δεν μιλάω για embedded player με volume control, αλλά για όλους τους ήχους που παράγει μια σελίδα, με κάποιο είδος slider.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμη καθώς το google δεν βοηθάει καθόλου. Ή απλά να μου πείτε ξερά ότι δεν γίνεται και να το παρατήσω :)

Thanx προκαταβολικά

Δημοσ.
Δεν μιλάω για embedded player με volume control, αλλά για όλους τους ήχους που παράγει μια σελίδα...

Ποιους άλλους ήχους παράγει μία σελίδα και με ποιον άλλον τρόπο, αν όχι μέσω embedded media (ή σε HTML5 πλέον, με τα video και audio tags); Αναφέρεσαι π.χ. στο έκτρωμα που λέγεται bgsound tag... ;

Δημοσ.

Ποιους άλλους ήχους παράγει μία σελίδα και με ποιον άλλον τρόπο, αν όχι μέσω embedded media (ή σε HTML5 πλέον, με τα video και audio tags); Αναφέρεσαι π.χ. στο έκτρωμα που λέγεται bgsound tag... ;

χμου, μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Ας πούμε ότι έχω 1 frame και μέσω iframe έχω μία σελίδα youtube. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ελέγχει ο χρήστης μέσω ενός slider (που θα τοποθετήσω σε ένα διαοφρετικό frame ) την ένταση του ήχου του "youtube frame", δηλαδή στην ουσία τον ήχο του βίντεο.

Αν μπορείτε να δώσετε κάνα link για tutorial ή κάπου να πατήσω για να το πετύχω θα ήμουν ευγνώμων. Ή αν δεν καταλαβαίνετε ακόμα τι θέλω πείτε να το κάνω πιο ειδικό ακόμα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...