xanthigate13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καιποιο προγραματακι να κανω τους υπολογιστες μου που ειναι στο ιδιο IP παλια ηξερα ενα προγραμα αλλα δν μπορω να το βρω ευχαριστω
fotis4u Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 να κανω τους υπολογιστες μου που ειναι στο ιδιο IP Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Να κάνεις Shutdown όλους τους υπολογιστές που έχουν πάρει από την IP σου ?
xanthigate13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 ναι φιλε μου οχι ολους οποιους θελω εγω.. το χρειαζομαι για τα εργαστηρια ¨) κανενας δεν ξερει ρε παιδια?
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μπορεις να κανεις ενα batch file σαν το παρακατω >shutdown -s -m \\mitsos1 -t 5 shutdown -s -m \\mitsos2 -t 5 shutdown -s -m \\mitsos3 -t 5 υποθετοντας οτι ξερεις τα ονοματα τους στο δικτυο (mitsos1-3 εδω). Ισως να το δεχεται και με την ip εκει, αλλα δεν νομιζω. Υπαρχει και το shutdown -i αν θες κατι με interface.
xanthigate13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 αθτο πως το κανω φιλε μου? αθτο πως το κανω φιλε μου? κατι αλλο με κανενα προγραμα δε γινετε?
xanthigate13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Να εξηγησω καλυτερα τι θελω ειχαμε ενα προγραμα παλια στα εργαστηρια το ειχαμε και κλειναμε το διπλανο υπολογιστη μονο με ενα κλικ δεν εχει κατι τετοιο?
activex Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Την ιδια δουλεια κανει το shutdown -i. Μια απλη αναζητιση στο δυκτιο κανεις και διαλεγεις pc...
xanthigate13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 οπως παταω αναζητηση μου λεει (η υπηρεσια καταλογου δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη) και δν υπαρχει δηλαδη κανενα προγραμα?
activex Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δε γνωρίζω για άλλο πρόγραμμα (και αυτό πρόγραμμα είναι...) αλλά είναι τόσο απλό που δεν αξίζει να ψάξεις! Απλά στην προσθήκη γράψε το όνομα του pc που θες να κλείσεις όπως αυτό φαίνεται στο δίκτυο πχ pc-1 (απαιτείται στο τέλος να γράψεις και ένα σύντομο μήνυμα που ουσιαστικά απλά προειδοποιεί για το κλείσιμο ή ότι άλλο!)
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Φίλε μου, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος με το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Θέλεις να κλείνεις ένα μόνο Pc ή πολλά; Το θέλεις για το σπίτι ή για εργαστήριο με υπολογιστές; Μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα στα Pc; Αυτό που θέλεις γίνεται μέσω κάποιου net cafe manager, δηλαδή με προγράμματα διαχείρισης net cafe όπου πρέπει να ξεκινάς και να σβήνεις μαζικά ή συγκεκριμένα κάποιο/κάποια Pc. Μπορείς να κάνεις ένα bat αρχείο με την εντολή που σου δίνουν τα παιδιά παραπάνω και να τερματίζει ένα ή περισσότερα pc και να το έχεις στην επιφάνεια εργασίας. Με διπλό κλικ στο bat θα σου τερματίζει το pc που θέλεις. Δες ένα δωρεάν πρόγραμμα: http://www.matcode.com/remoteshutdown.htm 'Ενα ακόμα free αλλά για λίστα με pc: http://lantricks.com/lanshutdown/ Δες ένα όχι δωρεάν για πολλά Pc: http://www.eytcheson.com/mrsm.htm Δες και μια λίστα με shareware προγράμματα: http://www.topshareware.com/emco-remote-shutdown-pro-1.1.2/downloads/1.htm
xanthigate13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 οκ φιλε ευχαριστω με βοηθησες πολυ και πως μπορω να μπω σε ενα συνολο δυκτιου π.χ workgroup ειναι δημοσιο το δυκτιο :/
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δεν μπορώ να σε καταλάβω, ίσως φταίει η έλλειψη στιγμών στις προτάσεις (κόμμα/τελεία). Εννοείς ότι θέλεις να τερματίσεις ένα Pc το οποίο είναι συνδεμένο σε ένα δημόσιο δίκτυο; Κάτι σαν τα ελεύθερα δημοτικά δίκτυα δηλαδή; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Επίσης, πρέπει να έχεις δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή που θέλεις να τερματίσεις. Αν εννοείς κάτι άλλο, please, εξήγησε ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και θα σε βοηθήσουμε αν μπορούμε. Δοκίμασα το LanShutDown (το 2ο λινκ) και πάει ως εξής: Πρώτα πας List->New List και δίνεις ένα όνομα για την λίστα σου. Μετά πας List->Add Computer in List Στο παράθυρο πατάς στις τελίτσες για να σου φέρει τις θέσεις δικτύου και πας (στα ΧΡ) Συνολικό δίκτυο->Δίκτυο των Microsoft Windows->Workgroup (ή όποια άλλη ομάδα εργασίας βλέπεις) και επιλέγεις από την λίστα με τους υπολογιστές που είναι εμφανείς και ΟΚ. Δίνεις και ένα Comment (σχόλιο) ώστε να ξέρεις ποιος υπολογιστής είναι ο καθένας και πατάς ΟΚ. Επαναλαμβάνεις γιο κάθε και όσα θέλεις. Σώζεις την λίστα από List->Save List.
xanthigate13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 οκ φιλος με βοηθησες ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου τα κανω ολα αυτα ποθ μοθ λες αλλα δν γινετε shutdown δλδ δεν κλινει ο pc ποθ εχω επιλεξει καταλαβες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.